Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2013-08-10 18:18:03
(#43983) Tudja valaki, hogy a mostani mondóban milyen óriás poszter van? Mármint mi/ki van rajta.
Living Jaguar
Szerk: Dávid29 2013-08-10 18:26:31
beküldve: 2013-08-09 02:33:58
(#43981) Haló srácok!
Segítséget kérnék tőletek.Haverom tudja,hogy animés vagyok ezért kérdezte,hogy melyik lehet ez az anime : Annyira emlékszik,hogy ilyen lőporos puskás,ágyús,kardos,brutális véres + arra a jelenetre,hogy egy csávónak a féloldalát kilövik de így is megtart egy kézzel egy vaskaput majd egy csaj meggyógyítja az erdőben és úgy kezdődik az egész,hogy valmi nagy szörny kirohan a erdőből.Sajnos én nem tudom mi ez Ti esetleg? Köszi a segítséget!
Ja és ment a Kölyökklubbon anno
Segítséget kérnék tőletek.Haverom tudja,hogy animés vagyok ezért kérdezte,hogy melyik lehet ez az anime : Annyira emlékszik,hogy ilyen lőporos puskás,ágyús,kardos,brutális véres + arra a jelenetre,hogy egy csávónak a féloldalát kilövik de így is megtart egy kézzel egy vaskaput majd egy csaj meggyógyítja az erdőben és úgy kezdődik az egész,hogy valmi nagy szörny kirohan a erdőből.Sajnos én nem tudom mi ez Ti esetleg? Köszi a segítséget!
Ja és ment a Kölyökklubbon anno
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
Szerk: Vízi~Majom 2013-08-09 02:37:54
beküldve: 2013-08-09 00:39:53
(#43980) Köszi a válaszokat!
Remélem hamar megoldják.
Remélem hamar megoldják.
Manapság az animés oldalak,nem szuperálnak valami jól, mindig van vmi kisebb-nagyobb program hiba...
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
beküldve: 2013-08-08 23:08:02
(#43979) Valami olyasmit olvastam,törlődött valami kód,s azt kell helyreállítani.
Kacsincs rám kicsi bárány.
"Egyelőre mi sem tudjuk pontosan, hogy mi történt az oldallal. A helyreállítás folyamatban van, de mivel a pontos okot nem tudjuk ez időbe fog telni. Addig is a türelmeteket kérjük." Ezt írták a facebook oldalukon augusztus 4-én.
Mi van a Namida fansubbal?
Miért nem ad ki semmit, csak hülye kódokat követel...
Nemtudom.:c Remélem hamar megoldják, akármit is ügyködnek, mert már így is 2 napot késett a Kami-sama no Inai Nichiyoubi. Pedig olyan jó anime..
Szerk: Zoinberg 2013-08-08 15:29:27
beküldve: 2013-08-08 14:41:25
(#43976) Mi van a Namida fansubbal?
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
Nekem se sikerül mindig. Pl a Grandón a Mangattack mangák elég csábítóák(250 ft/db)
Húgom is elcsábult egy picit. Megrendeltette velem a Gravitation mind a 4 kötetét. De végüli is csak egy ezres volt.
[QUOTE]Mégvalami: Te számontartod, hogy mennyi pénzed van? Vagy csak vakon gyűjtögeted, és majd karácsonykor meglepi ér, hogy mennyi összegyűjt *w* Én valószínűleg az utóbbit fogom választani.:3
Valamennyire számon tartom, de azért néha érnek pozitív meglepik pl jéé itt is van? És ennyi?
Most én is ezen a projekten vagyok, hogy gyűjtök karácsonyig.
Mégvalami: Te számontartod, hogy mennyi pénzed van? Vagy csak vakon gyűjtögeted, és majd karácsonykor meglepi ér, hogy mennyi összegyűjt *w* Én valószínűleg az utóbbit fogom választani.:3
Kanda Yuu: Ez a 250-es dolog tényleg elég csábító*q*
De most azért ennyibe kerülnek, mert már nem lesz több példány nyomtatva?:O Mert ha nem így van, akkor nem értem, hogy miért ilyen olcsó.
Nekem se sikerül mindig. Pl a Grandón a Mangattack mangák elég csábítóák(250 ft/db)
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
Köszi.^^
Egyébként én is egyre erősebben hajlok efelé.
Karácsonyig koplalás, karácsonykor meg jön a nagy örömhullám, hogy 5 hónapnyi mangát pótoltam be
Egyébként én is egyre erősebben hajlok efelé.
Karácsonyig koplalás, karácsonykor meg jön a nagy örömhullám, hogy 5 hónapnyi mangát pótoltam be
Lassan már animét sem szabadna néznem.xddd Minél több animét látok, annál több manga kell.. :s xd
Szerk: Zoinberg 2013-08-06 16:49:51
Szerintem a második. Most én is ezen a projekten vagyok, hogy gyűjtök karácsonyig. A húgom is próbál ezen a projekten maradni csak nem mindíg sikerül neki.
beküldve: 2013-08-06 15:53:42
(#43969) Sziasztok.^^
Lenne egy kérdésem a mangákkal kapcsolatban.
Mivel nagyon sok mangát szeretnék megvenni még, nem tudom eldönteni, h melyik a jobb ötlet.
#1. verzió: Gyűjtögetem a pénzem, és amikor összegyűlik 7-8.000ft, akkor abból veszek 2-3 mangát.
#2.verzió: Mindig, amikor kapok pénzt, elteszem, és karácsonykor kiszedem amennyi összegyűlt, és abból annyi mangát veszek, amennyi csak kitelik belőle. Viszont ennek az a hátránya, hogy 4-5 hónapig nem veszek egy darab mangát sem, hanem majd ugye csak karácsonykor, de akkor sokkal többit, mint az 1. verzióban.
Szerintetek melyik a jobb ötlet?
Lenne egy kérdésem a mangákkal kapcsolatban.
Mivel nagyon sok mangát szeretnék megvenni még, nem tudom eldönteni, h melyik a jobb ötlet.
#1. verzió: Gyűjtögetem a pénzem, és amikor összegyűlik 7-8.000ft, akkor abból veszek 2-3 mangát.
#2.verzió: Mindig, amikor kapok pénzt, elteszem, és karácsonykor kiszedem amennyi összegyűlt, és abból annyi mangát veszek, amennyi csak kitelik belőle. Viszont ennek az a hátránya, hogy 4-5 hónapig nem veszek egy darab mangát sem, hanem majd ugye csak karácsonykor, de akkor sokkal többit, mint az 1. verzióban.
Szerintetek melyik a jobb ötlet?