Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-03-17 01:01:26
(#34016) Ez az, Yaven, csak keményen!
Olyan meg nincs, hogy elmarad a ghetópútri!
Jobb is így, hogy nem én osztom ki őket, egy 1000+ oldalas perirat átnyálazása után, még ki kellene moderálni, az meg hogy venné már ki magát...XD
Olyan meg nincs, hogy elmarad a ghetópútri!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
hát itt. nem látod őket?
hozzák a rákot a fórumra
Azzi:
hát akár lehetne tavaszi szünetben is. gondolom mindenkinek ugyan akkor van
hozzák a rákot a fórumra
Azzi:
hát akár lehetne tavaszi szünetben is. gondolom mindenkinek ugyan akkor van
-
wow, micsoda tervek
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Rád küldjem az embereimet?
Borzasztó dolgokra képesek
Elhoznak hozzám
Én nem félek tőled, Apám! (a legrosszabb, ami történhet, hogy leköpnek... )Mikor metyünk ghetópúútriba?
Amint írásba foglalod legalább 2 tanú hitelesítésével, hogy 5 felesig meg sem állsz Alister hitelesíti az egészet, a tanúknak ellentétes neműnek kell lenniük egymással és csak CSÜTÖRTÖKI napon jöhet létre, mert az a kedvenc napom. Az aláírások után fejenként minimum 3 dl sör!
Aztán szóltok nekem és elkezdem szervezni
no pussy, just the dicks
Rád küldjem az embereimet?
Elhoznak hozzám
Én nem félek tőled, Apám! (a legrosszabb, ami történhet, hogy leköpnek... )Mikor metyünk ghetópúútriba?
"The Newfags of today are the Anon of tomorrow"~
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-03-16 22:56:24
merre, te szegény? és mért?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-03-16 22:46:45
(#34008) Rád küldjem az embereimet?
Elhoznak hozzám
no pussy, just the dicks
Yaven kihegyezte a magassarkúját, beolajozta az ostort és bepúderozta a szarvait
beküldve: 2010-03-16 21:19:45
(#34005) Death the Kid, Sasuke: Légyszi ne trollkodjatok már! Ok, hogy újak vagytok itt, meg fiatalok is, de azért néhány szabályt nem ártana betartanotok. Pl. ne duplapostoljatok, ne toronyidézzetek, ne kérdezzetek hülyeségeket.
Igen, az "x manga mikor jelenik meg?", az "y manga hány kötetes" és a "z manga miről szól?" jellegű kérdések igenis feleslegesek, mert 1 perc alatt meg tudnátok őket nézni wikipédián. És nem hiszem el, hogy ne tudnátok a wikit, vagy a google-t használni.
Ha unatkoztok és mindenképp az itt lévőkkel akartok szóba elegyedni, azt más módon is megtehetitek.
Bocs a bunkóságért, de fárasztó azt olvasni már 100-adszorra, hogy valaki azon panaszkodik, hogy x manga mikor jelenik meg. Nem tudjuk, majd ha kilátásban lesz, úgyis kiírják az oldalon.
Más:
Sasuke: az adatlapodat elnézve egyértelműen a Kenshint ajánlom neked. ;)
Igen, az "x manga mikor jelenik meg?", az "y manga hány kötetes" és a "z manga miről szól?" jellegű kérdések igenis feleslegesek, mert 1 perc alatt meg tudnátok őket nézni wikipédián. És nem hiszem el, hogy ne tudnátok a wikit, vagy a google-t használni.
Ha unatkoztok és mindenképp az itt lévőkkel akartok szóba elegyedni, azt más módon is megtehetitek.
Bocs a bunkóságért, de fárasztó azt olvasni már 100-adszorra, hogy valaki azon panaszkodik, hogy x manga mikor jelenik meg. Nem tudjuk, majd ha kilátásban lesz, úgyis kiírják az oldalon.
Más:
Sasuke: az adatlapodat elnézve egyértelműen a Kenshint ajánlom neked. ;)
beküldve: 2010-03-16 20:39:58
(#34004) Szerintem valószínűleg Conra kihozzák. Vagy HoldfényConra
beküldve: 2010-03-16 20:31:30
(#34002) Valaki nem tudja, hogy Chrno Crusade 4 kötete mikor jelenik meg?
Amikor álmodok, nem a jövőben járok, hanem a múltamban.