Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
akár
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
aha... addig beveszem magam a barátnőmékhez, a nagymamámhoz vagy valahova
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-03-18 18:40:19
(#34102) Egyébként ma rádöbbentettek, hogy holnaputántól kezdve 2 hét szünetem van. 6-án kell újra suliba mennem. Lol
beküldve: 2010-03-18 18:36:04
(#34101) Remek kínzási bemelegítés: vágd le az ujjait (drótvágóval vagy szabóollóval esetleg variálva), majd szúrj a helyükre evőpálcikákat, esetleg evőpálcikákat.
Ezt a remek módszert akkor dolgoztam ki, mikor Yavennel várakoztunk egy bankban. Miután odafelé menet lerobbant a metró, és a másik bankból elküldtek....
Ezt a remek módszert akkor dolgoztam ki, mikor Yavennel várakoztunk egy bankban. Miután odafelé menet lerobbant a metró, és a másik bankból elküldtek....
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Ismerős a helyzet. Nekünk is van egy üres lakásunk, az évek során sok ember kezében megfordult a kulcsa és inkább veszteséges kiadni, mint nyereséges. A lakók vagy nem fizetnek rendesen, vagy lelakják, mint a fene, a legrosszabb, ha mindkettő és nem lehet csak úgy kilakoltatni Őket, hacsak a bérlő nem akar menni magától, mert ilyen fene kultúrált világban élünk, szabályok által behatárolva. Yay.
A Gothról az Ichi the killer jutott eszembe, ott is remek módszerek vannak kínzásra. Ajánlom további tanulmányozásra.
A Gothról az Ichi the killer jutott eszembe, ott is remek módszerek vannak kínzásra. Ajánlom további tanulmányozásra.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2010-03-18 18:06:32
Oké! Mindjárt meg is mutatom mit fogunk csinálni velük. De csak azért, mert művész vagyok^^ Figyelem, gyengébb gyomrúak ne nézzék meg a képet.
Végre... Erre vágytam már egy hete. Örömmel fogok turkálni mindenféle belekben ^^
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Kifejezetten örülnék neki. Attól függ mennyire bírod a dzsamiszkolós melókat. Mert könyékig fogunk turkálni a belekben, az biztos. Sőt, a fogaikkal fogok reszelni a sarkamat
Na igen.
Darth Vader Sings: Colors-Flow
Darth Vader Sings: Colors-Flow
Azért ez a legjobb [Link]
szerk: Gilje: Ha netán szegd környékére jutnak az iletők, csak szlj, és ígérem, hogy mindent szépen visszaveszek tőlük, vagy ha bajuk esettt kifizettetem velük. Úgy is kezd már rozsdásodni a nunchakum
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2010-03-18 15:34:16
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
beküldve: 2010-03-18 11:19:00
(#34093) Helyzetjelentés!
Hogyha jön a baj, csőstül jön! Yippí!!!
Most pár perce felhívtam jóanyámat, hogy mivan odahaza, mert nem válaszolt a tegnapi smsemre. Azt mondta úgy látszik minden oké már, de jó lenne ha hazamennék, mert a lakók kiköltöztek a lakásomból.
És elvittek mindent!
A mikrómtól kezdve a függönyömig mindent!
Akkora mocskot hagytak maguk után, hogy apám, az öcsém és a bátyám nem bírták egy nap alatt kipuceválni, úgyhogy haza kell mennem vasárnap reggel, szutykolni!
Most hívom anyámat, hogy a nehezen beszerzett, imádott keményfa ülőgarnitúrámnak is annyi-e a karosszékkel, a meggyfa szekrénysorral és a csempeborítású kisasztalkámmal
Bazz gyilkolni akarok.
Alister! TÖBB ATOMBOMBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hogyha jön a baj, csőstül jön! Yippí!!!
Most pár perce felhívtam jóanyámat, hogy mivan odahaza, mert nem válaszolt a tegnapi smsemre. Azt mondta úgy látszik minden oké már, de jó lenne ha hazamennék, mert a lakók kiköltöztek a lakásomból.
És elvittek mindent!
A mikrómtól kezdve a függönyömig mindent!
Akkora mocskot hagytak maguk után, hogy apám, az öcsém és a bátyám nem bírták egy nap alatt kipuceválni, úgyhogy haza kell mennem vasárnap reggel, szutykolni!
Most hívom anyámat, hogy a nehezen beszerzett, imádott keményfa ülőgarnitúrámnak is annyi-e a karosszékkel, a meggyfa szekrénysorral és a csempeborítású kisasztalkámmal
Bazz gyilkolni akarok.
Alister! TÖBB ATOMBOMBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2010-03-18 02:14:19
(#34092) Jó, látom itt is megbízhatóan agyhalott mindenki...XD
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."