Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Az a 'bolt' biztosan átverés. Az illető egy-két ezer forintért veszi ebayen a hamisítványokat és azt adja el többszörös áron, jól lehúzva a témában járatlanokat.
Egyébként mind a két figura ugyanaz, a jobb oldalit azzal állították elő, hogy egyszerűen csak újrafestették a balt
A balra csak azért írom, hogy elavult, mert nagyon régi és már van 2.0-ás kiadás is
Ha csak 5000Ft, akkor a bal oldali is hamisítvány lesz, mert annyiért még használtan sem veszel nendot, különösen nem egy Mikut.
Én semmit nem vennék innen, de ha téged nem zavar alacsonyabb minőség, akkor próbálkozhatsz, hátha egy jobb példányt kapsz, ami nem kancsal, nem hiányoznak az alkatrészei, esetleg a szeme, nincsenek tőbe letörve a végtagjai, stb (mert ilyen problémák szoktak lenni a hamisítványokkal)
Ránézésre. Túl egyszerű az egész.
Így néz ki az eredeti kiadás,
de ezt sehol nem kapod meg kb 15ezer forint alatt
Egyébként mind a két figura ugyanaz, a jobb oldalit azzal állították elő, hogy egyszerűen csak újrafestették a balt
A balra csak azért írom, hogy elavult, mert nagyon régi és már van 2.0-ás kiadás is
Ha csak 5000Ft, akkor a bal oldali is hamisítvány lesz, mert annyiért még használtan sem veszel nendot, különösen nem egy Mikut.
Én semmit nem vennék innen, de ha téged nem zavar alacsonyabb minőség, akkor próbálkozhatsz, hátha egy jobb példányt kapsz, ami nem kancsal, nem hiányoznak az alkatrészei, esetleg a szeme, nincsenek tőbe letörve a végtagjai, stb (mert ilyen problémák szoktak lenni a hamisítványokkal)
Értem.. Facebookon találtam egy ilyen oldalt, ahol akciós árukhoz lehet hozzájutni, és mindkettő csak 5000Ft postával, mindennel. Meg Mikut szeretnék első figurámnak... Akkor a bal oldali sem éri meg szerinted?:c
Ránézésre. Túl egyszerű az egész.
Így néz ki az eredeti kiadás,
de ezt sehol nem kapod meg kb 15ezer forint alatt
Eehhhh... honnan tudod hogy hamisítvány??? ><
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
Eehhhh... honnan tudod hogy hamisítvány??? ><
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
Értem.. Facebookon találtam egy ilyen oldalt, ahol akciós árukhoz lehet hozzájutni, és mindkettő csak 5000Ft postával, mindennel. Meg Mikut szeretnék első figurámnak... Akkor a bal oldali sem éri meg szerinted?:c
A bal oldali elavult, a jobb pedig már ezen a képen is látszik hogy hamisítvány
Ha ebayen akarod venni őket, olcsón, ne tedd mert csak pórul jársz velük.
Ha ebayen akarod venni őket, olcsón, ne tedd mert csak pórul jársz velük.
Szerintetek melyik érné meg jobban? Ugyanannyiba kerül, de nem tudok dönteni ><"
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
beküldve: 2013-07-30 18:12:46
(#43949) Sziasztok!
Egy kéréssel fordulnék hozzátok.><
Szerintetek melyik érné meg jobban? Ugyanannyiba kerül, de nem tudok dönteni ><"
Egy kéréssel fordulnék hozzátok.><
Szerk: Zoinberg 2013-07-30 18:23:53
beküldve: 2013-07-30 12:04:53
(#43948) Ha valakinek ilyen sikeres a mangája, meg lehet élni belőle :
[Link]
[Link]
"We fear that which we cannot see"
Végig sem tudtam nézni az Elfen Lied. Mert nem tudtam meg értenni azt hogy a hősnőt mi motiválta. Értelmetlené vált számomra sok öldöklés ami lezajlót benne.
Nézd végig, hidd el, megéri. Az anime is hihetetlenül jó. Csak a manga több információt tartalmaz. Meg 12 kötetet nem lehet 13 részbe belepaszírozni.
Ha nagyon kíváncsi vagy, spoilerezek, de ne hibáztass, ha elolvastad, mert spoiler izébe tettem
Szóval.. Lucy azért öldököl, mert kiskorában nagyon sokan megvetették a szarvai miatt, de Kouta kiállt mellette. Barátjának tartotta. Lucy pedig még nem tudta teljesen irányítani az erejét, és egy belső hang irányította, és utasította a gyilkolásra. És Lucy megölt mindenkit aki útjábakerült, beleértve Kouta kishúgát és apját is. Ez mind régebben történek. Majd Lucy-t elfogták, és csak azért nem lett öngyilkos, és csak azért szökött meg, hogy újra találkozhasson Kouta-val, hogy bocsánatot kérhessen tőle. Nagyjából ennyi.^^
beküldve: 2013-07-24 20:27:52
(#43946) Végig sem tudtam nézni az Elfen Lied. Mert nem tudtam meg értenni azt hogy a hősnőt mi motiválta. Értelmetlené vált számomra sok öldöklés ami lezajlót benne.
Kacsincs rám kicsi bárány.
Szerk: Asako 2013-07-24 20:28:19
Anno az Elfen Lied miatt kapott lángra bennem a szerelem a manga/anime iránt - persze előtte volt a Pokémon meg még régebben a Sailor Moon, de azt hiszem akkor nem is ismertem azt a kifejezést, hogy "anime".
Az anime csodálatos, a maga elborult módján. Valahogy a sok beteges történetbeli dolgot a látvány kompenzálja.
Ez viszont a mangánál nincs meg.
Sztori alapján még mindig ez az egyik kedvencem, ebben talán egyetérthetünk.^^
Az anime csodálatos, a maga elborult módján. Valahogy a sok beteges történetbeli dolgot a látvány kompenzálja.
Ez viszont a mangánál nincs meg.
Azért is szakadt meg a manga a nemtudomhanyadik kötet után, nem tetszett a kivitelezése körülbelül senkinek.
Sztori alapján még mindig ez az egyik kedvencem, ebben talán egyetérthetünk.^^
Szerk: Miho ~ ミホ 2013-07-23 21:33:57
beküldve: 2013-07-22 19:22:09
(#43944) Sziasztok!^^
Ma elkezdtem olvasni az Elfen Lied mangát.
Nagyon sok minden kiderül benne, ami az animéből nem. Még csak az 1. kötet olvastam el, de máris rengeteg új dolgot találtam benne. Nagyon sok dolog eltér - jó értelemben. Szerintem, így az 1. kötet alapján a manga szerintem jobb, mint az anime.
Mindenkinek ajánlom!^^ Aki unatkozik, olvassa el.:)
Ma elkezdtem olvasni az Elfen Lied mangát.
Nagyon sok minden kiderül benne, ami az animéből nem. Még csak az 1. kötet olvastam el, de máris rengeteg új dolgot találtam benne. Nagyon sok dolog eltér - jó értelemben. Szerintem, így az 1. kötet alapján a manga szerintem jobb, mint az anime.
Mindenkinek ajánlom!^^ Aki unatkozik, olvassa el.:)
beküldve: 2013-07-21 22:59:58
(#43943) Biztos vagyok benne hogy le lesz fordítva,én is nézem,de már 10 ig láttam és a 9.rész is fent van. Ha nem találod néz be az Anime manga fantasyra.
Igen, a 9.-et már én is megtaláltam.^^
Ha más nem, majd megnézem angol felirattal.
Köszönöm.
És a Namida Fansub oldalán a 10.-et is megtaláltam^^
Igen én is onnan töltöm le az animet,meg még jó néhányat.
Ohh gyerekek, hát ti is kint voltatok!?
Milyen cosplayt viseltél/ viseltetek?
Milyen cosplayt viseltél/ viseltetek?
Csak egy hozzászólára lehet választ írni így Kandát írásban kapcslom ide. :P
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
Biztos vagyok benne hogy le lesz fordítva,én is nézem,de már 10 ig láttam és a 9.rész is fent van. Ha nem találod néz be az Anime manga fantasyra.
Igen, a 9.-et már én is megtaláltam.^^
Ha más nem, majd megnézem angol felirattal.
Köszönöm.
És a Namida Fansub oldalán a 10.-et is megtaláltam^^
Szerk: Zoinberg 2013-07-21 13:29:26
Na, már nagyon kíváncsi vagyokD az őszin mindenképp ottleszek!
Témaváltás: Elkezdtem nézni a Karneval-t. Magyarul miért csak a 8. részig van fent?:o angolra már minden részt lefordítottak, nem? Le lesz fordítva a maradék 5 rész?:c
Témaváltás: Elkezdtem nézni a Karneval-t. Magyarul miért csak a 8. részig van fent?:o angolra már minden részt lefordítottak, nem? Le lesz fordítva a maradék 5 rész?:c
Biztos vagyok benne hogy le lesz fordítva,én is nézem,de már 10 ig láttam és a 9.rész is fent van. Ha nem találod néz be az Anime manga fantasyra.
Szerk: Asako 2013-07-21 12:40:32