Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Mert attól erősebb lesze

VAGY CSAK SZEMÉT VAGYOK, HÁ-HÁ!
Télleg, elvileg nekem van ithon egy üveg krémlikőröm... 
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
somlóit
Fekete erdő desszertet

Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
ohh, solmói... életem második legritkább deszertje
( legritánn az évi 1 oroszkrámtorta, szülinapomkor, viszont azt a hétvégén elfogyasztjuk
)

( legritánn az évi 1 oroszkrámtorta, szülinapomkor, viszont azt a hétvégén elfogyasztjuk

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
kávéskanállal enni a joghortot
Inkább a somlóit 
Mint én az előbb
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Hüp-hüp-hüp,Barbatrükk! xD Vagy vmi hasonló.
Szomorú vagyok,ha még nem mindenki ismeri vagy olvassa a One Piecet.One Piece nélkül üres lenne az életünk.A One Piece alap.Jó.Nevörendig.És ezért is szeressük.
Szomorú vagyok,ha még nem mindenki ismeri vagy olvassa a One Piecet.One Piece nélkül üres lenne az életünk.A One Piece alap.Jó.Nevörendig.És ezért is szeressük.
nevörending anyimék rulez

Utólag is boldog születésnapot :) [Link]
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
:)
A szándék a fontos. És elnézést, nem utólagosan. Azt hittem, neked is tegnap volt a születésnapod, mint nekem. Bocsánat, de a szándék volt a fontos. :)
A szándék a fontos. És elnézést, nem utólagosan. Azt hittem, neked is tegnap volt a születésnapod, mint nekem. Bocsánat, de a szándék volt a fontos. :)
Boldog szülinapot Exiled!
Te vagy hivatalosan az első, aki boldog szülinapot kívánt

A reggeli készülődésben, mert rohantam apának nem jutott ezsébe.. nekem is csak 3-ik órámon jutott eszembe, hogy milyen nap van ma :)
Mindenestre köszi neked, meg mindenkinek, aki köszöntött

ammeg, igen ma töltöttem a 14-et és ezen hét hétfőjén volt pontosan 1 éve, hogy elkezdtem karatézni

szerk: mikor mamámékhioz értrem, akkor ők, meg tesóm is felköszöntött, de mive te ezt te 11 órakor kiírtad ide, ezért te vagy az első ;)
Szerk: The Exiled 2010-03-12 20:08:10
beküldve: 2010-03-12 19:21:11
(#33797) Az anime,sőt minden anime le van maradva mindig ilyen 60 résszel a manga eseményeihez képest,vagy vmi hasonló.One Piece animéjét nem nézem,így csak tippelni tudok.
Akkor nem én vagyok az egyetlen,aki tizenegynéhány részes animéket hónapokig néz.
Utoljára hétfőn animéztem,akkor is egy kőkemény Air Gear részt végeztem ki,pont az utolsót.
Akkor nem én vagyok az egyetlen,aki tizenegynéhány részes animéket hónapokig néz.

Utoljára hétfőn animéztem,akkor is egy kőkemény Air Gear részt végeztem ki,pont az utolsót.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-03-12 18:17:37
beküldve: 2010-03-12 17:04:26
(#33795) One Piece az szép és jó csak nagyon idő igényes
( A mangáról nem mondok semmit csak azt hallottam, hogy az tart most durván a felénél, akkor az anime? )
NAGYON hosszú... De nekem egy 12 részes anime is 1-2 hónap volt mire megnéztem
( A mangáról nem mondok semmit csak azt hallottam, hogy az tart most durván a felénél, akkor az anime? )
NAGYON hosszú... De nekem egy 12 részes anime is 1-2 hónap volt mire megnéztem

Oh boy I can't wait to be ban'd from here!
Boldog Szülinapot
Mennyi az annyi?
És van, aki ezt még nem nézi vagy olvassa?!

És van, aki ezt még nem nézi vagy olvassa?!

Azt hiszem most tölti be a 14-et.
És én sem nézek OP-t. A grafikája sztem csúnya, meg túl hosszúúúú az egész. XD
Hüp-hüp-hüp,Barbatrükk! xD Vagy vmi hasonló.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!