Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
És a baseball ütő jó ötlet!
A szertárban van mazsorett bot is hmm...
Tetszik az elgondolás.
A fél év pedig a sport tilalom.
Kispadról szekálom majd, mondjuk még ha beszólok neki az sem tűnik fel csak vigyorog hogy jaj de nagy poént mondtam pl azzal hogy mikor jó ez a mozdulat? Válaszom ha majdnem kitörik a hátad.
De a rúd ugrós kérdez felelek volt eddig a legbetegebb.-.-"
[Am. még eldől hogy mikor kerülök ki innen.
Fél év múlva az első dolgom az lesz hogy jól megrudosom a tanárt
Hát igen! Azt kellett volna mondani.
Fél év??????????????? jajjjjj az egy kicsit sok idő!!!!!!!! Ne rúgdosd mert megint megsérül a lábad és visszakerülsz a kórházba és fekvő beteg leszel! Ha érdekel van baseball ütőm! Kölcsönadhatom ha kell
[Am. még eldől hogy mikor kerülök ki innen.
Fél év múlva az első dolgom az lesz hogy jól megrudosom a tanárt
Személyi?
Én meg csak néztem rá.Nem volt semmi.
Szoktak ilyen szituációk kialakulni!
Pár éve történt, hogy volt ilyen akció a mars csokikkal(minden 5. nyer)! Én kedvet kaptam és kipróbáltam heccből! Lám az első nyert! Bementem a boltba, hogy beváltom egy másikra! kibontom az is nyert! Erre a kettőre még jött 8! Az utolsónál a az eladó megszólal: "Le lehetne már állni"! Én meg néztem rá, mint qrva az üdülési csekkre!
Azóta nem is nyertem eggyel se!
Személyi?
Én meg csak néztem rá.Nem volt semmi.
XD Behaltam!!!
Megy a Barátokközt, Klaudia a képernyőn és azt hallom "de hát apuciii!!!
Erre Juli felel férfi hangon.
Teljes ámulatban nézek még pár percig mire leesik hogy valakinél a Barbi megy laptopon.
XD Ez nem semmi!
Ezek szerint nem unatkozol!
Meddig leszel még a kórházban?
XD Behaltam!!!
Megy a Barátokközt, Klaudia a képernyőn és azt hallom "de hát apuciii!!!
Erre Juli felel férfi hangon.
Teljes ámulatban nézek még pár percig mire leesik hogy valakinél a Barbi megy laptopon.
Csak ott a hiba, hogy többnyire valahogy nem tudok nemet mondani ha megkérnek valamire.
Mei: Mennyi ideig is kell amúgy a kórházban maradnod?
Háté: Ha nem is estélyi, de mondjuk egy jó kis goth cucc... Ahj csorog a nyálam.
És régebben írtam h. Bnőm 180 és pár cm, na ő tényleg magas. xD
Gondolom emlékeztek a balatonos, Anyuka de fiatalos tetszik lenni storyra. xD
Vagy a lufisra.
Végül nem vett nekem lufit. xD
Pár perce itt a kórházi tv-n fecsendült a Kilari op hirtelem felcsillant a remény... Erre elkapcsolnak.
De ha még egy adag bogyó és bagócát meghallok... Nem tudom mit csinálok
Btw a kosztüm nem az én stílusom, akkor már inkább elviselem a kellemetlenségeket, de nem öltözök puccos ruhába hacsak nem feltétlenül muszáj.
tőlem is mindig elkérték, amíg el nem kezdtem egy pénzügyi cégnél dolgozni és heti hat nap öltönyben nem rohangáltam, attól kezdve akármikor vásároltam, egyből félelem a szemekben, blokk jó erősen a kezembe nyomva
személyi elkéréséről szó sem esett soha
Jól elbeszéltünk egymás mellett... xD
Nos engem nem neveznek hobbitnak vagy törpének, de csak hogy egyet említsek a kellemetlenségek közül: Az öreg nyanyák szeretnek kiszúrni maguknak a boltban, hogy szedjek le nekik valamit a magasabb polcok valamelyikéről... :/
DÍva: Sorstárs :)