Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
citromos sör
pikacsu egyet ért
Elnar: azért h felbasszák az agyunk, és ellentámadást indítsunk bible balck-el vagy orosz űrhajóssal
-
Már ne legyek bunkóállatkötekedőtroll, de miafenéért is hoztátok létre a ....... yaoi topicot ha mindent összeflúdoltok vele???
Irgumburgum!
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
beküldve: 2010-03-13 00:04:58
(#33834) Mestermű - a Sajtmestertől
Fanfiction. CSAK lányoknak
Fanfiction. CSAK lányoknak
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-03-13 00:46:31
Idézet
Epic : DDDD
"- Jó, hogy említi! Uram! Maga leütötte tizenkét hajósomat.
- Az egyikre ráesett a likőrösállvány, arról nem tehetek.
- Az volt az első fűtő!
- Mit tudja ezt egy likőrösállvány?"
Elsősorban téged, aztán a citromos sört.
Ez megnyugtató
Gilje: lehet, hogy később pont a mumifikált bogármaradványok miatt lesz még egyedibb a füzetecske...? :)
Szerk: miyu 2010-03-12 23:46:37
milyen... ismerős idézet. Mintha láttam volna valahol a napokban
Rejtő egyébként jó. Nekünk is, nem is tudom hány vastag kötetes kiadásunk van Vanek Úrtól a Testőrökig, sőt már a képregényformátumaot is bszerezgetjük. Ami vicces, mert jóatyám a vízparti nyaralónknál esténlént kiviszi a stégre, és lámpafénynél olvasgatja, amire persze gerjed a repülő nép és immár tele vannak az oldalak préselt bogár-korpuszokkal
Rejtő egyébként jó. Nekünk is, nem is tudom hány vastag kötetes kiadásunk van Vanek Úrtól a Testőrökig, sőt már a képregényformátumaot is bszerezgetjük. Ami vicces, mert jóatyám a vízparti nyaralónknál esténlént kiviszi a stégre, és lámpafénynél olvasgatja, amire persze gerjed a repülő nép és immár tele vannak az oldalak préselt bogár-korpuszokkal
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-03-12 23:17:10
A Piszkos Fred, a kapitányt.
"- Uram! A késemért jöttem!- Hol hagyta?
- Valami matrózban.
- Milyen kés volt?
- Acél. Keskeny penge, kissé hajlott. Nem látta?
- Várjunk... Csak lassan, kérem... Milyen volt a nyele?
- Kagyló.
- Hány részből?
- Egy darabból készült.
- Akkor nincs baj. Megvan a kés!
- Hol?
- A hátamban."
Alister: most engem vagy a citromos sört véded? Nem mindegy ám :'D
Elsősorban téged, aztán a citromos sört. "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
A Piszkos Fred, a kapitányt. Gyűjteményes kiadás, olyan nehéz, hogy sérvet kaptam mire hazavittem, de megérte ^^
Jááj, az én cinyóm már nagyon nehéz, totál elzsibbadtam a seggétől. De kilóg a nyelve, és _horkol. Szóval maradhat *ellágyult*
Jááj, az én cinyóm már nagyon nehéz, totál elzsibbadtam a seggétől. De kilóg a nyelve, és _horkol. Szóval maradhat *ellágyult*
Kánikulában fagyasztóból a rendes sör is megváltás. Sőt...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Én szeretem a citromos sert Sztem finom, kánikulában fagyasztóból meg megváltás
Szerk: Gilje-sama 2010-03-12 22:48:10
beküldve: 2010-03-12 22:43:25
(#33826) A születésnaposoknak boldog születésnapot!
Citromos sör: ne bántsátok, az legalább rákészülés nélkül is iható!
Krémlikőr! Rejtő! Macsek!
Citromos sör: ne bántsátok, az legalább rákészülés nélkül is iható!
Krémlikőr! Rejtő! Macsek!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2010-03-12 22:44:37
Melyiket olvasod?
Az én dögöm a laptop kábelén alszik... mindjárt beleharapok a fülébe!!!(love)
Az én dögöm a laptop kábelén alszik... mindjárt beleharapok a fülébe!!!(love)
Szerk: Gilje-sama 2010-03-12 22:35:01
Neked már jó
És nekem is az lenne, ha a macskám leszállna végre rólam, hogy mehessek Rejtőt olvasni, de nincs szívem felkelteni. (Mégis csak kedves vagyok én.) Bár már nyáladzik is...
És nekem is az lenne, ha a macskám leszállna végre rólam, hogy mehessek Rejtőt olvasni, de nincs szívem felkelteni. (Mégis csak kedves vagyok én.) Bár már nyáladzik is...
beküldve: 2010-03-12 22:14:55
(#33823) Bazinagy pohár krémlikőr off hangulat on
Hát, ha neked ettől jobb lesz...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute