Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Beteg elme. Büszke vagyok rá, hogy a testvéremnek tudhatlak. Ja és Fiszi örömtáncot fog járni, ha ezt meglátja.
Szerk: Yaven 2010-03-20 21:44:54
beküldve: 2010-03-20 21:39:11
(#34195) én mondjuk leginkább egy pókot szeretnék. pontosan egy mexikói vöröstéerdű tarantulát. és plexiből csinálnék neki egy csőrendszert a lakásba, hogy kb 2 méter magasan futna körbe a falon és soha nem lehet tudni h épp merre jár, csak néha elfut az ember feje fölött miközben épp kvt főz vagy kukkol a zuhanyzóban, stb.
szerintem fantasztikus lenne.
lesz saját lakásom, szerintem meg is csinálom
hát nem gyönyörű?
szerintem fantasztikus lenne.
lesz saját lakásom, szerintem meg is csinálom
hát nem gyönyörű?
-
Szerk: ∂z 2010-03-20 21:40:26
beküldve: 2010-03-20 21:35:42
(#34194) Ha "jó" zenét akartok hallani:[Link] A legjobb a banánfürt.
Sziasztok újonnan érkezők!
Nyúl témában: múltkor Fiszivel bementünk egy állatkereskedésbe; és amíg ő a nyuszikat, meg a szőrtelen patkányokat cukizta, én kiszemeltem magamnak egy ráját. Mekkora egy jófej állat már az!
Ma megtámadtak az utcán.
Azzi: te a fehér kesztyűdet Budapesten vetted?
Sziasztok újonnan érkezők!
Nyúl témában: múltkor Fiszivel bementünk egy állatkereskedésbe; és amíg ő a nyuszikat, meg a szőrtelen patkányokat cukizta, én kiszemeltem magamnak egy ráját. Mekkora egy jófej állat már az!
Ma megtámadtak az utcán.
Este jöttem hazafelé Alice-tól, amikor hirtelen valaki elém ugrott és elzárta az utat.
Az is igaz mondjuk, hogy az illető egy 2 éves kisfiú volt, és a családja, meg én is jót nevettünk a dolgon, de akkoris.
Azzi: te a fehér kesztyűdet Budapesten vetted?
Szerk: Yaven 2010-03-20 21:37:50
vetetlenben el is neveztem a kis dögöt Wonderweissnak...
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-03-20 21:32:24
(#34192) szegecses fülekkel
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-03-20 19:44:47
(#34190) én egy fekete nyuszit akarok rokkernyakörvel és a neve dari lesz xD na jó azt azért nem :) de vicces lenne...
Nekem volt egy szürke nyuszim, engem nagyon szeretett, viszont a família többi tagját megtámadta.
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
beküldve: 2010-03-20 18:55:56
(#34188) Oooooooolyan édes kisnyulakat láttunk ma etefelé a pláza kirakatában... 20 év alatt másodszor mondtam ezt valamire! Ki is néztem magamnak egy bolond, hiperaktív barnát, de nincs merszem megvenni. "Anya néééééézd...!" " HÜLYE VAGY LÁNYOM!" "<3"
LudwigMeszter üzeni: Transzszentimentális sanzonénekes! Mert ez vagyok én!!! 8DD
LudwigMeszter üzeni: Transzszentimentális sanzonénekes! Mert ez vagyok én!!! 8DD
beküldve: 2010-03-20 18:52:00
(#34187) Üdv az újonan érkezőknek.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-03-20 18:48:39
(#34186) Üdv nálunk
beküldve: 2010-03-20 15:41:09
(#34183) beküldve: 2010-03-20 12:58:10
(#34182)