Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
De gimiben mi csináltuk a felméréseket, néha meg lettünk futtatva, de általánosságban némi bemelegítés után röpiztünk vagy tollasoztunk. Ha a keményebb mag (barátnőim és én) kisírta, akkor kosarazhattunk a fiúkkal. Vagy egy kicsit szertornáztunk.
Azokat a tesiket még szerettem is, jó volt a hangulat.
Más kérdés, hogy az általános iskolai inkompetens tesitanárom miatt úgy szarrá ment a gerincem, hogy rengeteget kell foglalkoznom vele, hogy ne fájjon. (Beakasztott lábbal való felülés és hátemelés, pff. Középkor, komolyan mondom.)
Óra elején futunk pár kört, 40 felülés, 30 homorítás és 15 négyütemű, aztán óra végéig közös játékok Az egyikben csak csajok játszanak, és a végére általában kész bunyó szokott kialakulni a labdáért XD
Akkor se ment semmi, se a futás, fekvőtámasz, kötélmászás, se a szekrényugrás (mi a facnak kell azt átugrani? Mire jó az az életben?), rúdugrás, és emiatt álandó megaláztatást kaptunk tőle - ami mondjuk hamar lepergett, mert már akkor is tudtunk, hogy a tesitanárnál értéktelenebb tanár nincs
Másik iskolámban (mert magasról tettem az egész komcsi fertőre és áthúztam másik városba) már normálisabb volt a tesitanárom, és gimnáziumban is megértő volt - pedig még a fociban sem vettem részt, inkább állandó szertáros voltam, abban legalább láttam értelmet is. Egyedül az úszás volt jó és ment is. Azon kívül semmi más, mindenre 1-es vagy max 2es osztályzatot kaptam, de mivel színötös voltam minden más tantárgyból, természetesen pofára megkaptam tesiből is az ötöst, különösebb eredmények nélkül
Négy év... milyen nagy idő...
Szerintem a tesinek amúgy, mivel nem olyan fontos tárgy, úgy lenne értelme ha mindenkinél arra mennének rá még jobban, amiben már amúgy is jó és kedve lenne hozzá, azt is csak azért, hogy ne legyen mindenki totál tápos.
Ritka jó tanár az igaz, de attól még olyan is van. Ha én dönteném el, hogy ki mennyi fizetést kap akkor a tanárok közül csak ezeknek emelném, a többi meg had sírjon tovább.
Na ez az amit rohadtul nem értek. Mi a faszért kell osztályozni egy gyereket, ténylegesen gyereket, mert már 6-7 évesen elsőben elkezdik ezeket, osztályozni egy testi teljesítmény alapján?
Ha csórikám nincs specifikusan edzve, vagy nem olyan az alkata úgysem tud 5ösre teljesíteni (saját példámból kiindulva kislabdával mindig én dobtam a legnagyobbat, de ha futni vagy ugrani kell meg vagyok lőve), és rohadtul rombolja ám az egót, a mozgáskedvet ez az egész felmérősdi. Na meg a 12 perces vagy 2 kilométeres futás... annak se látom értelmét. A srácok közé kell dobni egy labdát és lesz ott rohangálás dögivel.
Eleve a magyar testnevelési kultúra rohadt szarul van felépítve, és mai napig diplomáznak le úgy emberek, hogy egy gyógytornász vagy ortopéd orvos a haját tépi, amikor meglátja mit művel a kölkökkel. Szégyen.
Egyébként ritka a nagyon jó tanár, akinek várod, hogy már órája legyen, és élvezed az egészet. Nincs hivatástudat.
ki a faszom akarna elmenni tanítani?
Két unokatesóm is tanár akart lenni, de csak az egyiküknek jött össze a dolog.
Szerintem amúgy eleve csak annak kéne tanárnak mennie, aki tényleg tudja magáról, hogy el tudná végezni rendesen a munkát, vagy legalábbis tud tanítani. Valahogy ki tudnak akasztani az olyan tanárok akiknek hiába ülsz be az órájára semmit nem tanulsz tőle (időpazarlás), és mégis ezek tudnak a leginkább sírni azon, hogy alul fizetik őket. Meg úgy csinálnak mintha mást nem fizetnének alul pedig akárhová mész mindenki sír, hogy kevés a fizetése.
Szóval amit mondani akartam, hogy az olyan nem tudom mi a f.szért megy el tanárnak, akin mondjuk messziről látszik a gyerek-undora, vagy úgy unja a munkáját, hogy az embernek már attól is elmegy az életkedve ha csak ránéz, vagy valami totál másról dumál egész órán keresztül csak hogy ne az "unalmas" munkájával kelljen foglalkoznia.
Például az egyik volt német tanárom egy évig "tanított" minket, de ez alatt mást se csinált csak az X-faktort meg a Valóvilágot tárgyalta ki valünk, a következő német tanár meg nem győzte utána behozni velünk a lemaradást.
Na meg az olyan perverz trottyosoknak se adnék tanári diplomát mint a volt kémia tanárom, nála akkor volt esélyed kettesnél jobb jegyet összeszedni, ha lány voltál és jó sokat mutattál a melledből + eléggé rövid volt a szoknyád, de ki akar így jobb jegyet szerezni...Mei: Valahogy ez a te tesitanárod se tünik olyannak, akinek jogos az hogy tanárként állást kapott.
Nálunk pl. tényleg úgy volt, amíg volt tesi, hogy csak a kötelező felméréseket meg a bemelegítést kellett az egész osztálynak együtt, a többi időben meg mindig volt választási lehetőség. (Jó időben foci, kosárlabda vagy tollas, télen meg jégkori vagy foci, na meg azt is meg lehetett tenni hogy órán nem tesizel hanem helyette egy héten egyszer suli után úszás)
És okés, hogy jártam vita topicon, de nem vitatkozni voltam ott xD
Írtad hogy havi 90e-ért nem hajtanád magad, ennek alapján ha nem hajtanák magukat akkor nem kellene olyanokat csinálni amiket nem bírunk, sőt hidegen hagyná őket hogy mit csinálunk, bemelegítés és utána ki mit akar foci, röpi, bringa,
Nem pedig "ezt csinálod és kész"ha törik, ha szakad.(Spec. nekem a bokám )
Az érved amúgy jók!
A tanáros story se semmi.
igazából az basz fel, hogy anno láttam, hogy sírnak, milyen kevesen jelentkeznek tanárnak (és gondoltam hogy oda bekerülök akkor is majd ha leszarom az érettségit), de ilyen körülmények közé ki a faszom akarna elmenni tanítani?
és akkor para hogy kiöregedett, életunt emberek töltik be ezeket az állásokat
én szívesen mentem volna, de így...
elfelejtettem hogy óraátállítás van és most rámjött egy kisebb szívroham
Tudod, hogy az egészségügyben keringek évek óta, oda készülök dolgozni. Szar ez így az tény, és az is tény, hogy az ember nem tud 150%ot hozni, csak mert egyesek elvárják.
De ha elvállal az ember egy munkát, igenis legalább próbáljon meg tisztességesen melózni.
Nem, nem túloztak ők. A közszféra tényleg oltári nagy szarban van. Irdatlan nagy elvárások, amire nemhogy erejük, de idejük sincs az embereknek. Csak a szokásos hiba, ami elég jellemző a magyarokra időtlen-idők óta: Az szabja meg az adott munka feladatait, elvárásait akinek fingja nincs hozzá. Sajnos.
az, aki az ő fizetésüket adja igazából a rendes munkán felül olyan pluszt vár el tőlük, amit kb lehetetlen teljesíteni, pl. a leadnivaló anyag mennyisége is ilyen
nem azt mondom hogy nem hibás az ürge, a kurva anyjáért nem tud figyelni nyilván, de akkor is
Misaki Mei
Akkor nem pont fordítva kéne csinálniuk?
wut, ezt nem igazán értem
lehet hogy nekem festették le túl drámaian a helyzetet amúgy a tanáraim, mert elég sokat beszélgettem többükkel is még az egyetemválasztás előtt, mert jött az isteni szikra hogy én akkor magyartanár leszek és milyen zorall lesz
a magyartanárom, egy oltári huszonéves csaj kb könnyekkel a szemében kért meg hogy ne basszam el az életem, inkább tanuljak mást, azért jöttem a közgázra
havi 90ért is rendes munkát vár el az, aki a fizetést adja, teszem azt én is, mert a kevéske fizumból is marhára vonják az adót
vagy csak velem van a baj, hogy minden egyes szar melómban próbáltam a maxot nyújtani...
Akkor nem pont fordítva kéne csinálniuk?
just sayin