Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Jajj, de csúnya szegény. Viszont van itt valami szőke, kerek szemüveges stréberforma. Ő tetszik. Meg Rio, a fighter, akinek olyan vastag karja van, mint anyukámnak... Mondjuk ő fizikai munkát végez, szóval nem túl jó példa. Talán anyukám karja vastagabb. Mindenesetre kegyetlenül fighter.
De amúgy hiába nézelődöm, Elton John szintjét nem üti meg senki. Meg nincs felesleges 160k-m... Nyáron talán lesz, de akkor meg valami Epiphone webshopban fogok válogatni... Én oda járok nyálat csorgatni.
De amúgy hiába nézelődöm, Elton John szintjét nem üti meg senki. Meg nincs felesleges 160k-m... Nyáron talán lesz, de akkor meg valami Epiphone webshopban fogok válogatni... Én oda járok nyálat csorgatni.
Bill: Jön ő még vissza, végül is a kedvenc gitárosom evör. Megcsalom egy kicsit Frusciantéval, mert ő meg az egyik másik kedvenc gitárosom evör, csak sokáig nem tudtam, hogy így hívják, pár éve döbbentem rá.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Bosch rulez. Megalkotta a virágokkal enyelgő fiúpárocskát. Áve és Hozsánna
Hoppá
Hoppá
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-03-10 22:56:39
hehhxD ő az, akiért életemben először nyafogva vinnyogtam, hogy anyaveddmegveddmegveddmeg!!!!aka romakaromakarom!
nem rossz, 19 év után
nem rossz, 19 év után
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-03-10 22:51:11
(#33773) ha mar babak:
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
Ő meg a tündérfiúlány a Pán Péterből, nem? *from Degec*
Gilje, hogy ne létezne, Hyeronimus Bosch találta fel ^^
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2010-03-10 22:51:02
beküldve: 2010-03-10 22:44:50
(#33771) “I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
Ó igen.
Háté, neked itt kéne nézelődnöd: [Link]
Ennél a babánál tudtam meg, hogy igenis létezik a vizuális orgazmus
Háté, neked itt kéne nézelődnöd: [Link]
Szerk: Gilje-sama 2010-03-10 22:42:07
beküldve: 2010-03-10 22:35:19
(#33768) Ez? Nem láttad te még Elton Johnt igazi fellépőruhában. Az ilyen:
Ilyen elcseszett BJD szerintem nincs. Ha mégis van, akkor nekem kell egy.
Ilyen elcseszett BJD szerintem nincs. Ha mégis van, akkor nekem kell egy.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
akkor hova valósi vagy, ha szabad tudnom ?
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
Csak M haja esik le, mert nem akartam ráragasztani a koponyájára. Barátnőm babájának a haja mégnessel rögzítve van, erre a sorsra fog jutni M is.
Egyébként egyetértek, nagyon sokba kerülnek, legalábbis a legtöbb
Egyébként egyetértek, nagyon sokba kerülnek, legalábbis a legtöbb
800 USD? Te jó Isten... Az barátok közt is 160k. Egy olyan babáért, aminek leesik a haja.