Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2013-03-30 18:12:18
(#43277) Hát ez remek. Azt hiszem a "kedves" családom orra elött sikerült lerészegednem... vagy legalábbis spiccesnek lennem xD
update: És van valakinek ötlete arra, hogy hohy szerezhetnék meg egy olyan lányt aki már többször is visszautasított engem és most épp össze is vesztem vele? Nekem ez nagyon fontos lenne.
-
Szerk: C-san 2013-03-30 18:49:53
Még a Becstelen Brigantyk (igen "y" van a címében "i" helyett) is Tarantino film. Habár nem lett rossz az sem, nekem annyira nem okozott maradandót.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2013-03-30 08:33:52
Ezek közül csak a Kill Bill első részét pipálhatom ki. De legalább most már tudom, hogy mit kell keresnem.
-
Szerk: C-san 2013-03-30 08:24:41
A Halálbiztost kihagyhatod nyugodtan, mert szerintem az kivételesen szar lett, de a Ponyvaregény, a Kutyaszorítóban, a Kill Billek, és a Django elszabadul nagykirályság (na meg a Rodriguez cooprodukció is, az Alkonyattól pirkadatig is)!
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Cainis:Tűnés azonnal Ponyvaregényt nézni! Sőt! Tarantino összes filmjét sipirc megnézni!
Yes ma'am! ...Pontosabban, amint lehetőségem lesz rá.
-
beküldve: 2013-03-30 00:32:37
(#43272) Cainis:Tűnés azonnal Ponyvaregényt nézni! Sőt! Tarantino összes filmjét sipirc megnézni!
Háté: "minden hétfőn Afrikába utazok hogy ott aztán éhező gyerekek előtt egyek hamburgert"
Köszönöm. Ezért a mondatért már megérte felkelni ma reggel, mert a köcsög teszkós melóért már nem Francba is. Miért törvény, hogy egy egyetemista csóringer legyen, ha nem kurvagazdagok a szülei? *nyafog, és igen, tud róla, de viseljétek el, mert a filozófiai töke tele van az emberiséggel*
Háté: "minden hétfőn Afrikába utazok hogy ott aztán éhező gyerekek előtt egyek hamburgert"
Köszönöm. Ezért a mondatért már megérte felkelni ma reggel, mert a köcsög teszkós melóért már nem Francba is. Miért törvény, hogy egy egyetemista csóringer legyen, ha nem kurvagazdagok a szülei? *nyafog, és igen, tud róla, de viseljétek el, mert a filozófiai töke tele van az emberiséggel*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Olyan alapmű a Ponyveregény? Ha azt mondod jó akkor lehet, hogy beiktatom majd az egyszeri megnézését.
-
Szerk: C-san 2013-03-29 23:18:51
ne reménykedj
az meg hogylehet hogy nemláttad a Ponyvaregényt
Wikipédia azt mondja még van, pedig már akkor szar volt amikor még olvastam, jesszus
az meg hogylehet hogy nemláttad a Ponyvaregényt
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Így a te álmod se biztos, hogy valóra válik
És nem láttam a Ponyvaregényt.
Nem t'om van-e még Bleach.
És nem láttam a Ponyvaregényt.
-
Szerk: C-san 2013-03-29 23:19:31
ez nem az eheti Bleach, vannak olyan álmok amik sosem teljesülnek
nem láttad a Ponyvaregényt? abban van gimpcucc
tényleg, van még Bleach?
nem láttad a Ponyvaregényt? abban van gimpcucc
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2013-03-29 22:31:04
És akkor mi lenne az én romantikus célommal? Nem hiszem, hogy bárki össze akarna jönni velem, ha másodállásban kurvaként dolgoznék miattad...
(És különben mi a halál az a gimpcucc?)
(És különben mi a halál az a gimpcucc?)
-
Szerk: C-san 2013-03-29 22:29:20
nem fog számítani
szimplán geci vagyok
úgyhogy elő a gimpcuccal
szimplán geci vagyok
úgyhogy elő a gimpcuccal
Szerk: Háté 2013-03-29 22:21:48
Ha milliomos... bocsi, akarom mondani milliárdos leszel akkor mit számít neked az a "kis" összeg amivel engem kisegítesz?
-
Szerk: C-san 2013-03-29 22:26:01
senki nem mondta hogy attól még nem kell kurvának állnod
azt a pénzt vissza is kell fizetni valamiből, a kamatot rá meg végképp, valamiből fenn kell majd tartanom a magángépemet amivel minden hétfőn Afrikába utazok hogy ott aztán éhező gyerekek előtt egyek hamburgert
azt a pénzt vissza is kell fizetni valamiből, a kamatot rá meg végképp, valamiből fenn kell majd tartanom a magángépemet amivel minden hétfőn Afrikába utazok hogy ott aztán éhező gyerekek előtt egyek hamburgert
Szerk: Háté 2013-03-29 22:17:14