Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-03-17 17:37:48
(#34031) Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-03-17 17:42:44
beküldve: 2010-03-17 15:29:15
(#34030) Hát nem ártana win telepítés után felrakni egy vírusírtót meg egy tűzfalat, mert akkor nem lenne ilyen gond csak nagoyn ritkán mikor elszúrja az ember Mondjuk az újra indítás volt a legrosszabb amit tehettél Mert ha volt a gépeden trójai akkor már nehezebben tudod leírtani... Én a helyedbe csinálnék egy rendszer visszaállítást mikro még jó volt aztán fel avast és átvizsgálás.
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Igen, ebben lehet valami, de az is biztos, hogy nem az én hibámból történt a dolog. Internetezek itt nyugalommal, amikor egyszer csak eltűnik minden futtatott program és megjelenik a Smart Security pirosan villogó ablaka, hogy 29 vírus van a gépemen... Mondom jó, és? Telepítem a nod32 demóját, az újraindítást kért, úgyhogy azt tettem. Azóta minden csak bonyolultan működik. Internetre is csak nagy nehezen tudtam feljönni. És persze közben minden 2 percben feljön a Microsoftos Smart Security ablaka, hogy regisztráljam/vegyem már meg a vírusirtójukat, mert nagy sz@rban vagyok.XD Ahhoz képest jól elboldogulok, RHCP-t hallgatok és magamban röhögök azon a víruskészítőn, aki ezt a borzalmat kitalálta. Ha már amúgy sem tud valami építő jellegűt készíteni, akkor legalább egy hatékony vírust csináljon, ne egy ilyen fost. Mondjuk örülök, hogy nem törlődött semmi fájlom (bár az sem lenne túl nagy kár, tekintve, hogy ezeket DVD-n tárolom), meg nem kell a Windowst újratelepíteni.
Nah, hát nem véletlenül Matt van az avámon.
Nah, hát nem véletlenül Matt van az avámon.
beküldve: 2010-03-17 15:09:11
(#34028) Nem lehet, hogy az explorer.exe-vel lett valami?:/ Mármint az felelős az asztalért és a tálcáért tudtommal>.<
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2010-03-17 15:07:31
(#34027) Kösz! Bekaptam egy nem túl szép, ámbár igen buta vírust. Az exe fájlokat nem tudom dupla kattintással megnyitni, csak ha jobb egérgombbal kiválasztom a startot, valamint a start menü ikonjai sem reagálnak, csak az asztalról tudok mappát nyitni. Hogy ennek mi értelme?
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-03-17 14:48:12
(#34025) Halihó
Na ma a sulinkba a sok Bad boys rajongó kiélhette magátXD
Még jó hogy én csak 1 hónapja tudok kb a létezésükről és, hogy a Csillag születikben voltakXD Sp-t nem írták de lehet az is voltXD(róluk is cska 1 hónapja tudokXD) Valaki nagyon nyomatta a rappet mert mikor jöttem át az első épületbe hallottamXD
De rég is írtam már ebbe a topicba
Yaven: avast
Na ma a sulinkba a sok Bad boys rajongó kiélhette magátXD
Még jó hogy én csak 1 hónapja tudok kb a létezésükről és, hogy a Csillag születikben voltakXD Sp-t nem írták de lehet az is voltXD(róluk is cska 1 hónapja tudokXD) Valaki nagyon nyomatta a rappet mert mikor jöttem át az első épületbe hallottamXD
De rég is írtam már ebbe a topicba
Yaven: avast
Szerk: 屍鬼レゲ 2010-03-17 14:48:37
beküldve: 2010-03-17 14:44:59
(#34024) beküldve: 2010-03-17 14:42:03
(#34023) Ne foglalkozz velük, Sasuke... Én így is szeretlek.
De egyébként miből gondolod (sok társaddal együtt amúgy) hogyha a kiadó hivatalos oldalán sehol nem találod meg a megjelenéseket, akkor pont a fórumon fogja tudni valaki? Ez az, ami nem fér a fejembe...
De egyébként miből gondolod (sok társaddal együtt amúgy) hogyha a kiadó hivatalos oldalán sehol nem találod meg a megjelenéseket, akkor pont a fórumon fogja tudni valaki? Ez az, ami nem fér a fejembe...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
a fordítóknak, szerkesztőknek, egyebeknek néha pihenésre is van szükségük
Így igaz ők is emberek, a kötetek meg előbb-utóbb úgyis kijönnek.
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
Basszus ember! Ne legyél már ekkora troll! Olvass vissza, ott megtalálod a véleményünket a témában. Különben meg a 3 hónap idő a kötetek között teljesen normális.
Főleg, ha azt vesszük, hogy a fordítóknak, szerkesztőknek, egyebeknek néha pihenésre is van szükségük (főleg Karácsony táján, ha már előtte annyit güriztek, hogy mindenből jelenjen meg új kötet).
beküldve: 2010-03-17 12:30:19
(#34020) beküldve: 2010-03-17 10:33:04
(#34019) A Chrono Crusade most megállt vagy hogy hogy nem jelenik meg új kötet? Remélem hogy nem mert ez az egyik kedvenc sorozatom.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Szerk: Ryuga 2010-03-17 10:33:36
Túl korán, túl hasfájósan, túl nyűgösen. Infódogaírosan. S egyfolytában ez ját a fejemben, nem tudom jó írom-e: Ko no Shithead Yarodomo!
Bleh
Bleh
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-03-17 08:55:47
(#34017) Hah, infokez. óra. Szeretem az ilyet. A tanárnő az óra közepén betoppan, addig azt csinálsz, amit akarsz.
Pafh, szar érzés unatkozni. Kb. lekaksizzák ma a buksimat.
Meg hideg van, legalábbis én fázok.
Veletek mi van?
Pafh, szar érzés unatkozni. Kb. lekaksizzák ma a buksimat.
Meg hideg van, legalábbis én fázok.
Veletek mi van?