Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-03-14 10:02:32
(#33881) Yaven~*___*
Nagyon boldog születésnapot! / お誕生日おめでとう !!
Nagyon boldog születésnapot! / お誕生日おめでとう !!
Mikor írtad a fórumtali topicba, hogy nemsokára jön a 2. tali évfordulója, rémlett valami, hogy valakinek az asztalunknál aznap volt a születésnapja... Nah tessék!^^
Amúgy a két X-szel meg ne törődj: mindig annyi idős az ember, amennyinek érzi magát.^^
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-03-14 10:06:10
beküldve: 2010-03-14 09:37:50
(#33880) Kösz Exiled és Souichiro! Ti köszöntöttetek meg elsőként (az egész család későn kelős XD).
Basszus 2x-es lettem
beküldve: 2010-03-14 09:11:28
(#33879) Én se maradjak már ki:
Happy Birthday Yaven ^^
Happy Birthday Yaven ^^
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-03-14 09:00:47
(#33878) Boldog Születésnapot Yaven. [Link]
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-03-14 00:57:35
(#33877) Béke, gyerekek, béke!
Amúgy is:
"Idő: délután hét óra.
Színhely: Afrika, Rakhmár, egy távoli, eldugott garnizon a Szahara valamelyik oázisában, ahol néhány ottfelejtett légionista és egypár nyomorult arab tengődik.
Személyek: személytelenek.
Történik: semmi.
Rakhmár oázis legfeltűnőbb jellegzetessége, hogy a legkevésbé feltűnő, legkisebb mértékben sem jellegzetes oázis Afrikában."
Amúgy is:
"Idő: délután hét óra.
Színhely: Afrika, Rakhmár, egy távoli, eldugott garnizon a Szahara valamelyik oázisában, ahol néhány ottfelejtett légionista és egypár nyomorult arab tengődik.
Személyek: személytelenek.
Történik: semmi.
Rakhmár oázis legfeltűnőbb jellegzetessége, hogy a legkevésbé feltűnő, legkisebb mértékben sem jellegzetes oázis Afrikában."
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2010-03-14 01:00:18
Hát igen, aki ott jó gyerek, az itt levetkőzi önmagát. Nem kell félni, ha fórumtalin találkozunk, bebizonyíthatod, hogy nem vagy alkoholista ^^'
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Teljesen mindegy, hogy minek hívjuk végül is.
Milyen rohadt alkoholista benyomását keltem itt magamról... Pedig milyen jó gyerek is vagyok valójában...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-03-13 23:14:45
Rendesen kikevert pirulás kannás alma bor?
Szerk: The Exiled 2010-03-13 22:59:42
Télleg a féltestvérem vagy. És télleg azonos apánk van. Az élet apró örömei.
33871#
talán mégsem...
33871#
talán mégsem...
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2010-03-13 22:54:28
Exiled: Szűrt almalevet szeretnék.
Kettőt.Szóda kísérővel.
Exiled: Szűrt almalevet szeretnék.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Áhám. majd meglátjuk, mi van a közelben
Észrevettem.
És? xD
Ja igen,papa szereti a Dzsek denielszet,főleg,amikor a szilvapáleszos üvegre van ráírva.
És? xD
Ja igen,papa szereti a Dzsek denielszet,főleg,amikor a szilvapáleszos üvegre van ráírva.
Szerk: Souichiro 2010-03-13 22:45:51
Ha nem vetted volna észre, éppen most gondoskodom róla
Köszönöm!
Igen,igen.Legalább Exiled az édesapámra légy tekintettel.Csak most.Meg mindig.
Igen,igen.Legalább Exiled az édesapámra légy tekintettel.Csak most.Meg mindig.