Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
azcigány
Aki kipakolta a lakásomat, az!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-03-18 20:38:00
Én elsősorban a mangára gondoltam most. Bár, ahogy elnézem legalábbis ez a jelenet hű az eredetihez, az OVAról hallomásból csak annyit tudtam meg, hogy rossz.
A filmre nekem sem ártana rávenni magam egyszer, látom nem nagyon bajlódtak cenzúrázással és ez jó jel.
A filmre nekem sem ártana rávenni magam egyszer, látom nem nagyon bajlódtak cenzúrázással és ez jó jel.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2010-03-18 20:12:06
(#34119) azcigány
Akinatorra emléleztek? Ejj de jól elvoltam vele mire megtanítottam neki a Hellsing majdnem teljes castját. ^^ [Link]
Most tanítottam meg neki Hannát. Most Connien dolgozunk.
Akinatorra emléleztek? Ejj de jól elvoltam vele mire megtanítottam neki a Hellsing majdnem teljes castját. ^^ [Link]
Most tanítottam meg neki Hannát. Most Connien dolgozunk.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
LOL xD
Kicsit beteges anime/manga,de attú szeressük ^^
Kis kedvcsináló a filmhez ^^
Kicsit beteges anime/manga,de attú szeressük ^^
Kis kedvcsináló a filmhez ^^
Elég idősnek érzed magad a tartalom megtekintéséhez?
Sztem nem.
De attól még belenézhetsz
saját felelősségre ^^
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-03-18 20:11:41
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
A Gothról az Ichi the killer jutott eszembe, ott is remek módszerek vannak kínzásra. Ajánlom további tanulmányozásra.
Ichi the killer enyhén fogalmazva gyomorforgató,főleg a lájv eksön verzió.Meg kéne már néznem,vagy 3 éve "porosodik" a vinyón...
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-03-18 19:37:32
láttam, részben abból indultam k
Annyit változott a dolog, hogy egyetlen gyermekemet is megpróbáltam eladni egy üveg Jackért.
És szegény még azt mondta, hogy én vagyok a legmegfelelőbb az apja szerepére...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
szavaidból arra következtetek ez olyan, mintha tőlem megvonnák az OP-t vagy Memphist... hogy a yaoit már meg se említsemXD
Meg vodkával... De azt nem emeljük ki, mert ma mondta az orvos, hogy még fiatal vagyok, előttem az egész élet, ne foglalkozzak ilyesmivel.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: ∂z 2010-03-18 18:56:57
Igazából ez több, mint elég...
lemetünk elkezdtünk inni. a következő kép, h hazaindultunk, kérdezd Yavent, ő szerintem emlékszik
-
Egy ilyen fórumtábor hogy néz ki úgy nagy vonalakban? Persze vannak elképzeléseim, de hátha mégse...
Szerk: Háté 2010-03-18 18:51:32