Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-03-20 22:54:23
(#34210) És akkor valami, amit mindenkinek hallania kell még ma: [Link]
Erre táncoltunk máma. Mondjuk eltelt egy kis idő, mire itthon megtaláltam, de megérte. Ez eszméletlen.
Erre táncoltunk máma. Mondjuk eltelt egy kis idő, mire itthon megtaláltam, de megérte. Ez eszméletlen.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Egy házaspár épp az ágyban fekszik, mikor betör hozzájuk egy szökött fegyenc. Megkötözi mindkettőjüket, aztán a nő fülébe súg valamit és bemegy a fürdőszobába. Azt mondja a férj az asszonynak:
Drágám, te is látod, ez egy bűnöző. Ki tudja miért csukták le.
Biztosan hosszú ideje nem látott nőt, ezért meg fog erőszakolni. Jelen helyzetben nem tudok mit tenni érted és ezért kérlek, ne állj ellen.
Valószínűleg az életünk függ attól, hogy hogyan viselkedsz vele. Csak azt akartam mondani, hogy bármi történjék is, én szeretlek!
Mire a feleség:
- Szivem, kösz hogy így aggódsz értem, de teljesen fölösleges. Az imént elmondta nekem az az alak, hogy homoszexuális és érdeklődött, hogy tartunk-e itthon vazelint. Drágám, légy erős, én is szeretlek!
Biztosan hosszú ideje nem látott nőt, ezért meg fog erőszakolni. Jelen helyzetben nem tudok mit tenni érted és ezért kérlek, ne állj ellen.
Valószínűleg az életünk függ attól, hogy hogyan viselkedsz vele. Csak azt akartam mondani, hogy bármi történjék is, én szeretlek!
Mire a feleség:
- Szivem, kösz hogy így aggódsz értem, de teljesen fölösleges. Az imént elmondta nekem az az alak, hogy homoszexuális és érdeklődött, hogy tartunk-e itthon vazelint. Drágám, légy erős, én is szeretlek!
Hát ez valahol egy pengét döfött belém. Ez nagyon beteg.....
A kedvenc viccemet írtad be
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-03-20 22:12:16
(#34207) Ezt a viccet nektek is olvasnotok kell.
Egy házaspár épp az ágyban fekszik, mikor betör hozzájuk egy szökött fegyenc. Megkötözi mindkettőjüket, aztán a nő fülébe súg valamit és bemegy a fürdőszobába. Azt mondja a férj az asszonynak:
Mire a feleség:
Mire a feleség:
Szerk: Yaven 2010-03-20 22:13:19
mennyé, passzol az imós képedhez : D
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
tevéleményed nemszámíííít~
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Yaven: szúrnám
Úgy érted bírnád, ha a képein te is szerepelnél, nem?
Béla: Fiszi apjának küldött néhány viccesebb képet a főnöke ( ), amiken rajta volt a honlap címe.
Szerk: Yaven 2010-03-20 22:04:11
Megkérdezhetem, hogy erre úgy mégis hogy találtál rá..?
Azért kiábrándító az, amikor az ember ilyesmire ér haza a vidám italozásból...
Azért kiábrándító az, amikor az ember ilyesmire ér haza a vidám italozásból...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
kígyót én azóta szeretnék, h állatkereskedésben ~8 évesen láttam kígyóetetést. kis vak tehetetlen ekérgéket bedobtak a kígyó mellé majd az hirtelen felindulásból brutális módon elkövetett egérölést hajtott végre
-
XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXXXDXDXDXXDX DXDXDXD
anyád... ez mekkora nagy...XD szó szerintXDXDXDXDXD
anyád... ez mekkora nagy...XD szó szerintXDXDXDXDXD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-03-20 21:49:56
(#34198) Találtam egy oldalt, aminek megnézése súlyosabb idegrendszeri károsodást okoz, mint bármely biofegyver.
Ki meri megnézni? Figyelem 18+os!!![Link]
Ki meri megnézni? Figyelem 18+os!!![Link]
Nyugi, nem yaoi. Bár sztem ennél még azt is jobban viselnétek. XD
Szerk: Yaven 2010-03-20 21:56:39
beküldve: 2010-03-20 21:46:25
(#34197) Én kígyót szeretnék, vagy valami gyíkfélét. Fan vagyok, nem újkeletű a dolog, kiskorom óta a béka meg a macska a kedvenc állatom. Valami pikkelyes dög... lávláv