Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Még régebben írtam hogy gipszem van, bokaszallag szakadás miatt.
De most kiderült hogy egy darab is letört a bokámból, ezért műteni kell.
Szívás!!!
Szívás!!!

Én is jobbulást kívánok!!!!
at the end,we all die alone
Mi pedig egyszerűen nem csináltunk olyan hülyeségeket, ami az egész társaságra rossz fényt vetett volna

Nálunk ez nem működött volna. Valahogy mindig olyan osztályba kerültem, ahol volt egy-két "nyaljunk a tanároknak"-alak.

One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
Szívás!!!
Szívás!!!

Én ezt sajna nem tudtam azért kérdeztem! :(
Jobbulást kívánok és sok kitartást! Gyógyulj meg! :)
Azt mondják, elmebajban szenvedek... De én nem szenvedek, élvezem minden percét..:)
Nálunk ez nem működött volna. Valahogy mindig olyan osztályba kerültem, ahol volt egy-két "nyaljunk a tanároknak"-alak.

-
beküldve: 2013-04-03 17:55:15
(#43379) Jujj.. :/ Sok sikert Misaki >< :)
Cainis, mi is hasonlókat csináltunk, bár mi mondjuk fogkrémmel kentük be a kilincset, de a többit mi is végrehajtottuk, beleértve a rajzszögeset is.. mivel senki sem volt hajlandó köpni, hogy ki volt a kieszelő, mindenki kapott egy magatartás egyest, de az senkit sem érdekelt xD
Cainis, mi is hasonlókat csináltunk, bár mi mondjuk fogkrémmel kentük be a kilincset, de a többit mi is végrehajtottuk, beleértve a rajzszögeset is.. mivel senki sem volt hajlandó köpni, hogy ki volt a kieszelő, mindenki kapott egy magatartás egyest, de az senkit sem érdekelt xD
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
Szerk: Nao~chan 2013-04-03 17:58:00
Úúh... az nem lehet kellemes.
Jobbulást
És akkor egy kis ízelítő:
Az egyik évben azt csinálták, hogy a terem végében ilyen piramis formában egymásra pakolták a padokat meg a székeket és mindenki felmászott oda. Úgy gondolták, hogy egy órán így maradunk, de aztán a tanár inkább visszapakoltatott velünk mindent, nehogy baleset legyen még a végén.
Egy másik óra elött meg mézzel kenték be a kilincset (frankón én is belenyúltam
).
Akkor olyan is volt biológia elött, hogy a csontvázat beültették a tanári asztalhoz, beöltöztették a saját ruháikba (persze a srác meg aki a nadrágot adta hozzá utána egész órán keresztül alsógatyában ült), még cigit is adtak a szájába meg fejhallgatót is tettek rá. A tanár meg elsőre tényleg azt hitte, hogy közülünk ült valaki oda aztán elkezdte leosztani (mert nem vette hogy megjött a tanár és különben is az osztályban cigizik...) és akkor esett le neki, hogy az csak a csonti.
Ja meg az is volt még általánosban, hogy fogták és kivittek minden asztalt meg széket a suliudvarba (a tanárit is), mondván hogy inkább tanuljunk a természet lágy ölén.
Na meg persze volt a szokásos osztály csere is (csak hogy keresgéljen egy kicsit a tanár), meg hogy néhány órán nem a tanár tanított hanem közülünk valaki és persze a rajzszöget a tanári székre-poén is felvetődött párszor mint ötlet de az persze nem valósúlt meg.
Jobbulást
És akkor egy kis ízelítő:
Az egyik évben azt csinálták, hogy a terem végében ilyen piramis formában egymásra pakolták a padokat meg a székeket és mindenki felmászott oda. Úgy gondolták, hogy egy órán így maradunk, de aztán a tanár inkább visszapakoltatott velünk mindent, nehogy baleset legyen még a végén.
Egy másik óra elött meg mézzel kenték be a kilincset (frankón én is belenyúltam

Akkor olyan is volt biológia elött, hogy a csontvázat beültették a tanári asztalhoz, beöltöztették a saját ruháikba (persze a srác meg aki a nadrágot adta hozzá utána egész órán keresztül alsógatyában ült), még cigit is adtak a szájába meg fejhallgatót is tettek rá. A tanár meg elsőre tényleg azt hitte, hogy közülünk ült valaki oda aztán elkezdte leosztani (mert nem vette hogy megjött a tanár és különben is az osztályban cigizik...) és akkor esett le neki, hogy az csak a csonti.
Ja meg az is volt még általánosban, hogy fogták és kivittek minden asztalt meg széket a suliudvarba (a tanárit is), mondván hogy inkább tanuljunk a természet lágy ölén.
Na meg persze volt a szokásos osztály csere is (csak hogy keresgéljen egy kicsit a tanár), meg hogy néhány órán nem a tanár tanított hanem közülünk valaki és persze a rajzszöget a tanári székre-poén is felvetődött párszor mint ötlet de az persze nem valósúlt meg.
-
Szerk: C-san 2013-04-03 16:02:20
Szívás!!!
Szívás!!!

Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
Nem, és szerencsére mások sem engem.
Kinőttünk már ebből
Kinőttünk már ebből

Szoktatok megviccelni valakit?
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
Misaki Mei: Kórházban vagy? Mi a bajod?
Azt mondják, elmebajban szenvedek... De én nem szenvedek, élvezem minden percét..:)
Szerk: Tobika 2013-04-03 14:25:30
beküldve: 2013-04-03 13:16:13
(#43374) Én inkább megbolondulok.
És egyre jobban utálom a tesitanárt.
Meg szétunom magam a kórházban.
Cainas mesélsz?

És egyre jobban utálom a tesitanárt.
Meg szétunom magam a kórházban.

Cainas mesélsz?
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
Szerk: Misaki Mei 2013-04-03 13:19:41
Tegnap volt bolondok napja.Szoktatok megviccelni valakit?
Ha igen,sztorikat.
Ha igen,sztorikat.

Van pár sztorim arról, hogy az osztálytársaim miket találtak, ki de ennyi, engem sosem érdekelt különösebben a dolog.
-
beküldve: 2013-04-02 18:33:53
(#43372) Tegnap volt bolondok napja.Szoktatok megviccelni valakit?
Ha igen,sztorikat.
Én régen igen.
Utólag is boldog szülinapot mindenkinek.
Ha igen,sztorikat.

Én régen igen.

Utólag is boldog szülinapot mindenkinek.

at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2013-04-02 18:34:51
beküldve: 2013-04-02 11:40:19
(#43371) Isssstenem... xD Azt én is láttam XD
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
Neee
Pont jókor néztem fel ide.

Azt látnád mi van tumblr.ön... konkrétan egész nap csak visítani tudtam a nevetéstől...

Azóta már én is művelődtem a témában.

Neee
Pont jókor néztem fel ide.

Azt látnád mi van tumblr.ön... konkrétan egész nap csak visítani tudtam a nevetéstől...

"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]