Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2013-09-28 15:12:44
(#44088) Sziasztok.^^
A Citrus mangából eddig 5 fejezet jött ki, és ha minden igaz, akkor havonta jelennek meg új fejezetek.
Kb mennyi idő, mire kötetben is kiadják japánul? Mert havonta jelenik meg Japánban egy magazinban, és ha összejön a kellő oldalszám, akkor mennyi idő múlva szokott általában kijönni a kötet?
Fontos lenne, előre is köszi.
A Citrus mangából eddig 5 fejezet jött ki, és ha minden igaz, akkor havonta jelennek meg új fejezetek.
Kb mennyi idő, mire kötetben is kiadják japánul? Mert havonta jelenik meg Japánban egy magazinban, és ha összejön a kellő oldalszám, akkor mennyi idő múlva szokott általában kijönni a kötet?
Fontos lenne, előre is köszi.
beküldve: 2013-09-26 18:17:21
(#44086)
Szerk: Kyubi 2013-09-26 18:18:02
beküldve: 2013-09-26 18:14:03
(#44085) Hali!
Egyetértek, mert régebben sokkal több új anime volt!
A legfrissebb információk szerint Október 1.-vel indul az Axn Black és azon lesznek új animék!
(Dante: Pokol, Final Fantasy - Advent Children, Dead Space mozik) Egyenlőre ezek amik biztosak!
Reméljük a legjobbakat!
Egyetértek, mert régebben sokkal több új anime volt!
A legfrissebb információk szerint Október 1.-vel indul az Axn Black és azon lesznek új animék!
(Dante: Pokol, Final Fantasy - Advent Children, Dead Space mozik) Egyenlőre ezek amik biztosak!
Reméljük a legjobbakat!
Azt mondják, elmebajban szenvedek... De én nem szenvedek, élvezem minden percét..:)
Esetleg Méz és Lóhere.
Na igen. Mutatom reakciómat, ha ez tényleg megvalósulna:
[Link]
Hát egen, réges-régen egy messzi-messzi galaxisban még nézhető volt az A+... Mert akkor még így hívták. És annyi mindent adtak, nem értem miért nem lehet azokból szemezgetni...de nyilván nem volt nyereséges a dolog, úgyhogy ezért lett ilyen. Meg a nézettség is fokozatosan csökkenhetett ennek köszönhetően. De mondjuk alapból maga a vetítési időpont sem a legjobb, mert 8-tól indult az adás, fél9-ig általában a Kukucska és hasonló, kevésbé preferált dolgok mentek, a jobban nézettek meg csak ezek után következtek...és szerintem 9-10 környékén a legtöbb gyerkőcöt (aki potenciális néző lett volna) már ágyba parancsolták.
Szép idők is voltak, mikor az Inuyashát még hétvégenként reggelente adták, tesómékkal mindig rá voltunk cuppanva a tévére...
Szerk: Gemini 2013-09-25 17:49:01
beküldve: 2013-09-25 17:15:38
(#44083) Na igen... régi szép idők amikor mindig valami újdonság ment :) kár :((
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
Szerk: Zoinberg 2013-09-25 16:46:25
Amúgy totál ez jár a fejemben már egy ideje, ezzel kapcsolatban:
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Én az Animaxból legszívesebben a Yu Yu Hakushot látnám magyarul.:3
Vagy talán a Jigoku Shoujot.
Esetleg Méz és Lóhere.
Vagy talán a Jigoku Shoujot.
Esetleg Méz és Lóhere.
Én a Full Metal Achemistet tartom a legsanszosabbnak azok közül, amik futottak egykor.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2013-09-25 12:14:17
(#44078) Olvastátok a nyitó oldalon a Mondo-ból kivett cikket, ahol a Mangafan tulajdonosávaal készítettek interjút?
A végén rákérdeznek, hogy mik a tervek a távolabbi jövőt tekintve (mert hogy a közeljövőben egyelőre csak a futó sorozatokra koncentrálnak, amit én okosnak tartok). Ott el van hintve egy olyan infómorzsa, hogy "ha jobban megnézzük, akkor a jobb Animax-es sorozatok mangáit kezdték el eddig is kiadni, és azok közül szoktak válogatni..." vagy valami hasonló. Magyarul az Animax-en futó vagy futott sorozatokat kell megnézni, mert lehet, hogy azok közül fog kikerülni egy új manga(sorozat), amit a Mangafan majd egyszer valamikor megjelentet. Szerintetek melyik lehetne az?
Most vetettem egy pillantást az Animax műsorára, de az animék közül kb már csak a Naruto-t vetíti a csatorna...Remélem a régebbi animékra gondoltak az interjúban, mert pár éve ment még a Nodame cantabile, én spec annak nagyon örülnék...de van egy sanda gyanúm, hogy nem arra gondoltak. ^^" Tényleg, milyen animék mentek régebben ezen az adón? Nekem már nem sok ugrik be.
A végén rákérdeznek, hogy mik a tervek a távolabbi jövőt tekintve (mert hogy a közeljövőben egyelőre csak a futó sorozatokra koncentrálnak, amit én okosnak tartok). Ott el van hintve egy olyan infómorzsa, hogy "ha jobban megnézzük, akkor a jobb Animax-es sorozatok mangáit kezdték el eddig is kiadni, és azok közül szoktak válogatni..." vagy valami hasonló. Magyarul az Animax-en futó vagy futott sorozatokat kell megnézni, mert lehet, hogy azok közül fog kikerülni egy új manga(sorozat), amit a Mangafan majd egyszer valamikor megjelentet. Szerintetek melyik lehetne az?
Most vetettem egy pillantást az Animax műsorára, de az animék közül kb már csak a Naruto-t vetíti a csatorna...Remélem a régebbi animékra gondoltak az interjúban, mert pár éve ment még a Nodame cantabile, én spec annak nagyon örülnék...de van egy sanda gyanúm, hogy nem arra gondoltak. ^^" Tényleg, milyen animék mentek régebben ezen az adón? Nekem már nem sok ugrik be.
beküldve: 2013-09-23 17:57:37
(#44077) Szia! Én is pont ezért jöttem ma fel! :)
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2013-09-20 21:19:12
(#44076) Halihó! De rég jártam itt!!!!!!!!! :)
Azt mondják, elmebajban szenvedek... De én nem szenvedek, élvezem minden percét..:)
Sok véleményem és tapasztalatom van a témában, ha gondolod szívesen megosztom ezeket, de nem itt a fórumon.
Köszönöm a nyíltságot! Örömmel várom leveled a themonstertrio@gmail.com címre! :)
Living Jaguar
Sok véleményem és tapasztalatom van a témában, ha gondolod szívesen megosztom ezeket, de nem itt a fórumon.