Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-03-18 23:33:56
(#34136) Az összes gyerekeim kedvéért és nyilvánvaló őrőmére előkukáztam magamról egy nagyon fiatalkori képet és felraktam iwiwre! Tessék ujjongani! Akinek van belőle diplomája, az be is linkelheti, de csak akkor ha ír rólam egy szakdolgozatot!
A képpel kapcsolatos bármilyen felmerülő kérdésetekre készséggel nem fogok válaszolni soha a büdös életbe ^^
Főleg a náci hajra vonatkozóan!
no pussy, just the dicks
beküldve: 2010-03-18 21:40:39
(#34135) Aaw de szép avatar dz. Egészen meghatódtam *törölgeti a könnyeit*
Moar webcomicz. [Link]
hazudsz D:
//update: várjunk. kijazapád?
"emo"?...
//update2: ja, eszembe jutott. azzi, ménem kapok választ a mailemre dik?
Moar webcomicz. [Link]
ez nem én vagyok, ne szólj már be, apám szeretője
hazudsz D:
//update: várjunk. kijazapád?
"emo"?...
//update2: ja, eszembe jutott. azzi, ménem kapok választ a mailemre dik?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2010-03-18 21:45:08
aw
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Nem.Lassan már ők a többség.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
nem bánthatod őket. kisebbség
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Nagyszerű! Milyen világban élünk,vmi borzalom!
Kiket kell lesavazni? Bulldózeres ablakonbekopogtatást hol kell végezni? A gyújtogatást még későbbre tartogassuk,előtte sztem úszni szeretnének páran...
Kiket kell lesavazni? Bulldózeres ablakonbekopogtatást hol kell végezni? A gyújtogatást még későbbre tartogassuk,előtte sztem úszni szeretnének páran...
akkoris vérciki, hogy kitetted
ez nem én vagyok, ne szólj már be, apám szeretője
Ha ez igaz lenne már nem megfolytottam volna magam egy üveg arcszeszben
Ott a kép, de csak ha "válasz" ra kattintotok nagyítja ki.
no pussy, just the dicks
rád se ismerek, nagyon imo vagyXD
beküldve: 2010-03-18 20:54:52
(#34126)
Szerk: buzifaszvagyok 2010-03-18 20:59:31
OMGLOL!
De főleg az avatarod rettenetes ^^ Azthittem Cannibal Paleman -nél nincs betegebb avatar
Amúgy ezt a képet adtam be, kissé feljavíva anno egyetem gólyatábori "önéletrajzhoz" megkeresem
De főleg az avatarod rettenetes ^^ Azthittem Cannibal Paleman -nél nincs betegebb avatar
Amúgy ezt a képet adtam be, kissé feljavíva anno egyetem gólyatábori "önéletrajzhoz" megkeresem
no pussy, just the dicks
tekerd vissza a fórumot, ma délután írtam
Aki kipakolta a lakásomat, az!
OMFG!
Mi történt? Vagyis le vagyok késve pár napot...