Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
köszi
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-03-16 20:26:11
(#34000) Igen, látom... Egyszerűen csodálatos.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
frissítettem
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Azért ez a Kansün kicsit súlyos volt. Leesett a szemüvegem.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Berserk: Batár harcosok hentelik egymást és a szörnyeket, miközben pucéran locsolgatva egymásra shonenaizálnak a várudvaron, és egymásra süsörítenek
Kenshin: Alapjában véve hasonló felépítés, főszereplőnk egy hibrid sün, méghozzá Kansün, mínusz szörnyek, plusz humor, a főszereplőnek pedig legnagyobb kincse az arca, mint a rajta lévő hatalmas X is mutatja. Ez lényére is kihat, mivel az X a párosítgatás jele, tehát ő lényegében nem más, mint egy yaoi-fanboy
Kenshin: Alapjában véve hasonló felépítés, főszereplőnk egy hibrid sün, méghozzá Kansün, mínusz szörnyek, plusz humor, a főszereplőnek pedig legnagyobb kincse az arca, mint a rajta lévő hatalmas X is mutatja. Ez lényére is kihat, mivel az X a párosítgatás jele, tehát ő lényegében nem más, mint egy yaoi-fanboy
Szerk: Gilje-sama 2010-03-16 20:06:39
beküldve: 2010-03-16 19:55:37
(#33995) Berserk <<<<<<<< << RuroKen
Ennél komolyabb magyarázatra nincs szükség, habár mindkét sorozatnka rajongója vagyok.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Mester, a Webboltban, a mangák szekcióban a Ruróni Kensin alatt megtalálod a rövid tartalmat kötetekre bontva.
Oké ezt tudom csak arra gondoltam hogy ajánlja valaki a rukoni kensin-t vagy inkább a berserk a jobb a berserket mondjuk ismerem.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Mester, a Webboltban, a mangák szekcióban a Ruróni Kensin alatt megtalálod a rövid tartalmat kötetekre bontva.
beküldve: 2010-03-16 19:40:44
(#33992) Valaki tudna egy rövid tartlamat írni a rukoni kensin-ről mert most gondolkozom hogy ezt vagy a berserket vegyem meg.
Előre is kössz.
Előre is kössz.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Delta Vision.
Egyébként google barát segít,nyugodtan kérdezhetsz tőle.
Ez az,kössz hogy segítettél.
Szerk: Ryuga 2010-03-16 17:40:48
Delta Vision.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-03-16 16:31:06
(#33989) Bocs tudja valaki hogy mi a neve annak a kiadónak amelyik a berserket adta ki egy ilyen háromszög alakú a jele. csak mert tudom de sehogy nem jut eszembe. előre is kössz.
beküldve: 2010-03-16 15:47:28
(#33988) Gilje: jajj szegénykém. Az öcsédet meg még inkább sajnálom.
Prince of Persiából én csak a 2D-ssel játszottam és az JÓÓ volt. XD Akkor még olyan gépünk volt, ami csak a nagy floppyt tudta lejátszani.
(Nem elég, hogy fiú létére a nővére tangába és melltartóba öltözteti ( ), de még ez is. Azért még csak van esély arra, hogy ismét együtt lesznek, nem? Nálunk is voltak már nagy balhék, de aztán megoldották.;)
Prince of Persiából én csak a 2D-ssel játszottam és az JÓÓ volt. XD Akkor még olyan gépünk volt, ami csak a nagy floppyt tudta lejátszani.
Szerk: Yaven 2010-03-16 15:48:57
Dance In The Vampire Bund
Azt ajánlotta nekem az osztálytársnőm és... hú elég mindfuck pedig én röhögve néztem végig az FLCL-t és az Excel Saga-t
Amúgy a 2. részig bírtam...
Igenis a prince of persia mind sztoriban, mind játékmenetben gy mérföldkő a játéktörténetekben.Többek között pop nélkül nem lenne assassin's creed
Jó játék az is bár a régi 2D-s változata jobban bejött. Az assasin creed meg nálam kimaradt teljesen mert ilyen kategóriában nálam a Hitmannél kezdődik és végződik a dolog.
Oh boy I can't wait to be ban'd from here!
Szerk: Soa Márk 2010-03-16 15:42:16