Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Oh God Bakuretsu Hunters... XDXDXDXD
OMG!!!! 8DDDDDDDDDDDDDD EZT LEMENTEM!!!!
szakadokXDXDXD
OMG!!!! 8DDDDDDDDDDDDDD EZT LEMENTEM!!!!
szakadokXDXDXD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-03-17 19:53:10
én Avastot használok. /leszedhető ingyér/
A titka, hogy van pár dög, ami rendszerfájlba épül /pl Win32Confi/ és azt menetközben nem lehet kiszedni. Bootoláskor ütemezett irtással viszont mindent leszedett eddig. /olyan érzékeny, hogy a zsírúj gyári pendrájvon talált hármat :d/
más: ezt muszáj volt megosztanom veletek, ne csak az én IQ-m feleződjön mwhaha!
A titka, hogy van pár dög, ami rendszerfájlba épül /pl Win32Confi/ és azt menetközben nem lehet kiszedni. Bootoláskor ütemezett irtással viszont mindent leszedett eddig. /olyan érzékeny, hogy a zsírúj gyári pendrájvon talált hármat :d/
más: ezt muszáj volt megosztanom veletek, ne csak az én IQ-m feleződjön mwhaha!
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
jelen pillanatban én is hadiábon állok a gépemmel... megint. egyfolytában azt írja, hogy nincs elég lemezterületem, és nem tudok Aliceozni. Shit. Agyvíz: buggybuggybuggy
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Két vírusirtó van egyszerre fenn? Ha igen, akkor lehet, hogy azért nem találnak semmit... Az avast! korábbi verziói meghülyültek, ha volt fenn mellettük másik vírusirtó. Mostanában nem tudom, hogy mi a helyzet...
Ki kell rántani a netkábelt, letörölni az egyik vírusirtót, és úgy nyomni egy teljes scant.
Ki kell rántani a netkábelt, letörölni az egyik vírusirtót, és úgy nyomni egy teljes scant.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
a legjobb vírusírtó a format c:
leszedi a rohadt vindózt a gépedről, annál nagyobb vírus nincs a világon.
leszedi a rohadt vindózt a gépedről, annál nagyobb vírus nincs a világon.
Na igen, hasonlóan érzek. Hogy lehet, hogy 2 vírusirtóval is teljesen átvizsgálva a gépet nem jött ki semmi találat? Csak az a **** Smart Security hozza ki mindig a 29 vírust. Letörölném én az egészet, csak úgy hozzászoktam már....meg néhány szívem csücske játék csak Windowson fut.
Egyre kevésbé értem. Spyware-ek ilyet nem csinálnak. A trójaikat meg ki kellett volna szűrniük a vírusirtóknak.
beküldve: 2010-03-17 18:48:46
(#34055) megkérdem, de nem garantálom, hogy belemennek. apám felvetette azt az eshetőséget is, hogy kiköltözik tassra. akkor meg b@_hatjuk
lesz, aki felügyel és rendet tart
mint farkas a bárányra
mennék, de holnap "természettudós bál"
de majd ha már butára ittam magam gondolok rád
-
Szerk: ∂z 2010-03-17 18:46:41
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-03-17 18:44:30
bárpulttal. 10 perc séta a szabad strand, 30 a Rózsasziget, 8 a legközelebbi vegyesbolt jó hely. De nem mondom, hogy engedni fogják, viszont nem messze van a bányató. Mondjuk oda sátor, nincsmás
Mond meg otthon, hogy Azzinak van 5 évnyi táborvezetői tapasztalata, szóval lesz, aki felügyel és rendet tart, meg persze jelképes összeget borítékban küldenénk
1-2 éjszakától csak nem kapnak szívrohamot
Nyáron nekem nem jó, amcsiban leszek.
Dz, gyere holnap rokiba Vagy ma, retro party lesz!
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2010-03-17 18:43:11
beküldve: 2010-03-17 18:42:06
(#34051) Remek volna. Ápr 2-6 lenne jó időpont. Pénzügyileg meg a nyár. Somának is. Inkább ne várjatok.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Gilje-sama 2010-03-17 18:42:28
csocsó, bárpult, hagyd abba, mer felizgulok
VH (vörös hobbit): ne dícsérj, elpirulok
VH (vörös hobbit): ne dícsérj, elpirulok
-
Szerk: ∂z 2010-03-17 18:43:30
sátorban nem jó? mi van veled ember? lekjopp!
Perverz.
Gilje: Gyááá~ Ez nagyon jól hangzik!
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-03-17 18:41:16
bárpulttal. 10 perc séta a szabad strand, 30 a Rózsasziget, 8 a legközelebbi vegyesbolt jó hely. De nem mondom, hogy engedni fogják, viszont nem messze van a bányató. Mondjuk oda sátor, nincsmás