Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Szerintem vigyázz vele.

Milyen idős?
Pfft... elég öreg 40 valamennyi lehet. És házas úgyhogy nem hiszem hogy ilyen szempontból vigyáznom kéne...
Nálunk olyan volt hogy az egyik srác énekórán a tanár mellet állt "é'nekelt" és az egyik csajjal szívózott. Hirtelen a gyerek fogta megfordult és lehúzta a gatyályát, de akkora lendűlettel h. kis hijján hasra esett.
Szétröhögtük magunkat. xD
Ehhez hasonló sztoriim nekem is vannsk a volt osztálytársaimról.
-
Szerk: C-san 2013-03-31 22:44:44
beküldve: 2013-03-31 22:36:07
(#43337) Szerintem vigyázz vele.
Nálunk

Milyen idős?
Nálunk
olyan volt hogy az egyik srác énekórán a tanár mellet állt "é'nekelt" és az egyik csajjal szívózott. Hirtelen a gyerek fogta megfordult és lehúzta a gatyályát, de akkora lendűlettel h. kis hijján hasra esett.
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
Szerk: Misaki Mei 2013-03-31 22:41:01
Szerk: C-san 2013-03-31 22:34:32
Mondhatod.
Hallotam én már pár dolgot.
Náluk is voltak érdekes esetek...
Hallotam én már pár dolgot.

Náluk is voltak érdekes esetek...
Szerk: Misaki Mei 2013-03-31 22:43:40
Amúgy arra értettem hogy ti ketten kávéztok, hazamész ahelyett hogy az osztállyal tesiznél.
Ja, hogy úgy vágom. Nem tudom ez durvábbáteszi-e egyszer az is volt hogy hazahozott pedig nem lakok a suli közelében, és neki se hiszem, hogy ez egy pont útbaeső dolog volt.
Viszont vele is volt egy kínos jelenetem, de nem tudom mondjam-e...
-
Szerk: C-san 2013-03-31 22:12:36
Töri tanáros az komoly. 
A miénk is jófej, de magát a tárgyat utálom.
Amúgy arra értettem hogy ti ketten kávéztok, hazamész ahelyett hogy az osztállyal tesiznél.

A miénk is jófej, de magát a tárgyat utálom.
Volt hogy denevért vadászott az ablakban, piszkálta... hirtelen félre ugrik felkiált.. majd így szól:csak 1 falevél , jól megszivatta az ott ülőket
Szerk: Misaki Mei 2013-03-31 22:01:54
Most sem voltál elég gyors.
Mondjuk társaságban beszólogatni bátor.
xD "Vastag az a pulcsi kislányom vedd már le."

Mondjuk társaságban beszólogatni bátor.
xD "Vastag az a pulcsi kislányom vedd már le."
Szerk: Misaki Mei 2013-03-31 21:58:55
És más tanárok sem kaptak el hogy sétalgatsz, vagy a tanárral csevegsz kávét fujogatva.
Miért lenne bármi baj vele?

Még senki nem szólt be azért mert egy tanárral jóban voltam, pedig a volt töritanárommal is egész jól összehaverkodtunk és sokat dumálgattunk órán kívül. Imádtam az ipsét (na nem olyan értelemben, úgy egy kicsit öreg hozzám), nagyon jól tudott tanítani és jó fej is volt. Emlékszem ő tőle kaptam kölcsön a Chihiro szellemországbant, csak azért mert észrevette az órán, hogy animés emberkéket szoktam rajzolgatni a füzetembe.
update: A leginkább gáz tanárral kapcsolatos sztorim az a tavalyi osztálykirándulás. Egy estét töltöttünk Zánkán és ez alatt kb. mindenki elégdurván lerészegedett és sokminden történt. Na de a vége az lett, hogy eredetileg az volt, hogy én is a többi lánnyal aludtam volna, de a végén az osztályfőnökünk, fogta és árcipeltette a cuccaimat az ő szobájába mondván, hogy jobb ha velealszok mert a többiek viselkedését nem tartja beszámíthatónak és ráadásul én is csináltam hülyeséget. Na ez volt az a pont, amikor legszívesebben elsűlyedtem volna.
-
Szerk: C-san 2013-03-31 21:53:58
És más tanárok sem kaptak el hogy sétalgatsz, vagy a tanárral csevegsz kávét fujogatva.
Osztálytársaimat mindig lemeszelik ha nem jönnek tesire.
Tudsz te valamit.
Szerk: Misaki Mei 2013-03-31 21:45:13
Igen, tanárnő volt.
És gondolom feltűnt nekik. De amíg az a kevés barátom nem utál meg a dolog miatt, addig nem érdekel... pontosabban nem érdekelt, most már ugyanis lényegtelen mert nincs tesim.
Nálunk még akkor se lett volna jó az osztályátlag ha mi lányok mindennyian ribik lettünk volna. 20-on valahány főből 5-en voltunk lányok az kicsit kevés hozzá.
És pontosan ugyanerről beszéltem.
És gondolom feltűnt nekik. De amíg az a kevés barátom nem utál meg a dolog miatt, addig nem érdekel... pontosabban nem érdekelt, most már ugyanis lényegtelen mert nincs tesim.
Ilyen mércével 10szer jobb lenne kémiából az osztályátlag xD
Mondjuk én carban lennék.
Nálunk még akkor se lett volna jó az osztályátlag ha mi lányok mindennyian ribik lettünk volna. 20-on valahány főből 5-en voltunk lányok az kicsit kevés hozzá.
-
Szerk: C-san 2013-03-31 21:54:46
Na meg az olyan perverz trottyosoknak se adnék tanári diplomát mint a volt kémia tanárom, nála akkor volt esélyed kettesnél jobb jegyet összeszedni, ha lány voltál és jó sokat mutattál a melledből + eléggé rövid volt a szoknyád, de ki akar így jobb jegyet szerezni..
Ilyen mércével 10szer jobb lenne kémiából az osztályátlag xD

Chöö, mázlista.
Tanárnő volt?
És nem volt feltűnő másoknak h. nem tesizel?
Vagy pl az hogy ott kávézgatsz a tanárral a büfé előtt?
Tanárnő volt?
[Másik topicban írtad de nem tudom h középsulisat-e.
És nem volt feltűnő másoknak h. nem tesizel?
Vagy pl az hogy ott kávézgatsz a tanárral a büfé előtt?
beküldve: 2013-03-31 20:54:32
(#43326) Nem szerettem a tesiórát,de pár alkalommal azért jó móka volt.

at the end,we all die alone
beküldve: 2013-03-31 20:53:49
(#43325) Hogy bővebben mondjam nekem ilyen volt a tesi:
Általánosban: Alsóban voltak ilyenek hogy bukfencezés, szekrény ugrás, kislabda dobás stb. ezeket szerettem. Játéknak meg sokminden féle volt fogócska, kidobó, hoki stb.
Felsőben megvolt a 12 perces futás, a kötélmászás (ezt utáltam), az ugrókötelezés stb. meg utána foci vagy kézi.
Középiskolában: Itt könnyű dolgom volt mert már 9.-ben sikerült a tanárnő kedvencévé válnom (nem mintha bármi extrát tettem volna érte csak így jött össze), így sokszor kivételezett velem, pl volt olyan többször is, hogy a kötelező felméréseket nem kellet megcsinálnom hanem ö kitalált valami random, átlagosnak tűnő értéket és azt írta be. Na meg 9.-ben rendesen tesiztem még, de utána egy évben mindig max 5-ször vittem cuccot és tesiztem, de nem kaptam ez miatt semmilyen beírást, 1-est vagy bármit. Emlékszem olyan is volt, hogy nem akartam utolsó órában ott maradni ő meg fogta írt nekem az ellenörzőbe egy kikérőt és elengedett, na meg az is előfordult hogy még a többiek ott szenvedtek a másik tanárral, ő engem elhívott kávézni.
Általánosban: Alsóban voltak ilyenek hogy bukfencezés, szekrény ugrás, kislabda dobás stb. ezeket szerettem. Játéknak meg sokminden féle volt fogócska, kidobó, hoki stb.
Felsőben megvolt a 12 perces futás, a kötélmászás (ezt utáltam), az ugrókötelezés stb. meg utána foci vagy kézi.
Középiskolában: Itt könnyű dolgom volt mert már 9.-ben sikerült a tanárnő kedvencévé válnom (nem mintha bármi extrát tettem volna érte csak így jött össze), így sokszor kivételezett velem, pl volt olyan többször is, hogy a kötelező felméréseket nem kellet megcsinálnom hanem ö kitalált valami random, átlagosnak tűnő értéket és azt írta be. Na meg 9.-ben rendesen tesiztem még, de utána egy évben mindig max 5-ször vittem cuccot és tesiztem, de nem kaptam ez miatt semmilyen beírást, 1-est vagy bármit. Emlékszem olyan is volt, hogy nem akartam utolsó órában ott maradni ő meg fogta írt nekem az ellenörzőbe egy kikérőt és elengedett, na meg az is előfordult hogy még a többiek ott szenvedtek a másik tanárral, ő engem elhívott kávézni.
-
Szerk: C-san 2013-03-31 20:59:26
A gerinces ismerős.
Nálubk az osztály fele fés a rúdugràstól ,kb 115 cm és hátrafelé kell ugrani.
Ennél vagy megállunk vagy lerúgjuk lábbal és után rá a szőnyegre, vagy le a padra és Neeeem!! felkiálltás. Mivel arra a több cm vastag rúdra gerinccel rá vàgódni= többet föl nem kellsz. De ezt a tanár képtelen felfogni.Kérdezi mi a baj mondom: félünk ,mitől:rúdtól, miért? mert fàj. Lemegy mèg egy kör... Mitől féltek??
Meg ismétlődik a párbeszéd. 3.szorra újra meg kérdi ekkpr fogtam magam leütem a padra lehajtottam a fejem és: Nem, nem nem nem, ez nem lehet igaz!!!
A másik a quper futás, 12 perces.
Lefuttatja úgy az embert hogy aznap jöt először suliba 1 hèt betegeskedés után.Vagy felmentése van vkinek pl térde nem az igazi. Próbálj meg futni amennyit bírsz, csak szép nyugodtan. Lemegy a 12 perc 20-21 kör lefutva.Mit mond? Hát ennél azért többet kéne futni.
Ilyenkor jön elő pár emberben hogy gyakorolni kéne a célba dobàst.
Nálubk az osztály fele fés a rúdugràstól ,kb 115 cm és hátrafelé kell ugrani.
Ennél vagy megállunk vagy lerúgjuk lábbal és után rá a szőnyegre, vagy le a padra és Neeeem!! felkiálltás. Mivel arra a több cm vastag rúdra gerinccel rá vàgódni= többet föl nem kellsz. De ezt a tanár képtelen felfogni.Kérdezi mi a baj mondom: félünk ,mitől:rúdtól, miért? mert fàj. Lemegy mèg egy kör... Mitől féltek??

A másik a quper futás, 12 perces.
Lefuttatja úgy az embert hogy aznap jöt először suliba 1 hèt betegeskedés után.Vagy felmentése van vkinek pl térde nem az igazi. Próbálj meg futni amennyit bírsz, csak szép nyugodtan. Lemegy a 12 perc 20-21 kör lefutva.Mit mond? Hát ennél azért többet kéne futni.
Ilyenkor jön elő pár emberben hogy gyakorolni kéne a célba dobàst.