Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Na eddig 3 könyv fog megjelenni a nyári Conon, eddig semmi manga.... :/
Milyen 3 könyv?
Én úgy hallottam még a tavaszi con idején, hogy 3 manga is várható.
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
Más országban 2havonta új kötetek jelennek meg, Magyarországon pedig jóesetben is csak félévente. És akkor is csak 1-2db.
Más országokban kicsit más egy kiadó költségvetése, tekintve, hogy a szubkultúra tagjai is nagyobb számban képesek finanszírozni a kötetek megvételét. Több befolyó haszon = több kifizethető megjelenés.
Na eddig 3 könyv fog megjelenni a nyári Conon, eddig semmi manga.... :/
Ezt írtam nemrég...
Más országban 2havonta új kötetek jelennek meg, Magyarországon pedig jóesetben is csak félévente. És akkor is csak 1-2db.
beküldve: 2013-07-10 19:45:11
(#43905) Na eddig 3 könyv fog megjelenni a nyári Conon, eddig semmi manga.... :/
"We fear that which we cannot see"
Köszi!
És kb hány órakor indulnál a nyugatiból?
És kb hány órakor indulnál a nyugatiból?
Még akkor a többieket megkérdezem hogy hánykor tudnánk indulni, beérnénk-e időben.
beküldve: 2013-07-09 17:59:35
(#43903) Sziasztok!
A szobám ajtajának felső része ilyen torzított üvegből van.
Már évek óta, szinte születésemtől így van, ígyhát meguntam, és kitaláltam azt, hogy B/5-ös méretű kemény rajzlapokat felragasztottam kétoldalú ragasztóval az üvegre(a külső részére, mert a belső részére majd posztereket/rajzokat tervezek kirakni), és azokra anime címeket írok fel. És ezt filctollal illetve színes ceruzával majd kiszínezem.
Eddig elég idétlen, de majd meglátjuk mit kreálok belőle.
Ha kész, majd teszek fel ide képet.^^
A szobám ajtajának felső része ilyen torzított üvegből van.
Már évek óta, szinte születésemtől így van, ígyhát meguntam, és kitaláltam azt, hogy B/5-ös méretű kemény rajzlapokat felragasztottam kétoldalú ragasztóval az üvegre(a külső részére, mert a belső részére majd posztereket/rajzokat tervezek kirakni), és azokra anime címeket írok fel. És ezt filctollal illetve színes ceruzával majd kiszínezem.
Eddig elég idétlen, de majd meglátjuk mit kreálok belőle.
Ha kész, majd teszek fel ide képet.^^
beküldve: 2013-07-07 18:29:10
(#43902) Sziasztok!
Nemtudom hogy kit érint, és kit nem, de nemrég feltettem egy kérdést, hogy nem tudja-e valaki, hogy a Mirai Nikki 12. kötete mikor jelenik meg német nyelven.
Na, utánajártam ^^
2013. augusztus 1.-jén jelenik meg.
És karácsonyig még megjelennek a Paradox és a Mosaic extra kötetek is.
Nemtudom hogy kit érint, és kit nem, de nemrég feltettem egy kérdést, hogy nem tudja-e valaki, hogy a Mirai Nikki 12. kötete mikor jelenik meg német nyelven.
Na, utánajártam ^^
2013. augusztus 1.-jén jelenik meg.
És karácsonyig még megjelennek a Paradox és a Mosaic extra kötetek is.
Az a baj hogy a Lajosmizse-Nyugati vonattal mennénk
Ha jó korán értek be, én nagyon szívesen összeszedlek titeket a Nyugati pályaudvarnál. ^^
Szokás szerint korán ki szeretnék érni az expohóz, mert ugye mire összehalászgatom a haverokat, az nem kevés idő. ^^
Dobj egy ímélt és megbeszéljük
dragda[kukac]gmail.com
Amúgy meg Nyugatinál fel kell szállni a 3as metróra, Deákon átszállni a 2esre, sok a nyíl, eltévedni nem lehet, aztán elmenni a Pillangó utcáig onnan 10 perc séta a con, csak a tömeggel kell menni, de ha elmész az Örsig onnan indul con-busz, ami ingyenes
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2013-07-06 15:56:43
Szerk: Misaki Mei 2013-07-05 16:13:29
beküldve: 2013-07-05 16:08:02
(#43898) Hát igen, akkor ettől sem kell félni. XD
Jól van, akkor még egy utolsó kérdés...
Melyik macsakfül jobban szerintetek?
Az 5., barna
Jól van, akkor még egy utolsó kérdés...
Jaj mennyit tudok én beszélni/irkálni
Melyik macsakfül jobban szerintetek?
szőkésbarna hajhoz kellen, a cosplay legegyszerűbb módja :P
Az első 4 darabrózsaszín, feketeAz 5., barna
Szerk: Misaki Mei 2013-07-05 16:14:45
beküldve: 2013-07-05 10:32:26
(#43897) Hát MondoConon nem igazán szoktak elfogyni. Anno Pecsában reggel nyolc körül kb már nem volt jegy, basszus.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Előfodult már hogy az összes jegy elfogyott? [/OFF]
A 2010-es tavaszi Conra csak szombat délután jutottam ki. Nem volt jegyem, ott kellett megvennem. A jegyárusok szinte rám vetették magukat, hogy eladhassanak még egy jegyet.
Szóval nem hiszem.;)
beküldve: 2013-07-05 08:35:39
(#43895) Életszerűtlen a helyzet, hogy ott álltok csomó pénzzel a zsebetekben, és nem kerülhettek beljebb elkölteni:) Habár láttunk már éjjeli őrt nappal meghalni.
http://cobayanigiri.deviantart.com/
beküldve: 2013-07-05 01:51:08
(#43894) Hühh.. Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Majd felvázolom a lehetőségeket a többieknek, hogy melyik tetszik jobban.
(Úgysem én leszek a navigátor, mivel 3szor körbefordulok már nem tudom hol vagyok xD
És van aki jóval tapasztaltabb a pesti közlekedés terén, ...legalább ne miattam tévedjünk el )
Egyébként 3an mennénk lányok.
És olvastam A conos oldalon a jegyeknél hogy a helyszínen kapható ameddig a készlet tart!.(ilyen szép vastag betűkkel)
Előfodult már hogy az összes jegy elfogyott?
Majd felvázolom a lehetőségeket a többieknek, hogy melyik tetszik jobban.
(Úgysem én leszek a navigátor, mivel 3szor körbefordulok már nem tudom hol vagyok xD
És van aki jóval tapasztaltabb a pesti közlekedés terén, ...legalább ne miattam tévedjünk el )
Egyébként 3an mennénk lányok.
És olvastam A conos oldalon a jegyeknél hogy a helyszínen kapható ameddig a készlet tart!.(ilyen szép vastag betűkkel)
Előfodult már hogy az összes jegy elfogyott?
Mert valahogy nem tudom elképzelni hogy a bejáratnál így szólank pl. egy 10fős Bleach csoporthoz, hogy bocsi elfogyottt, majd legközelebb srácok. XD
Szerk: Misaki Mei 2013-07-05 01:51:58