Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Panaszkodásnak állítani be a dicsekvést (: (: (:
Egyik ismerősöm a mestere ennek "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
-
no pussy, just the dicks
Az...szar... Meghívnálak a Rumbában egy Armageddonra. Sajnállak. Nekem négy hónapja váltak el a szüleim. Nem kellemes dolog.
S vala a tökéletes gondolat, mely szólá az isteneknek.
S vala a tökéletes gondolat, mely szólá az isteneknek.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2010-03-15 21:21:13
most az egyszer egyet kell értsek veled.
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
azzi nem hagy békéééén DD:
szeretnéd
Mindennél jobban.
no pussy, just the dicks
Életemben először, szívből sajnálok valakit.
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
tökéletesXD már nincs is annyira hányingerem, mint 5 perce. Köszi! Most épp munka után kajtatok
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-03-15 20:51:40
awww shit
akkor kapsz
ezek után ilyen szép színeset fox hányni
akkor kapsz
pirosat
szineset
sárgát, kéket
szineset
sárgát, kéket
ezek után ilyen szép színeset fox hányni
-
Szerk: ∂z 2010-03-15 20:49:37
kössz ma jelentették be a szüleim, hogy elválnak.
kicsit... hahaha most
kicsit... hahaha most
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-03-15 20:42:51
mesélj
a négyzet oldala 1 nanométer. elég rövid?
na jó, kapsz egy zöldet
meg egy barnát
a négyzet oldala 1 nanométer. elég rövid?
na jó, kapsz egy zöldet
meg egy barnát
-
beküldve: 2010-03-15 20:33:09
(#33959) Valaki küldjön nekem egy erős rövidet, így online! Micsoda szar nap! Átok!!!
beküldve: 2010-03-15 20:20:43
(#33958) LOL.. Szimplán LOL.
Eddig nem is tudtam, hogy létezik hivatalos, amerikai weaboo show, de ez most egy kicsit megütött. És, hogy mindenki kedvenc Johhnyja, többek közt Icsigó angol szinkronszínésze vezeti az egészet, ez gyönyörű. Fan lettem.
Eddig nem is tudtam, hogy létezik hivatalos, amerikai weaboo show, de ez most egy kicsit megütött. És, hogy mindenki kedvenc Johhnyja, többek közt Icsigó angol szinkronszínésze vezeti az egészet, ez gyönyörű. Fan lettem.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
azzi nem hagy békéééén DD:
szeretnéd
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!