Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2013-03-30 23:24:51
(#43293) Úgy látszik 23 óra a vízválasztó, ezután mindenki eltünik innen.
Hmm... csak én vagyok ilyen éjszakai bagoly?!
Hmm... csak én vagyok ilyen éjszakai bagoly?!
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
Hát szemfüles vagyok!
De szerintem ez nem minősült vitának.
Én úgy értem el hogy lesz*rjam, hogy a képembe vágták hogy ő is lesz*ar engem, így most kölcsönös.
De szerintem ez nem minősült vitának.
Én úgy értem el hogy lesz*rjam, hogy a képembe vágták hogy ő is lesz*ar engem, így most kölcsönös.
Most így belegondolva, mit kerestél te a vita topicban.
A kérdéseddel semmi bajom nem volt... Igyekeztem is tőlem telhetően a legjobban válaszolni, ha bajom lett volna a kérdéssel azt meg is mondtam volna egyenesen.
Ááh, hagyjuk. Utálok vitatkozni pontosan ezért töröltem is (de sajnos nem elég gyorsan), amit külön neked írtam.
Btw ez a pincsi kutya effektus is ismerős csak nálunk én voltam az egészen addig amíg egyszerű barátként is le nem koptatott. Na mind1 valahogy nekem is azt kéne elérnem, hogy hidegen hagyjon a dolog.
Ááh, hagyjuk. Utálok vitatkozni pontosan ezért töröltem is (de sajnos nem elég gyorsan), amit külön neked írtam.
Btw ez a pincsi kutya effektus is ismerős csak nálunk én voltam az egészen addig amíg egyszerű barátként is le nem koptatott. Na mind1 valahogy nekem is azt kéne elérnem, hogy hidegen hagyjon a dolog.
-
Szerk: C-san 2013-03-30 22:30:03
Addig értem hogy nem szereted ha kérdezgetnek...
De miért olyan mintha a falnak beszélnél? /Bocsesz xD/
Azért nem írtam vissza mert semmi okos nem jutott hirtelen eszembe,hülyeséggel meg most minek traktáljak mindenkit.
Az elég akkor ha rám jön a bolod óra, vagy ha a 2 mondatos topicba keveredek.
Amúgy mindig előfordul hogy az elérhetlen után vágyakozunk, és nem vesszük észre azt ami már a miénk.
Én is voltam így régi ismerősöm volt a srác, régebben jóban is voltunk. De" más körökben mozgunk". Mindig egy másik csajjal volt követte mint a pincsi kutya.Végül rájöttem hogy egy egoista hülye majom, le van sz*rva.
Csajjal még mindig hasonlóan vannak, mindeki azt hiszi hogy összejönnek, de a lánynak mindig idősebb pasija van.
De engem ez már rég hidegen hagy.
De miért olyan mintha a falnak beszélnél? /Bocsesz xD/
Azért nem írtam vissza mert semmi okos nem jutott hirtelen eszembe,hülyeséggel meg most minek traktáljak mindenkit.
Az elég akkor ha rám jön a bolod óra, vagy ha a 2 mondatos topicba keveredek.
Amúgy mindig előfordul hogy az elérhetlen után vágyakozunk, és nem vesszük észre azt ami már a miénk.
Én is voltam így régi ismerősöm volt a srác, régebben jóban is voltunk. De" más körökben mozgunk". Mindig egy másik csajjal volt követte mint a pincsi kutya.Végül rájöttem hogy egy egoista hülye majom, le van sz*rva.
Csajjal még mindig hasonlóan vannak, mindeki azt hiszi hogy összejönnek, de a lánynak mindig idősebb pasija van.
De engem ez már rég hidegen hagy.
Szerk: Misaki Mei 2013-03-30 22:05:55
beküldve: 2013-03-30 21:40:40
(#43289)
Szerk: C-san 2013-03-30 21:58:00
beküldve: 2013-03-30 21:29:55
(#43288) Bocsi hogy közbeszólok, bár nem dolgoztam ott de érdekes Tesco-s élményem az volt nekem is.
Barátnőmmel vásárolunk, megállunk az édességekn él,gumicukrok stb. nézegetünk. Látom hogy mögöttünk vár egy fiú(Nagy családdal volt) nem látja a polcot, de nem nagyon mer szólni.Szólok b.nőmnek arébb húzom kicsit, megköszöni, elmegyünk.De mint utólag kiderült vigyázni kell a figyelmeskedéssel .Nézegetünk tovább.Eltelik 5 perc A kb 3 évvel fiatalabb, félfejjel kisebb, kancsal kiskölyök odalép hozzám, letámad: Van barátod?
Nézek, nézek, nézek, közben próbálom eldönteni kitől kérdezi, barátnőm rávágja: van neki! Én nézek tovább.De a gyerek nem esett kétségbe bnőmhöz fordul:..... És neked?
Mivel a válasz nem változott így arrébb ált. De még így sem adta fel
A parkolóban még elkapott és a neveket kérdezgetett és biztos-e barát dolog, de miután ez sem vezetett sikerre végleg odébb ált.
Barátnőmmel vásárolunk, megállunk az édességekn él,gumicukrok stb. nézegetünk. Látom hogy mögöttünk vár egy fiú(Nagy családdal volt) nem látja a polcot, de nem nagyon mer szólni.Szólok b.nőmnek arébb húzom kicsit, megköszöni, elmegyünk.De mint utólag kiderült vigyázni kell a figyelmeskedéssel .Nézegetünk tovább.Eltelik 5 perc A kb 3 évvel fiatalabb, félfejjel kisebb, kancsal kiskölyök odalép hozzám, letámad: Van barátod?
Nézek, nézek, nézek, közben próbálom eldönteni kitől kérdezi, barátnőm rávágja: van neki! Én nézek tovább.De a gyerek nem esett kétségbe bnőmhöz fordul:..... És neked?
Mivel a válasz nem változott így arrébb ált. De még így sem adta fel
A parkolóban még elkapott és a neveket kérdezgetett és biztos-e barát dolog, de miután ez sem vezetett sikerre végleg odébb ált.
fiatalemberholvanatejpooor
Az én kedvencem az alábbi eset volt:
Vásárló: Hun a klotyópapír?
Én: Jó napot kívánok. Miben segíthetek?
Vásárló, kicsit hökkenten: Öööö, klotyópapírt keresnék.
Én: Hja, hogy azt. Ott van ön mögött a polcon, sőt. Az egész sor abból áll.
Vásárló: ---
Ezek tök hülyék.
Cainis: Ha az illető hölgyemény nem biszex vagy meleg, akkor el kell fogadnod, hogy semmi esélyed. És mivel írtad, hogy azért utasított vissza, mert lány vagy... Próbálj túllépni rajta, mást sajnos erre nem lehet mondani. Mocsok nehéz lesz, de kitartással túl lehet jutni mindenféle lelki bánaton. Megfelelő mennyiségű alkohol és némi baráti kufirc sokat segít. Meg a munka, meg a tanulás, meg az új szerelem. Annál jobb nincs is. Kitartás.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Am mi az ami ennyire megfogott benne?
Nehéz megfogalmazni...
update: Hiába görcsölök nem is megy meg fogalmazni. Pár ilyen közhelyes szót tudnék használni rá, hogy kedves meg aranyos (stb.), de ettől még nem lenne benne semmi extra, nem igaz? Számomra mégis van benne valami különleges...
De még az is lehet, hogy szimplán az az effektus van most meg nálam, hogy az embernek mindig az kell, ami nem lehet az övé.
-
Szerk: C-san 2013-03-30 21:07:59
De lehet hogy van olyan aki bizonyos szempontból "jobb", másikból meg nem, de ez akkor eltörpül ha leszáll a rózsszín köd.
Én szerencsére elmondhatom magamról, hogy másnapos még akkor se voltam amikor tényleg úgy le ittam magam, hogy totál KO voltam.
Olyan mint, ő nincs még egy. (Na most nem romantikus értelemben csak tényleg minden ember másmilyen)
-
Szerk: C-san 2013-03-30 20:35:19
beküldve: 2013-03-30 20:24:14
(#43283) Nálunk az osztálykirándulás a legnagyobb előünnep akkor. xD
Vagyis csak volt, már nem mer elvinni minket az ofő sehová.
Múlt évben is jól megszivatott korareggeli sétával, mondjuk én csak baromi álmos voltam, mások meg másnaposak. Ez van.
Hát akkor ez így tényleg car helyzet.
Keresni kell valaki mást, akiben mondjuk megvannak azok a tulajdonságok amik benne is megfogtak. pl szép hosszú haja van vagy nemis tudom én.
Szerk: Misaki Mei 2013-03-30 20:30:48
Értem.
Csak az erőszakos megoldás nem vezetne boldogsághoz, gondolom. Igazából már fel is adtam csak néha rám jön az öt perc, mint ahogy most is. (Még nem tudtam teljesen kigyógyulni abból, hogy a megszállotja legyek)
Csak az erőszakos megoldás nem vezetne boldogsághoz, gondolom. Igazából már fel is adtam csak néha rám jön az öt perc, mint ahogy most is. (Még nem tudtam teljesen kigyógyulni abból, hogy a megszállotja legyek)
-
Szerk: C-san 2013-03-30 20:07:59
köcsög teszkós meló
legjobb munkahely, két nyaramat sikerült a csepeli teszkóban elbasznoma sok fasz vásárló volt a legjobb, akik olyan dolgokat tudnak keresni az emberen, amikről addig nem is tudta hogy léteznek
fiatalemberholvanatejpooor
Cainis: Dznek igaza van, ha már többször visszautasított, akkor márcsak az erőszak maradt
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Előhúsvét... talán xD
És azért utasított vissza mert nem tetszett neki, hogy én is lány vagyok :S
-
1.Előfrdul az. De m alkalomból vetted elő a pezsgős üveget?
Miért utasított vissza? Így könyebb lenne kitalálni a megoldást.
∂z: xD
Szerk: Misaki Mei 2013-03-30 19:26:21