Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-03-16 15:14:54
(#33986) Figyi új nevem és avatarom lett!
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
beküldve: 2010-03-16 13:16:31
(#33985) Most kezdtem el nézni egy új sorozatot, a címe Dance In The Vampire Bund. Komolyan, nem tudom sírjak-e vagy nevessek, ezért az utóbbit csinálom. Komoly akar lenni a sztori, épp ezért eddig pirosra csapkodtam a térdem. Eddigi összes benyomásom:"Megjelent a hímrib__nc!! De omájgád mit keresel te félmeztelenül egy másik férfival egy szobában?! Na neeee...!" A főszereplő csajt az Anita Blake-sorozat első kötetéből szalajtották, idegesítő. A főszereplő srácnak jó a háréja, olyan retro, egyébként hihetetlenül szánalmas, és tök pucéran lebeg a telihold előtt a csitrivel a karjában! Jajjajjaj! Ezt tovább nézzük!
Új benyomás: "Az ott vajon az orrlika, egy piercing vagy egy ragya? "
Új benyomás: "Az ott vajon az orrlika, egy piercing vagy egy ragya? "
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-03-16 13:58:45
beküldve: 2010-03-16 00:32:13
(#33984) Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-03-15 23:49:41
ma jelentették be a szüleim, hogy elválnak.
kicsit... hahaha most
kicsit... hahaha most
Ugh...Az én szüleim akkor válltak el amikor első osztályos voltam még..
Csak fel a fejjel...bár ilyenkor enhéz ehh..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-03-15 22:53:45
(#33981) DragonAge. Love ZevranXD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Nem az mondtam, hogy fos, de nem nagy dolog, tehát nézd meg: Aliens versus Predator nem egy kiváló grafikájú, meg vannak benne fosatós pályák, de még nem hallottam, hogy ócsárolták volna.
szerk.:Assassin's Creed-et meg nem ismerem, úgyhogy arról nem tudok mondani semmit.
szerk.:Assassin's Creed-et meg nem ismerem, úgyhogy arról nem tudok mondani semmit.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2010-03-15 22:31:01
Igenis a prince of persia mind sztoriban, mind játékmenetben gy mérföldkő a játéktörténetekben.Többek között pop nélkül nem lenne assassin's creed
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Hali mindenkinek!
Ejj, hát az sz@r dolog. Sajnállak, de őszintén. Ilyen hozzászólásom se volt még.
Azzi: jaj, Prince of Persia-ról ne is beszéljünk... az osztályban most ez a menő. Ahelyett, hogy a Need for Speed-et játszaná végig...egyik osztálytársam meg akarja majd venni a GTA IV-et úgy, hogy Pentium 4-ese van. Nekem is van és hát a San Andreas alig-alig megy.
Exiled: a Prince of Persia-hoz csak annyit fűznék, hogy vitatható, vitatható. Például van egy csomó gyenge grafikájú kis game, mint például Quake 3, GTA (ez alatt az 1-re, a London 1969 és a 2-re gondolok) meg csomó más számtalan game.
kössz ma jelentették be a szüleim, hogy elválnak.
kicsit... hahaha most
kicsit... hahaha most
Ejj, hát az sz@r dolog. Sajnállak, de őszintén. Ilyen hozzászólásom se volt még.
Azzi: jaj, Prince of Persia-ról ne is beszéljünk... az osztályban most ez a menő. Ahelyett, hogy a Need for Speed-et játszaná végig...egyik osztálytársam meg akarja majd venni a GTA IV-et úgy, hogy Pentium 4-ese van. Nekem is van és hát a San Andreas alig-alig megy.
Exiled: a Prince of Persia-hoz csak annyit fűznék, hogy vitatható, vitatható. Például van egy csomó gyenge grafikájú kis game, mint például Quake 3, GTA (ez alatt az 1-re, a London 1969 és a 2-re gondolok) meg csomó más számtalan game.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2010-03-15 22:26:03
azzi nem hagy békéééén DD:
Panaszkodásnak állítani be a dicsekvést (: (: (:
szeretnéd
Mindennél jobban.
takaroggy
azmegcigány?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
agni és rudra kilőve, nem cittelgetünk, csak szuperdante-vel benyomjuk a doppelgangert és így ketten is játszhatunk. akni és rudra meg lótúró. se-ben vergil-el találtam egy taktikát, amivel mindent kinyírok: ki kell maxolni mindent, majd a force edge / yamato párosra kell menni és egyzserre kell nyomogatni a támadást és a lövést. az a baj vele csak, hogy hosszútávon unalmas, mert mindenkit azonnal megölsz
A 4-et meg majd kipróbáljuk, ha eljutok addig, hogy visszacseréltessem a vidikártyámat...
szerk: prince of persia-t meg nem szedni, világ 1-ik legjobb játéksorozata x3
A 4-et meg majd kipróbáljuk, ha eljutok addig, hogy visszacseréltessem a vidikártyámat...
szerk: prince of persia-t meg nem szedni, világ 1-ik legjobb játéksorozata x3
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2010-03-15 22:15:31
Igen éppen dmc3-at nyomunk párban, utánam eg megyünk bible blac-et nézni. Amúgy is csak azért vagy féltékeny azzi, mert a fejedből kipattant részed és a hasizmod/bal agyfélteked keveréke különvált tőled
Hol jártok gecce agni&rudrával menjetek csaaaak! É a 4et tolom most, de nagyon fos, mert csomó olyan ugrálós rész van, ahonnan ha leesel kezdheted megint az ugarabugrálást Ha idegölő pókembershowt akarnék, akkor Prince of persiat-tolnék.
Kép a játékból
no pussy, just the dicks
Igen éppen dmc3-at nyomunk párban, utánam eg megyünk bible blac-et nézni. Amúgy is csak azért vagy féltékeny azzi, mert a fejedből kipattant részed és a hasizmod/bal agyfélteked keveréke különvált tőled
Panaszkodásnak állítani be a dicsekvést (: (: (:
Egyik ismerősöm a mestere ennek Szimpatikus fickó
no pussy, just the dicks
beküldve: 2010-03-15 21:52:26
(#33972) Kössz srácok, nagyon rendesek vagytok Majd meglátjuk, hogy alakulnak a dolgok, otthon az ősök az üdítőspalackot vagdosták egymáshoz, és atyám elég ... durva szavakkal illette jóanyámat. Aztán amit lfelejtett neki kifejteni, nekem tette a buszmegállóban, mikor kivitt. Egyelőre csak szétköltöznek, legalábbis szerintem azyám ígéretével ellentétben nem adja be ilyen hamar a válókeresetet.