Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Kit érdekel ? =D
Én biza kiadnék ennyit is, ha lenne miből. Nagyon szépek.
Vannak még róla képek Gilje? Told csak be azonnal xD
Én biza kiadnék ennyit is, ha lenne miből. Nagyon szépek.
Vannak még róla képek Gilje? Told csak be azonnal xD
MIANEVED?!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-03-10 22:27:40
Vagy ha lehet, akkor annak is olyan irreális ára van, mint a többinek... Mi a jó ég kerül ezeken ennyibe?
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
sztem is:) sajna nincs közöm hozzá
envy: hát nem
envy: hát nem
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-03-10 22:21:47
ááááááááá ez a baba !!!!!
Fogadjunk már nem is lehet kapni...
Van még róla kééép???
Fogadjunk már nem is lehet kapni...
Van még róla kééép???
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-03-10 22:21:23
akkor hova valósi vagy, ha szabad tudnom ?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
nopp..csak ot ismertem onnan..
gilje: gyonyoru a babad
gilje: gyonyoru a babad
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
Szerk: ghanima 2010-03-10 22:17:41
O.o...Most nagyon gondolkodok...Mivel vásárhelyi vagyok, és azért ismerem a csapapatom ezért szentem nem ismererem... van itt take-wando is, bár azokat a srácokat nem ismerem... Meg nálunk van egy rác ő anno kick-box-ozott meg take-wando-zott, de aztán a térde miatt váltott karatéra... hmm... Mindenesetre: Vásárhelyi vagy, vagy mi??
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerintem, és barátom, a google szerint jobb a SZENESlapát
Szóval? ^^
Szóval? ^^
Szóval ügyes fiú.
Itt a jutalmad:
Amúgy meg ne kötözködj, ha nem tetszem _szén_lapátostúúúl, akkor nem megyek hozzád feleségül xPP
Random agymenés volt. A Bleaches képről egy BJD jutott eszembe
Neked egy Blícs rip-offról ez jut eszedbe? ._.
Komolyan, olykor irigylem a női gondolkodásmódot.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2010-03-10 20:08:40
(#33750) Jut eszembe!
beküldve: 2010-03-10 19:42:38
(#33749) Ugh...Hanon, ez meglehetősen bizarr...szegény gyerek, nemtud egyedit alkotni, pedig a papa igencsak tehetséges.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
blícs lj mindenféle hasonlítgatásokkal + Hellsing.
A legpofátlanabb mégis a deviantartos emberke karakterének lenyúlása.
[Link]
A legpofátlanabb mégis a deviantartos emberke karakterének lenyúlása.
[Link]
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!