Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Mármint azt tudom, hogy beöltöznek a gyerekek, és csokit/cukrot kérlelve házalnak, de még mi?
Tesóm és az egyik barátnője(10évesek) is szeretnének menni a környékre, és jelmezt majd csinálunk, de ezt hogyan lehetne a lehető legjobbá tenni?:\
Arra is fel vagyunk készülve, hogy elküldenek melegebb éghajlatra, de egy próbát megér.
Előre is köszi.^^
A nyár első felében rehabilitációs szünetem volt,
Júliusban mentem a Mondoconra! ^^
A második felében elmászkálgattunk a városban, meg Westendben moziba Csontvárost néztünk ( ezután nem mellékesem 3szor egymás után lehagytuk a vonatot XDD)
És milyen munkád volt?
Igen... első hónapban nyaraltam az őseimmel aztán a haverokkal, utána diákmunkát szereztem, a maradék időt pedig elszórakoztam...és elrepült a nyár
És te mit csináltál a nyáron? :))
Tudja valaki hogy milyen kötetek jelenek meg?
Én is csak azt láttam, ami a mondocon honlapján fönt van.
Amúgy én már évek óta nem voltam con-on, sőt, mondoconon nem is voltam még. ^^" Pár MAT-os con-ra jutottam el, az utolsóra talán 4-5 éve... Kicsit most sajnálom, hogy nem tudok elmenni, mert a programokat elnézve egész izgalmasnak ígérkezik: például biztos megnézném az AMV workshop-ot, vagy a Kínában/Japánban járt cserediákok előadásait, de ahogy elnéztem, csomó érdekesnek tűnő más előadás is lesz. Meg már egyszer szívesen kipróbálnám a DDR-t vagy a karaokét...Viszont mit szóltok ehhez a Randi.con-hoz? Egyszer megnéznék egy ilyet is
Most inkább a KépregényBörzén gondolkodok, be szeretnék szerezni egy-két olyan képregényt, amit már nem nagyon lehet kapni, de hátha ott éppen lesz valaki, aki eladná...
Én is adtam már kölcsönbe mangát, de szerencsére nem esett semmi komolyabb baja, leszámítva, hogy a manga első pár oldala eléggé szét lett feszegetve a sok nyitogatástól. Viszont a nyáron jártam úgy, hogy levélben cseréltem egy mangámat egy másikra, én szépen becsomagoltam, hogy a szállítás során ne sérüljön, viszont amit kaptam, az csak be volt dobva a borítékba (ami amúgy szét is szakadt), ráadásul a kapott manga is kicsit rongyos állapotokban volt. Meg is jegyezte mailben, akivel cseréltem, hogy milyen szép állapotban volt, amit tőlem kapott... Szerintem ez alap lenne.
-Rurouno Kenshin 13,
-Naruto 19,
-Nana 13,
-Love*Com 7,
-Vampire Knight 7,
Értem.:) Valószínűleg én is így reagálnék.
Tudja valaki hogy milyen kötetek jelenek meg?
Zoinberg:Hát nem tudom, velem sem fordult még elő hasonló, max hogy kicsit meggyyűrűdött a borító, vagy a széle a mangának, de ebből nem csinálok ügyet...
Mangafanos mangáknál van ugye ez a külső szines borító ezt volt aki behajlította könyvjelzőnek, erre mondtam hogy ilyet azért nem játszunk... mert gondoljunk bele hogy fog az kinézni ha ezt pár 10-100 oldalon át így csináljuk, nem könyvjelzőnek van az rajta
De ha valaki tényleg salátát csinálna egy mangából, csak annyit mondanék neki hogy "Tudom mit kapok tőled karácsonyra!"
Ti jártatok már úgy, hogy kölcsönadtatok egy mangát valakinek, és gyűrötten/szakadtan/kitörve adták vissza?
Ilyenkor mit reagáltatok?
Velem még nem volt ilyen szerencsére, csak érdekel a téma.
Ja, és Vörös:
Köszönöm, már értem.^^ Remélem azért hamar kiadják, amint lesz megfelelő fejezetszám.:o
A Citrus mangából eddig 5 fejezet jött ki, és ha minden igaz, akkor havonta jelennek meg új fejezetek.
Kb mennyi idő, mire kötetben is kiadják japánul? Mert havonta jelenik meg Japánban egy magazinban, és ha összejön a kellő oldalszám, akkor mennyi idő múlva szokott általában kijönni a kötet?
Fontos lenne, előre is köszi.
Ez sok mindentől függ. Függ attól, hogy mennyire népszerű stb.
Akkor legközelebb majd szétnézek, hátha találok valami érdekeset is.
És ha esetleg tényleg találnék, akkor lepecsételnek vagy valami, vagy annyira hidegen hagyja ez őket hogy semmit nem csinálnak.
Amúgy Nao~chan rég láttalak errefelé(leszámítva az utóbbi néhány hetet), eltűntél a nyáron.
Ha találsz valamit és nyújtod a karszalagos kezed akkor a karszalagra egy toll vonást raknak jelezvén, hogy felhasználtad.
Akkor legközelebb majd szétnézek, hátha találok valami érdekeset is.
És ha esetleg tényleg találnék, akkor lepecsételnek vagy valami, vagy annyira hidegen hagyja ez őket hogy semmit nem csinálnak.
Amúgy Nao~chan rég láttalak errefelé(leszámítva az utóbbi néhány hetet), eltűntél a nyáron.
Vannak standok ahol beválthatod, de általában csak régebbi kiadású mangákra lehet beváltani.