Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
mert jobbat má nem tudok
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
nyuff
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-03-18 00:51:25
(#34088) nem... még nem hívtam a srácot. de köszönöm, hogy segíteni próbáltok Jólesik
Oy, Háté! Nézd mit találtam!
[Link]
Oy, Háté! Nézd mit találtam!
[Link]
Szerk: Gilje-sama 2010-03-17 23:55:26
Hát... Az én tudásom idáig terjedt sajnos.
Azoknál érdeklődtél már, akik legutóbb megcsinálták?
Azoknál érdeklődtél már, akik legutóbb megcsinálták?
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
nem volt, mert hiába keresem ezen a windóz 7-en, nem találom. feszülök. kihoztam a plüssömet a képernyőillesztő is folyamatosan csődöt mond, mikor animézni kezdek. nem tudok normálisan végignézni egy részt.
és ismét megkaptam a Kék Halál kistestvérét
és ismét megkaptam a Kék Halál kistestvérét
Szerk: Gilje-sama 2010-03-17 22:04:31
Töredezettségmentesítés volt?
Bár ha most kaptál új Windowst, akkor akkora gáz még nem lehet...
Bár ha most kaptál új Windowst, akkor akkora gáz még nem lehet...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
ma már megtörtént. legalább 3x
ajjh, kezd sok lenni ez már nekem. bocsa a nyavajgásért
Töröld a Temporary Internet Files tartalmait. Attól több száz mega szabad hely szokott felszabadulni nekem.
(A gépem még mindig nem jó. Pedig mindent kipróbáltam, amit javasoltatok.)
(A gépem még mindig nem jó. Pedig mindent kipróbáltam, amit javasoltatok.)
Szerk: Yaven 2010-03-17 21:32:04
LolXD
grah. folyton azt írja ki a gépem, hogy kevés a lemezterület. Így nem tudom elindítani az Alice-t, ami reggel jött le, és akkor elindult. most földhöz b@ssz@m a gépet vagy ne? (az első videójáték, ami tetszik is ráadásul...)
grah. folyton azt írja ki a gépem, hogy kevés a lemezterület. Így nem tudom elindítani az Alice-t, ami reggel jött le, és akkor elindult. most földhöz b@ssz@m a gépet vagy ne? (az első videójáték, ami tetszik is ráadásul...)
Szerk: Gilje-sama 2010-03-17 21:26:57
Kálen meg Sőrli szekszibb.Sztem.Bár a nevűkből az ACC nem jön ki sehogy...
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-03-17 20:46:55
ajjderossz