Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Meg a többiek.^^
Hugiii, mi van Veled?!*o* Hajnalban fórumozol? Mint a régi szép időkben...*nosztalgikus sóhaj*
Hugiii, mi van Veled?!*o* Hajnalban fórumozol? Mint a régi szép időkben...*nosztalgikus sóhaj*
Szerk: Miho ~ ミホ 2013-03-23 09:46:30
Dz, Háté: Pusszantalak Titeket.*o*
Kéne ide egy kis Azzi...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2013-03-22 19:19:13
(#43216) Nekem csak egy-két olyan tanárom van, aki nem tud tanítani, ennek ellenére én is tartom a 4-5ös színvonalat, amit egész általánosban is tartottam. Remélem nem fogok a későbbiekben sem rontani >.> Bár ez főként rajtam múlik... szóval nem hagyom hogy rontsak ><
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2013-03-22 18:34:41
(#43215) Köszönöm, de csak jövőre lesz esedékes.
A földrajzzal meg úgy vagyok, hogy lehet, hogy szigorú a tanár, de legalább jól meg is tanítja az anyagot.
Bár most az idei évben egyik tanárra se panaszkodhatok, most mindegyik olyan jól tanít, hogy ha egy kicsit is figyelek, akkor itthon felé se kell néznem az iskolai cuccoknak (max amíg átpakolom a táskámat a következő napra), mégis olyan 4-es, 5-ös vagyok mindenből.
A földrajzzal meg úgy vagyok, hogy lehet, hogy szigorú a tanár, de legalább jól meg is tanítja az anyagot.
Bár most az idei évben egyik tanárra se panaszkodhatok, most mindegyik olyan jól tanít, hogy ha egy kicsit is figyelek, akkor itthon felé se kell néznem az iskolai cuccoknak (max amíg átpakolom a táskámat a következő napra), mégis olyan 4-es, 5-ös vagyok mindenből.
-
Sok sikert!
Jaj amennyit mi földrajzon tanulunk 1 árva szót sem tudnék leírni érettségin.
Eddig a legjobb felelés 3as volt, na kitalájátok kié?
Mondjuk olyanok eddig nem feleltek akik önerőből próbáltak tanulni föcit a könyvből.
Én végül a rajz érettségi mellett döntök szerintem.
Jaj amennyit mi földrajzon tanulunk 1 árva szót sem tudnék leírni érettségin.
Eddig a legjobb felelés 3as volt, na kitalájátok kié?
Mondjuk olyanok eddig nem feleltek akik önerőből próbáltak tanulni föcit a könyvből.
Én végül a rajz érettségi mellett döntök szerintem.
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
beküldve: 2013-03-22 17:49:45
(#43213) Van még földrajzod?
Csak azért van, mert abból fogok éretségizni.
Szerk.: Nekem sincs bajom azzzal, hogy angolul nézzek meg valamit^^
-
Szerk: C-san 2013-03-22 17:12:42
hajajj, ha mi angolul néznénk a felét se értenénk xD max, ha emlékszünk rá, mi volt benne
én értem az angolt
at the end,we all die alone
beküldve: 2013-03-22 16:31:03
(#43210) Tegnap végre feltöltötték a fairy tail moviet! *-* Megyek is megnézni!!
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2013-03-22 16:15:31
(#43209) hajajj, ha mi angolul néznénk a felét se értenénk xD max, ha emlékszünk rá, mi volt benne
egyik barátnőmnek megvan DVD-n, nyárra tervezünk egy maratont belőle *-*
az jó,mondjuk angolul megvan az első rész
beküldve: 2013-03-22 16:12:38
(#43207) Ehh, mázlisták ._.
Nálunk egész órán csak jártatja a száját, és ha nem írunk, bepöccen. -.-
De olyan unalmasan tud beszélni, hogy szinte már maga is unja xD
Nálunk egész órán csak jártatja a száját, és ha nem írunk, bepöccen. -.-
De olyan unalmasan tud beszélni, hogy szinte már maga is unja xD
A #43200-es hozzászólásodra, annyit hogy engem helyben kivégezne a földrajz tanárom, ha elővenném az óráján a telómat
Van még földrajzod?
Amúgy nálunk nem nagyon érdekli, ő laptopozni szokott közben úgy csinál mintha magyarázna. És kb az osztály 75% telózik, maradék házit ír és kb van 4-5 ember aki úgy ahogy figyel, ők se nagyon tudják hogy mi is van.
Erről ennyit.
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
beküldve: 2013-03-22 14:07:30
(#43205) egyik barátnőmnek megvan DVD-n, nyárra tervezünk egy maratont belőle *-*
Bujj, bujj szellem c. animét ki ismeri?
Másnéven ghosts stories, gakkou no kaidan.
Vélemények, ki szereti?
Másnéven ghosts stories, gakkou no kaidan.
Vélemények, ki szereti?
Egyik kedvencem.
Kedvenc részem a zongorás,szeretem Beethoventől a Für Elise-t,rajta van a telómon is + electric guitar verzióban.
Már terveztem beszerezni dvd-n,csak még nem sikerült.
Szerk: JaakuHebi 2013-03-21 22:19:12