Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
fuck yeah!!!
ez teccik
nagyon
nekem ápr 2-11 jó
Azzi: bocsi apu
sátorban nem jó? mi van veled ember? lekjopp!
ez teccik
nagyon
nekem ápr 2-11 jó
Azzi: bocsi apu
sátorban nem jó? mi van veled ember? lekjopp!
-
Szerk: ∂z 2010-03-17 18:39:45
XD A nevemben is!
Szóval neveket és időpontokat ide. vagy séligdusé
Szóval neveket és időpontokat ide. vagy séligdusé
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-03-17 18:36:27
Dz: A faszkodás most nem visz előre, sürgősen lépnünk kell Valamint NEM SÁTRAZOOOOK! Nagyon rossz benne szexelni
Miho: Remek ötlet, kérdezősködj csak!
Gilje: Mivel csak te vagy itt, ezért szedd össze, kinek milyen idöpont jó
Megyek inni, holnap jövök, ne várjatok meg a vacsorával és a reggeli is sztornó!
Miho: Remek ötlet, kérdezősködj csak!
Gilje: Mivel csak te vagy itt, ezért szedd össze, kinek milyen idöpont jó
Megyek inni, holnap jövök, ne várjatok meg a vacsorával és a reggeli is sztornó!
no pussy, just the dicks
csocsó és pingpongasztallal, terasszal, stéggel, 2 és fél szintes. szalonnasütőhely
de nem merek semmit mondani, éles a helyzet most otthon
de nem merek semmit mondani, éles a helyzet most otthon
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-03-17 18:32:39
i will kill you
Nono! A Kisfiam Apjáról beszélsz. Őt csakis én és esetleg a többi porontyának életadói nyírhatják ki.
Ergo pottyants ki Neki Te is egy lurkót, és máris Tied a jog a kivéreztetéséhez.^^ XD
van egy tassi horgásztanyánk.
Hohó!
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-03-17 18:31:04
i will kill you
Szerk: Gilje-sama 2010-03-17 18:26:36
Bekaphatod a kis lila barátomat édeském.^^
Amúgy... Fórumtábor kell! Körbeérdeklődöm itt is ott is ismerősöknél, hogy nem tudnak-e ajánlani valamit.
Amúgy... Fórumtábor kell! Körbeérdeklődöm itt is ott is ismerősöknél, hogy nem tudnak-e ajánlani valamit.
vörös hobbiték hátsó kertjében elsátrazunk
ja várj, az nem jól megközelíthető. menjünk inkább a holdra
ja várj, az nem jól megközelíthető. menjünk inkább a holdra
-
Olyan meg nincs, hogy elmarad a ghetópútri!
Beszéltem ma illetékessel, kiadták a bogácsi ghetópútri teljes bérlési jogát, szóval vagy beszélek azzal, aki most viszi, vagy keresek egy másik helyet bogácson olcsón, vagy keresek máshol egy olcsó jól megközelíthető helyet, vagy valaki más ajánl/keres egy jó helyet.
Legjobb lenne saját tulajdonban lévő vidéki ingatlan ^^ Hogy a költségeket a minimumon tudjuk tartani.
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2010-03-17 18:20:59
-
Társaim a kockulásban: hogy rakom fel az alice-ra a magyarítást?
Ez ni
Szerk: Gilje-sama 2010-03-17 18:06:01
beküldve: 2010-03-17 17:58:09
(#34034) magyarításban? valaki? hilfe?
a legjobb vírusírtó a format c:
leszedi a rohadt vindózt a gépedről, annál nagyobb vírus nincs a világon. utána pedig feltelepítesz egy linuxot, ami stabilabban fut, nem kell vírusírtóval szarakodnod, mivel linuxra nem írnak vírust + nincs ott a lelkiismeretfurdalás (lol), hogy tört vindózt használsz
leszedi a rohadt vindózt a gépedről, annál nagyobb vírus nincs a világon. utána pedig feltelepítesz egy linuxot, ami stabilabban fut, nem kell vírusírtóval szarakodnod, mivel linuxra nem írnak vírust + nincs ott a lelkiismeretfurdalás (lol), hogy tört vindózt használsz
-
beküldve: 2010-03-17 17:42:51
(#34032) A Ruróni Kensinnek miért nem lehet a webboltban megvenni az első kötetét ?
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛