Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
pláne ha közben pénzről is szó esik
De lehetsz akármilyen kőgazdag szerintem akkor se lehetsz teljesen boldog, ha egyedül vagy.
Szóval nekem elsődleges célom az, hogy találjak valakit akivel kölcsönösen boldoggá tudjuk tenni egymást (lehet, hogy kicsit túl romantikus, megengedem a hányózacskó használatát), és ehhez párosul az hogy legyen annyi pénz, amiből normálisan élhetünk (persze ha több jön össze én azért se sértődnék meg).
A pénz nem boldogít, de jó ha van, mi?
Szerintem egy ferrariban jobb érzés bőgni, mint egy szétesőben lévő trabantban...
A pénz tényleg nem boldogít, de általa olyan élményekhez, doglokhoz juthatsz, amik boldogítanak... szóval... A pénz eszköz a boldogsághoz. Szerintem.
Btw miért olyan nagy baj, hogy nálam az elsődleges cél nem az, hogy belefulladjak a sok pénzbe?
még ez se a legjobb, de neked majd utalok annyit hogy eltudj menni munkásszállóra amikor eladtam a lakásod
a sok happygolucky meg majd magyarázhat hogy a pénz nem boldogít amikor elárverezem a fejük fölül a házat
témára vissza, én nem akarom hogy a szervezetem pihenjen, majd pihen akkor amikor már más dolgom nincs csak hogy maláj kurvát rendeljek hotlineról a Riviérán fekvő nyaralómba
Háté... nem csalódtam...
Egek, jó vissza-visszatéregetni fórumra, hiányzott ez nekem...
Ha ez vígasztal nem vagy ezzel egyedül. Nekem sincs barátnőm. (Nem tudom, ez áldás vagy átok xD )
nem is beszéltünk már lassan egy éve
ja igazából már rég mindegy, valami nagyon aranyos csávóval van most együtt, ő biztos jobban bánik szegénnyel, én meg szingli vagyok egészen azóta, karma is a bitch
Valahogy akkor azért őt is megértem... Na de most már úgy is mind1 gondolom^^
nem, az volt az utolsó csepp a pohárban hogy rá pár hétre egy nagyon jó barátommal beállítottunk hozzájuk hajnali háromkor beszédképtelen állapotban aludni
nem bántam meg, azóta fetrengünk a röhögéstől ha előkerül a sztori
jesszus, emlékszem amikor a volt barátnőm is kinnvolt a testvérével énmeg már mattrészeg voltam
Ezért az eset miatt csak volt barátnő?
Btw nekem sajnos az ivást extra óvatosan kell intéznem, mert meg van az a rossz szokásom, hogy ha túl sokat iszok, akkor túlzottan rámozdulok a közelemben található csajokra (amit ők valahogy nem igazán fogadnak szívesen) :/