Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2013-03-26 00:03:10
(#43233) Én is tervezem, hogy majd cosplayelek, ha jobb idő lesz, habár, amit terveztem (Arthur Dent) max holdfényconhoz illik, mondohoz annyira nem.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Kit cosplayeztél?
Valaki tervezi hogy a nyárira megy?
Valaki tervezi hogy a nyárira megy?
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
beküldve: 2013-03-25 18:09:46
(#43231) Legelőször én egy animekarácsonyon voltam barátnőimmel, és a fél fórumos haversággal, akkor nagyon izgatottak voltunk, meg ide-oda mászkáltunk, nagyon jól éreztük magunkat, de most ősszel amikor még cp-ztem is, elég sokat unatkoztunk egy helyben a többiekkel is, pedig hozzám még fényképezkedni is sokan odajöttek.
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2013-03-25 13:44:35
(#43230) Én tavaly voltam mind a 4 conon kisebb ismerősök alkotta csapattal. Nem nagyon hozott lázba. Bár mondjuk a húgomat és a barátnőt nagyon. Megbeszéltem a húgommal, hogy évente csak egyszer menjünk, karácsonykor. Mert addigra talán pénzünk is lesz és annyi megvásárolandó manga ammenyiért érdemes conra menni.
beküldve: 2013-03-25 11:14:17
(#43229) Én még soha nem voltam Con-on,de nem is èrdekel.
at the end,we all die alone
Én is teljesen így voltam vele egészen tavajig, amikor is épp egy nehéz időszakom volt (szakítás, munkahelyi gondok, stb...), és haverék felhívtak, hogy menjek fel hozzájuk pestre, és tőlük meg elmegyünk conra. Szinte már el is felejtettem régebben mennyire jó léreztem magam rajta. Főleg a csini cosplaybe öltözött lányok hozták belém vissza az életkedvet, meg hogy új arcokkal ismerkedhettem meg. Így idén is szeretnék minél több conra elmenni, és remélem lesz rá pénzem, és időm is.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2013-03-25 10:46:35
(#43227) Én már vagy három éve nem voltam, de különösebben nem is érdekel
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
beküldve: 2013-03-25 01:00:51
(#43226) Én is régóta tervezek egy Cont.
A barátnőm osztálytársai voltak kint az őszin; én kerestem boltot ahol kaphat cilindert az egyik lány. (aki volt kint lehet látta/ismeri)
Nyáron lehet kijutok hátha eljön velem valaki, és kapok valahol egy nekomimit.
De a mostani sakura conon tuti nem leszek.
Egyrészt a suli miatt és gipsszel nehéz is lenne meg hülyèn is nézne ki.
A barátnőm osztálytársai voltak kint az őszin; én kerestem boltot ahol kaphat cilindert az egyik lány. (aki volt kint lehet látta/ismeri)
Nyáron lehet kijutok hátha eljön velem valaki, és kapok valahol egy nekomimit.
De a mostani sakura conon tuti nem leszek.
Egyrészt a suli miatt és gipsszel nehéz is lenne meg hülyèn is nézne ki.
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
Szerk: Misaki Mei 2013-03-25 01:02:10
szerintem 1001-töl
tévedtem,még mindig megszállott vagyok
at the end,we all die alone
beküldve: 2013-03-23 19:38:18
(#43224) Oda én is szeretnék. Gondolkodtam, hogy beöltözök a tündér Asunának a SAO-ból, mivel ősszel is őt cp-ztem, csak a harcos formáját, de még nem tudom. ><
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2013-03-23 19:26:24
(#43223) A Tavaszira én is mennék. De a Nyárira szinte biztos, hogy megyek.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
beküldve: 2013-03-23 19:23:21
(#43222) De mennék én is :/
A belterjes azt hiszem tényleg tökéletes szó
Naná, ki nem hagynám. Már lassan mindenkivel le van egyeztetve, hogy mikor és hol találkozzunk egyet csacsogni.
És te? Kinézel?
Naná, ki nem hagynám. Már lassan mindenkivel le van egyeztetve, hogy mikor és hol találkozzunk egyet csacsogni.
És te? Kinézel?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Uh, jobbulást.:(
Yep, jó kis banda volt, őrült, perverz és belterjes. XD Szééép~
Conra jössz?
Yep, jó kis banda volt, őrült, perverz és belterjes. XD Szééép~
Conra jössz?
Hinnye, de jó kis csapat volt az
Áh semmi extra, csak a szokásos itt-ragadtam-a-gép-előtt megspékelve némi migrénnel (vagyis tele a pöttyös napozóm a márciusi időjárással).
A régi szép időkben... hülye hisztis gimis fruskaként... kérem vissza az éveimet
Áh semmi extra, csak a szokásos itt-ragadtam-a-gép-előtt megspékelve némi migrénnel (vagyis tele a pöttyös napozóm a márciusi időjárással).
A régi szép időkben... hülye hisztis gimis fruskaként... kérem vissza az éveimet
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]