Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
na, gratulálok, egy hónap az már valami
Conon anno én is rengeteget cigiztem, mondjuk általában azért mert ittam is
jesszus, emlékszem amikor a volt barátnőm is kinnvolt a testvérével énmeg már mattrészeg voltam mire odaértek, legjobb kínai mesefesztivál evör
témára vissza, én nem akarom hogy a szervezetem pihenjen, majd pihen akkor amikor már más dolgom nincs csak hogy maláj kurvát rendeljek hotlineról a Riviérán fekvő nyaralómba
Mobilról nem lehet megnézni, na akkor majd ha gépnél leszek...
A tüdőráktól én se félek túlzottan (bár nem is az a halálnem amit választanék magamnak), csak szimplán sajnálom rá a pénzt. Na mind1, ha le tudok szokni valamikor jól van, ha meg nem... hát ez van
Dragda O'Riley: Gratulalok.
Én mióta komolyan rászoktam (ez azt jelenti, kb. két nap alatt elfogy nálam egy doboz és mindig a lehető legerősebbet szívom), a rekordom az egy hét amit kibírtam anélkül, hogy rágyújtottam volna. Elég szánalmasnak érzem.
Én büszkén jelenthetem, hogy 4 hete rá se gyújtottam, és csak a második héten volt krízishelyzetem kívánósság szempontjából. Úgy vagyok vele, hogy ha a cont is túlélem, és megállom a rágyújtást, már nyert ügyem van.
Nekem sokat segített az, hogy főként időkitöltésre szántam, míg sétáltam valahova, most zenét hallgatok vagy beszélgetek. Plusz már technikailag undorodtam magamtól, hogy valami ennyire uralja az életem. És az anyagi haszon sem elhanyagolható. ^^
Neki kéne futni fiúk, mert ha egy hónapig bírjátok, már az pihenés a szervezetednek és akkor már nyertél is valamit. A titok az, hogy mindig csak egy napon kell túlenni és voálá! Egy hónap.
de én már nem is akarok igazából leszokni
gyengébb cigire nagynehezen átálltam (szürke Dunhill ftw) de azonkívül én többet már nem vagyok hajlandó a témával foglalkozni, leszarom ha meghalok rákban
Denis Learynek volt erről egy nagyon jó skitje, ittvan
Legelább most már nem érzem magam egyedül. :)
Mondanám, hogy kössünk egy fogadást, csak hogy egymást ösztökéljük^^, de nem tudom milyen tétje lehetne ennek úgy, hogy csak itt ismerjük egymást
Márk a bölcs.
Nekem így könnyű : D
mert gyenge vagy, mind azok vagyunk, nekem már nem tudom most hányadik évben volt az az újévi fogadalmam hogy leszokok
pacsi!
Miért van az, hogy minél jobban mondom magamnak, hogy nem lenne jó és nem is akarok többet cigire rágyújtani annál jobban mégis úgy érzem, hogy meg kéne tennem... :(
Btw én szerintem idén is kihagyom a conokat.
Asunát a SAO-ból :) De nem a tündér verzióját >.< Mondjuk, akkor még nem is jutott odáig az anime >.>
Amúgy amit még szivesen cépéznék, az a Harcosok klubbjából Edward Norton, de csak úgy, hogy valaki mellettem beöltözne Tyler Durdennek (Brad Pitt), vagy Marla Singernek (Helena Bonham Carter), hogy felismerhetőbb legyen hogy mégis ki akarok lenni.
Egyébként cépézd le, hajrá. Van egy hölgy ismerősöm, na ő vagy Tony Starkot vagy Tízest cosplayel. Minden egyes conon. Más opció nincs, csak a két fickó. ^^ Vágj bele, csináld meg.
A csoportos cosplay is nagy élmény, csak pozitívan tudok nyilatkozni, én legalábbis nagyon élveztem, és a képek is csudaklasszak lettek.
Mást tényleg nem tudok mondani. Bele kell vágni, azt cépézni, ami jólesik és élvezni a dolgot. Akkor baj már nem lehet.
Na meg haverokkal gondolkodunk csoportos cosplayen, hogy Romantically Apocaliptic-eset, vagy S.T.A.L.K.E.R.-eset kellene csinálni. Majd lesz, ami lesz XD.
Egyébként hozd el a cépét Mondoconra is, sokszor lógtam már Doktorokkal, Sherlockokkal, Bosszúállókkal... Vegyes egy társaság ez. Évről évre több a nem-manga/anime cépé és ennek csak örülni lehet, mivel színesebb a társaság is.
Voltam én már Applebloom (MLP:Friendship is magic), sőt Amy Pond (Doctor Who) is. A cosplayben csak az számít, hogy te jól érezd magad.