Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2013-09-20 17:16:20
(#44073) Egy felmérés miatt az lenne a kérdésem, hogy mit gondoltok az LMBT társadalomról? Leszbikusok, melegek, biszexuálisok és transzszexuálisok. Sokat segítenétek ezzel egy pszichológiai dolgozathoz.
Living Jaguar
unalmas a házaspár élete az ágyban és háromfős mókával akarják feldobni
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Egy próbát mindenképp megér. Lehetne még írni a Ulpiusnak is, hisz ők adták ki az egyetlen Light Novelt, ami magyarul is elérhető(Battle Royale). És én biztos megvenném LN-ben az Anothert.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
Azért szerintem a hirdetés szövegét is érdemes elolvasni!!!! XDD
""Gyermek felügyeletre"" EZ MÉGIS MIT TAKARHAT??!!
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
Szerk: Misaki Mei 2013-09-18 18:03:07
Már a levegő sincs ingyen ez mekkora marhaság
Living Jaguar
Szerk: Dávid29 2013-09-18 12:48:42
beküldve: 2013-09-18 11:33:56
(#44068) at the end,we all die alone
beküldve: 2013-09-17 19:59:08
(#44067) Szerintetek lenne értelme írni valamilyen könyv kiadónak, vagy teljességel felesleges lenne.
Én megpróbálnám.:) Fumax, Delta Vision, vagy ilyenek, akik mangákat is adnak ki. Valószínűleg nemmel fognak válaszolni, de egy próbát mindenképp megér.:)
beküldve: 2013-09-17 18:40:32
(#44065) Köszi!
A Mangafoxot majd meg próbálom.
Azon a másik oldalon pedig nincs fent. :(
Amúgy erre a könyvre gondoltam:[Link]
Another c. light novel, aminek manga és anime adaptációja is van.
HA esetleg egy online, letölthető angol verziót tudna valaki linkelni az is jó lenne... valahogy csak megértem.
Én csak részleteket találtam...
Szerintetek lenne értelme írni valamilyen könyv kiadónak, vagy teljességel felesleges lenne.
A Mangafoxot majd meg próbálom.
Azon a másik oldalon pedig nincs fent. :(
Amúgy erre a könyvre gondoltam:[Link]
Another c. light novel, aminek manga és anime adaptációja is van.
HA esetleg egy online, letölthető angol verziót tudna valaki linkelni az is jó lenne... valahogy csak megértem.
Én csak részleteket találtam...
Szerintetek lenne értelme írni valamilyen könyv kiadónak, vagy teljességel felesleges lenne.
Gondolom az utóbbi
Szerk: Misaki Mei 2013-09-17 18:41:07
Tudnátok nekem olyan oldalt mondani, ahol nem csak animéket, mangákat, hanem rövidebb(kb.200o.) könyveket is fordítanak angolról?
Könyveket nagyon ritkán fordítanak le csakúgy alapon angolról, csak a nagy sikersorozatok új köteteinél hallottam erről.
[Link] Itt nézz körül, sok könyv fenn van online. De ha lehetőséged van, akkor inkább könyvtárba járj, jobb azt a könyvet kézbevenni :)
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Tudnátok nekem olyan oldalt mondani, ahol nem csak animéket, mangákat, hanem rövidebb(kb.200o.) könyveket is fordítanak angolról?
Én sajnos ahhoz is sötét vagyok hogy el tudjam olvasni, nem hogy fordítani...
Mangafox...maybe...
Living Jaguar
beküldve: 2013-09-05 17:18:10
(#44062) Tudnátok nekem olyan oldalt mondani, ahol nem csak animéket, mangákat, hanem rövidebb(kb.200o.) könyveket is fordítanak angolról?
Én sajnos ahhoz is sötét vagyok hogy el tudjam olvasni, nem hogy fordítani...
Hali! Lenne egy kérdésem ((: A Black Rck Shooter-nek összesen hány része van? (:
Az alap az csak egy részes, 50perces OVA
Köszi ^^ (:
Hali! Lenne egy kérdésem ((: A Black Rck Shooter-nek összesen hány része van? (:
8 részes összesen.^^
Köszii^^ (:
Az alap az csak egy részes, 50perces OVA
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!