Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-03-15 20:19:12
(#33956) Anno vkinek a mangagyűjteményes képeinél láttam magyar dragonball mangát, asszem olyan 1-10-ik kötetig, nem tom már pontosan...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Igen?
Na akkor Gogeta barátunk megnyugodhat,van DB magyarul.
Na akkor Gogeta barátunk megnyugodhat,van DB magyarul.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-03-15 19:16:39
(#33954) Nemis. Conon mindig annyi magyar Dragonball füzetecskét látok árusoknál mint a szemét. Meg Képregényfeszten is.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Van,vagyis inkább csak volt magyar kiadású Dragon Ball manga.Elvileg.Meg gyakorlatilag is.
Max gyűjtőktől tudod mostmár beszerezni.
Max gyűjtőktől tudod mostmár beszerezni.
azzi nem hagy békéééén DD:
Panaszkodásnak állítani be a dicsekvést (: (: (:
no pussy, just the dicks
á-á nem.
Az nagy kár.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
á-á nem.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-03-15 18:32:55
(#33949) Magyarul nem is adták ki a Dragon Ball mangát mert nem találok sehol???
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Ismerem a Gintamat már egy pár éve,de csak mostanában érdekel úgy komolyabban.Meguntam a Naruto-Bleach-FMA-Soul Eater négyest,kell vmi új,vmi eredeti,na kapóra jön a Gintama.
Gilje: kár,hogy idén még nem vettem egyetlen egy Mondot sem,de a Gintama cikk miatt lehet megveszem azt a számot.
Gilje: kár,hogy idén még nem vettem egyetlen egy Mondot sem,de a Gintama cikk miatt lehet megveszem azt a számot.
Az OP-t se ismerik itton sokan, de nem is akarom, hogy túl ismert legyen... nem szeretm, ha hypolnak valamit
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Valóban? Akkor talán egyszer eljutunk odáig, hogy ne nézzenek az emberre teljesen WTF fejjel, amikor benyögi, hogy a Gintama a kedvenc szériája...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
amm, úgy hallottam mintha egyre többen emlegetnék, fórumokn meg Conon is.
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Én hiszek neked. Örülök is neki, ha a kedvenc szériámat egyre többen megismerik... Csak nem vettem észre, hogy többen ismernék. Lehet, hogy nem figyeltem eléggé. Amúgy se szoktam.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
kérlek vess meg, ha tévedek
A Gintama népszerű mostanában? Mikről maradok le...