Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Nos asszem pont hetedikben volt hogy este a szállason elkezdtünk rémtörténeteket mesélni aztán már jó sok elhangzott a feszültség meg már kellőképp megvolt, amikor az egyik srác aki az ablaknál ült jelentkezett hogy ő akarja mondani a következőt, ja persze pontosan mint ahogy ilyenkor illik el volt sötétítve és egy zseblámpát adogattunk körbe, na szóval odaadtuk ennek a srácnak az elemlámpát és akkor elkezdi mondani: "egy este amikor (itt elmondta külön mindannyiunk nevét) az osztálykiránuláson rémtörténeteket meséltek (hatásszünet) egyszercsak megjelent titkos kéz!!" a végét persze jó hangosan mondta aztán a függönymögül elkezdett felénk csápolni a kezével. Na ezen a ponton úgy beparázott mindenki, hogy visítva menekültünk ki a szobából, aztán jó darabig álltunk az ajtóban mert senki nem mert visszamenni. Végül a fiúk is elmentek már a saját szobájukba, de a lányok még mindig nem mertek visszamenni mert ilyesztőnek tartották, hogy a nyitott ablakon keresztül a szél mozgatja a függönyt. Végűl, bár bevallom én is nagyon durván paráztam, én oldottam meg a dolgot, azzal hogy úgy csináltam mintha nem félnék (utálom ha azt hiszik hogy félek) és odamentem becsukni az ablakot.
update: Jó kislany vagy? Az nagyon helyes^^ *megsimizi a buksiját*
update: Jó kislany vagy? Az nagyon helyes^^ *megsimizi a buksiját*
-
Szerk: C-san 2013-04-01 00:53:54
Elmondod?
Az mondjuk igaz hogy meg volt a suli szenzàció 1 hétre.
Èn jó kislány vagyok.
Az mondjuk igaz hogy meg volt a suli szenzàció 1 hétre.
Èn jó kislány vagyok.
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
Ne rám nézz.
Majd nézek rád így: xD
Amúgy azért döbbentem le mert emlékszem amikor én voltam az általánosiskolás osztálytársaimmal kirándulni, közülünk senki nem ivott ott alkoholt vagy cigizett. Remekül elvoltunk a rémtörténet meséléssel, az üvegezéssel és más egyéb ilyen baromsággal.
Btw eszmbe jutott egy vicces sztori a rémtörténetekkel kapcsolatban.
-
Szerk: C-san 2013-04-01 00:17:02
Ne rám nézz.
Én tök jól elvoltam biliárddal, csocsóval, ping ponggal.
Röpiztünk az előtérben.
Mondjuk ez 8.ban volt.
7.ben halára untam magam mert mindenki durmolt a szobában 1től.
Ebben az évben pedig már nem visz minket 2naposra.
Én tök jól elvoltam biliárddal, csocsóval, ping ponggal.
Röpiztünk az előtérben.
Mondjuk ez 8.ban volt.
7.ben halára untam magam mert mindenki durmolt a szobában 1től.
Ebben az évben pedig már nem visz minket 2naposra.
Szerk: Misaki Mei 2013-04-01 00:13:54
Nálunk miután az ofő valamikor a hajnali órákba takarodót fújt a fiúk a párkányon ill. az ablakon keresztül közlekedtek, ami azért volt durva mert a 2. emeleten voltunk.
Btw hetedikben? Nem kezdítek ti ezt egy kicsit korán?
Btw hetedikben? Nem kezdítek ti ezt egy kicsit korán?
-
Szerk: C-san 2013-04-01 00:06:08
beküldve: 2013-03-31 23:50:33
(#43348) Nálunk is hasonló volt... Csak ez hetedikben.
Pia, cigi, vizipipa...
Végül (a szállás 3 részből állt köztük egy kis tér, terasz) az ofő bezárta őket h. Ne tudjanak ki/átmászkálni.
Lányokat bezárta a fiúkhoz. XD
Pia, cigi, vizipipa...
Végül (a szállás 3 részből állt köztük egy kis tér, terasz) az ofő bezárta őket h. Ne tudjanak ki/átmászkálni.
Lányokat bezárta a fiúkhoz. XD
Nekem ez a tavalyi volt a legdurvább. Mint mondtam mindenki annyit ivott majdnem hogy amennyit akart. Kezdetben az ofőnek se volt baja ezzel, emlékszem volt olyan, hogy egy barátnőmtől elvette a sörét, mondván hogy ne igyon többet, aztán nekem adta hogy én még ihatok, ezen jót röhögtünk a barátnőmmel és ő is ugyanúgy ivott tovább. Akkor az is poén volt hogy a szállason a szobába is lehetett cigizni az ofő orra elött, nem zavarta.
Aztán késöbb akadt ki amikor kitaláltam (késő este), hogy elmegyek sétálni a barátnőm meg velem jött, persze nem szóltunk senkinek (totál elfelejtettem, hogy azt is kéne). Jól eldumcsiztunk meg minden de mikor visszamentünk akkor azt láttuk hogy mindenki ki volt akadva azon hogy hová tüntünk. Az ofő ordítozott velünk meg a fiúk közül is némelyik. Aztán a fiúk is összehoztak valamit ammin végképp kiakadt az ofő, és ezután volt hogy azt találta ki hogy aludja az ő szobájában. Másnap meg amikor józan volt a társaság mindenkit leosztott és mondta, hogy többet nem visz el minket kirándulni.
Aztán késöbb akadt ki amikor kitaláltam (késő este), hogy elmegyek sétálni a barátnőm meg velem jött, persze nem szóltunk senkinek (totál elfelejtettem, hogy azt is kéne). Jól eldumcsiztunk meg minden de mikor visszamentünk akkor azt láttuk hogy mindenki ki volt akadva azon hogy hová tüntünk. Az ofő ordítozott velünk meg a fiúk közül is némelyik. Aztán a fiúk is összehoztak valamit ammin végképp kiakadt az ofő, és ezután volt hogy azt találta ki hogy aludja az ő szobájában. Másnap meg amikor józan volt a társaság mindenkit leosztott és mondta, hogy többet nem visz el minket kirándulni.
-
Szerk: C-san 2013-03-31 23:43:59
beküldve: 2013-03-31 23:20:21
(#43346) Nálunk az osztálykirádulások durvák, kiverték a biztosítások az ofőnél is.
Szerk: Misaki Mei 2013-03-31 23:24:08
Általánosban sokszor próbáltak engem is a különböző dolgaim miatt rendre utasítani, így végül az igazgatói irodába is eljutottam.
Most meg nem gimibe járok csak egy sima szakközépiskolába, és valóban igaz, hogy itt majdnem hogy azt csinálsz amit akarsz. Akkor lehet ki-be járkálni amikor akarunk így egy szünetben lazán meg lehet csinálni, hogy elugrunk a közeli boltba (ha valakinek nem tetszik a büfés választék), na meg lyukas óra van akkor lehet menni a közeli kocsmába, bár én egyszer tesin mangát venni mentem el. Akkor a cigizésre is van kijelölt hely nálunk és nincs totál betiltva. Bár olyan tanárok is vannak akik próbálnak fegyelmet teremteni, pl a földrajz tanárunk nagyon durva. (Egyszer puskázáson kapott és olyan durván leosztott hogy egy életre elment a kedvem a puskázástól) De ezekből a tanárokból van kevesebb, többség még ha próbálkozik is ilyennel akkor se veszik komolyan.
Most meg nem gimibe járok csak egy sima szakközépiskolába, és valóban igaz, hogy itt majdnem hogy azt csinálsz amit akarsz. Akkor lehet ki-be járkálni amikor akarunk így egy szünetben lazán meg lehet csinálni, hogy elugrunk a közeli boltba (ha valakinek nem tetszik a büfés választék), na meg lyukas óra van akkor lehet menni a közeli kocsmába, bár én egyszer tesin mangát venni mentem el. Akkor a cigizésre is van kijelölt hely nálunk és nincs totál betiltva. Bár olyan tanárok is vannak akik próbálnak fegyelmet teremteni, pl a földrajz tanárunk nagyon durva. (Egyszer puskázáson kapott és olyan durván leosztott hogy egy életre elment a kedvem a puskázástól) De ezekből a tanárokból van kevesebb, többség még ha próbálkozik is ilyennel akkor se veszik komolyan.
-
Szerk: C-san 2013-04-01 00:09:00
Tuti, hogy megtanulnak bunyózni. Itt már a sima falusi bunyó nem használ... én már túl sem élném a gimit.
De azért ijesztő, hogy a tanárok sem hajlandóak foglalkozni vele. Áltsuliban volt, hogy kaptunk egy-egy nyaklevest vagy fülhúzást nevelőcélzattal, de be is vált. soha semmi nagyobb balhé nem volt a szokásos kamaszzűrön kívül.
De azért ijesztő, hogy a tanárok sem hajlandóak foglalkozni vele. Áltsuliban volt, hogy kaptunk egy-egy nyaklevest vagy fülhúzást nevelőcélzattal, de be is vált. soha semmi nagyobb balhé nem volt a szokásos kamaszzűrön kívül.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Alapfeltétel valami harcművészeti sportra (pl karate, nekem jól jött párszor) elküldeni a kedves leendő csemetéket.
Mei: Volt olyan, hogy a tanár rajta kapta őket, de inkább úgy csinált mintha nem látott volna semmit és hirtelen halaszthatatlan dolga akadt valahol MÁSHOL.
Mei: Volt olyan, hogy a tanár rajta kapta őket, de inkább úgy csinált mintha nem látott volna semmit és hirtelen halaszthatatlan dolga akadt valahol MÁSHOL.
-
Szerk: C-san 2013-03-31 23:04:54
beküldve: 2013-03-31 22:59:45
(#43342) Ez beteg! XD
Tanár bent hagyott volna valamit, visszamegy...
Nálunk van hogy a tanár mond vmi "enyhén" 2 értelműt majd 5perc folyamatos röhögés után rájön h. mi bajunk.
Tanár bent hagyott volna valamit, visszamegy...
Nálunk van hogy a tanár mond vmi "enyhén" 2 értelműt majd 5perc folyamatos röhögés után rájön h. mi bajunk.
Szerk: Misaki Mei 2013-03-31 23:02:10
Szent egek...
És még azt hittem, hogy az én osztályom volt ritka hülye, pedig ehhez képest mi szelíd báránykák voltunk... hát mi történik a gimikben manapság?
A távoli jövőben leledző kölkeimet ki sem merem majd engedni a házból...
És még azt hittem, hogy az én osztályom volt ritka hülye, pedig ehhez képest mi szelíd báránykák voltunk... hát mi történik a gimikben manapság?
A távoli jövőben leledző kölkeimet ki sem merem majd engedni a házból...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Például?
Hogy a legdurvábbat mondjam:
A fiúk sokszor azzal szórakoztak szünetben, hogy az osztály közepén fél literes üvegeket próbáltak feldugni egymás seggébe. Néha egy-egy lánnyal is megpróbálták ezt csinálni, de az én közelembe nem mertek jönni (kevesebbért is felrugtam már őket ill. lekevertem nekik egyet).
-
Szerk: C-san 2013-03-31 22:54:31
beküldve: 2013-03-31 22:45:23
(#43339)
Szerk: Misaki Mei 2013-03-31 22:46:40