Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-03-14 20:58:56
(#33926)
Szerk: Konan 2010-03-14 20:59:18
beküldve: 2010-03-14 20:52:08
(#33925) Valaki tud olyan programot amivel AMV-ket lehet csinálni aki tud írja le a nevát elősre is arigato
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
de ő az egyetlen unokám
1: Szóval Dzsek Denielsz rendel?
2: Tudod, unokája lehet egy embernek több is, minden csak a fián / lányán múlik
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Yaven, mondtam már, hogy imádlak?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-03-14 20:09:07
(#33921) Ti szeretitek azokat az amerikai sorozatokat amit az animax-on adnak ?
Amikor álmodok, nem a jövőben járok, hanem a múltamban.
Yaven: Attól, hogy csúnya, még nem kell a Dunába dobni... Nekem több, mint elég lenne az, hogy te csináltad, szíved-lelked beleadva. Biztos, hogy nem viselném el, ha a Duna mélyére kerülne, még úgy se, ha én vele mehetek.
Souichiro: Köszönöm szépen, hogy megvédesz. Tényleg.
Souichiro: Köszönöm szépen, hogy megvédesz. Tényleg.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Én már csak ilyen vagyok.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Ezt meg kell akadályoznom!Fatert csak úgy nem nyírhatod ki...
A betont meg megköszönöm szépen, jó helye lesz nálunk. Meg is csinálod a kocsibejárót, vagy annyira azért nem szeretsz?
Én a lábad negatívját akartam volna megcsinálni. De ahogy ismerem a kézügyességemet biztos csúnya lett volna a végeredmény és megkötés után beledomtam volna a cuccot veled együtt a Dunába.
Dz: megható, hogy milyen áldozatokat hozol értem
Oroszország,én így szeretlek.
igen
híradó előtt bemondták, h csak poén, csak a sok hobbit nem fogta fel. mondjuk tényleg kirakhattak volna egy kis jelet a sarokba, h trollkodunk, nem kell elbújni az ojjektuba az oroszok elől.
híradó előtt bemondták, h csak poén, csak a sok hobbit nem fogta fel. mondjuk tényleg kirakhattak volna egy kis jelet a sarokba, h trollkodunk, nem kell elbújni az ojjektuba az oroszok elől.
-
Szerk: ∂z 2010-03-14 19:05:39
epic trolling grúziában
lol
és csak félreértés volt az egész?
szörnyű h ilyen képeket képes voltam keresni neked, meg a gépemen tárolni
epic trolling grúziában
epic trolling grúziában
-
Szerk: ∂z 2010-03-14 18:42:55