Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Béla: nehezedre esett volna valami kedveset írni, mi?
Nyilván. Kora hajnali órákban meg végképp. Elnézést érte.A betont meg megköszönöm szépen, jó helye lesz nálunk. Meg is csinálod a kocsibejárót, vagy annyira azért nem szeretsz?
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-03-14 16:33:31
(#33910) Morduk, alister, Dz, Gilje: kösz a képeket, videót! tetszettek mind... (igen Dz, főleg a tiéd XD)
Chu-chu shoes!!
Chu-chu shoes!!
Szerk: Yaven 2010-03-14 16:33:56
wáóóó, dö bánánáking!!!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Dö lendz of szvítsz, dzsooj, and dzsojnessz...
XD
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2010-03-14 16:28:50
Letsz gó tu dö kendi máuntön csárli!
Avagy a Fumoffuból a Pónis szatír és a YYH Gyönyörűséges Suzuki - ja, ha összeállnak...
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-03-14 16:26:04
Kunc. Kunckunckunc
Boldog Szülinapot
Csárli betépett és szivárványokat flessel
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Én is lépek,be kéne fejeznem még egy To Aru Kagaku no Railgun rajzot.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Elvonási tünetek. Hisztis és nyűgös vagyok, továbbá a szokottakhoz képest türelmetlen.
Megyek is, csinálom tovább a babatestet, amit elkeztem, mielőtt belemerülnék
Megyek is, csinálom tovább a babatestet, amit elkeztem, mielőtt belemerülnék
Szerk: Gilje-sama 2010-03-14 14:56:44
Igen. Elgyengültem, nyafogtam. Elnézést.
bazooka... Istenem
Nem Reborn az idegesítő,hanem inkább Lambo! Bár Lambonak is meglesz a maga kis feladata a későbbi részekben.
Dícsérik,igen,mert Akira Amano mert újat alkotni,elszakadt a maffiózós sablonoktól,nincs betoncipő,virágváza vágás,meg Kolumbiai nyakkendő,van helyette viszont Halálos elszántság töltény,meg 10 éves Bazooka. roflmao
Dícsérik,igen,mert Akira Amano mert újat alkotni,elszakadt a maffiózós sablonoktól,nincs betoncipő,virágváza vágás,meg Kolumbiai nyakkendő,van helyette viszont Halálos elszántság töltény,meg 10 éves Bazooka. roflmao
Szerk: Souichiro 2010-03-14 14:47:46
Köszi Sou, én is anno a mangát letettem, mert iszonya idegesített Reborn feje. De túl sokan dícsérik (nem hypolják!), úgyhogy gondoltam még egy próbát megér. Min a Gintama
Na erre még én sem tudok válaszolni.
Vagy mégis? ^^"
Az anime első 20 része ilyen "megismerjük a szereplőket és röhögünk egy sort mindenen" fílinget áraszt magából.Sokak ezért is hagyják abba a Reborn nézését.Ebben semmi sem történik? Majd később igen...de ezt csak 2 vagy 3 animés tudja meg xD A többiek felkötötték magukat félúton a várakozás miatt ^^"
A mangáról meg nem nyilatkozom,2 kötet megvan belőle,oszt ennyi.Nem olvastam még tovább.Ott is asszem a 7,vagy a 8. kötetig dettó ugyanez megy.De megéri kivárni.Ne add fel.Nézd meg,olvasd el,utána nem fogsz benne csalódni.
Vagy mégis? ^^"
Az anime első 20 része ilyen "megismerjük a szereplőket és röhögünk egy sort mindenen" fílinget áraszt magából.Sokak ezért is hagyják abba a Reborn nézését.Ebben semmi sem történik? Majd később igen...de ezt csak 2 vagy 3 animés tudja meg xD A többiek felkötötték magukat félúton a várakozás miatt ^^"
A mangáról meg nem nyilatkozom,2 kötet megvan belőle,oszt ennyi.Nem olvastam még tovább.Ott is asszem a 7,vagy a 8. kötetig dettó ugyanez megy.De megéri kivárni.Ne add fel.Nézd meg,olvasd el,utána nem fogsz benne csalódni.
Szerk: Souichiro 2010-03-14 14:36:44