Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-03-10 12:57:31
(#33731) Ezt most szembe jött velem egy cikkben:
Na babákok, valljátok be, hogy ti is azt hittétek, hogy a Dekameron valami betegség, Michelangelo és Raffaello meg csakis harcos teknősökként léteztek!
Amúgy kíváncsi lennék rá, hogy a cikkíró uraság találkozott-e már a blikk hátulján látható garfieldon kívül valami mással életében, hogy ilyen durván általánosít és csípőből _lehülyézz_.
Vagy csak engem kapott el a kényszer, hogy tarkón vágjam egy szénlapáttal?
"A képregény lebutított műfaj a nem olvasók számára. Azok számára, akik nem tudnak végigböngészni egy kisregényt, és képzőművészeti ismereteiket sem a reneszánsz alapozta. A képregény elébünk tesz egy vonalas rajzot, és a hős szájából kijövő légbuborékba annyit írnak: JAJ! [...] Az utca népének nyújt könnyített feladatot a képregény, megkíméli és egyben elzárja őket az erőfeszítéstől."
Na babákok, valljátok be, hogy ti is azt hittétek, hogy a Dekameron valami betegség, Michelangelo és Raffaello meg csakis harcos teknősökként léteztek!
Amúgy kíváncsi lennék rá, hogy a cikkíró uraság találkozott-e már a blikk hátulján látható garfieldon kívül valami mással életében, hogy ilyen durván általánosít és csípőből _lehülyézz_.
Vagy csak engem kapott el a kényszer, hogy tarkón vágjam egy szénlapáttal?
Szerk: miyu 2010-03-10 12:58:41
igen az .xD
hogyha épp jól érzem magam , és esik azt csak tavasszal és nyáron jó , akkor nem szeretnék semmi problémát.
Én is sziporkázok , jóéjt !
hogyha épp jól érzem magam , és esik azt csak tavasszal és nyáron jó , akkor nem szeretnék semmi problémát.
Én is sziporkázok , jóéjt !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Egy kis eső mindig jó... Remélem holnap tényleg esni fog.
És ennyi, kifogytam. Több értelmes mondatot nemtok kinyögni. El is megyek aludni. Joccakát
És ennyi, kifogytam. Több értelmes mondatot nemtok kinyögni. El is megyek aludni. Joccakát
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2010-03-09 21:22:38
(#33727) Én szeretm az esőt, jól jönne most De figyeljétek meg, holnap tuti esni fog most
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Döbbenetes... Megint nem tudok mit mondani.
Zabpehely: Nemtom... én mindig úgy időzítem hogy amikor eső van akkor hirtelen legyen valami problémám. Roppant praktikus.
Zabpehely: Nemtom... én mindig úgy időzítem hogy amikor eső van akkor hirtelen legyen valami problémám. Roppant praktikus.
Az ám ! Az a fránya eső sosem akkor esik amikor el kéne mosnia minden gondunk !x.x
aw...már mondtam, nekem volt igazam... ez a baj...
mlrt nem esik ilyenkor az eső? egy normál shougjoban most kint kellene állnom, esőkabát nélkül, az arcomat felfelé fordítva... ah, mindegy
mlrt nem esik ilyenkor az eső? egy normál shougjoban most kint kellene állnom, esőkabát nélkül, az arcomat felfelé fordítva... ah, mindegy
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Semmi értelmeset nem tudok mondani. Annyi hogy haggyad a csuklóereidet és hogy egy gyilkolásban mindig benne vagyok.
Ironikus . De ha egyszer kifizetted , nem sózhatják még egyszer a nyakadra az egészet , nem ?
és most is gyönyörködhetünk a csodálatos rendszerünkben .
és most is gyönyörködhetünk a csodálatos rendszerünkben .
Piti problémáim :engem , meg nem vesznek észre a tanárok :
hiányoztam egy hetet , de nem nagyon tűnt fel nekik.Ez egyrészt jó ,mert a latin tanár nem íratta meg velem a dógát , szerintem még észre se vette , hogy hiányoztam vagy , hogy egyáltalán létezem. de megúsztam !
Másrészt rossz mert a matek tanár megadja 3-mast , ami amúgy nem is olyan rosz tekintve , hogy egy mukkot sem értek belőle , de a többi hiányzónak nem . a slussz poén az hogy nem a logikát rontottam el , hanem a mínusz jelet. és valószínüleg azért sem tűnt fel az embereknek , a hiányzás mer a mellettem ülő srác sokkkal többet hiányzott ...
Szerk: Zabpehely 2010-03-09 20:54:04
beküldve: 2010-03-09 20:37:02
(#33721) És most bizonyosodott be, hogy nekem volt igazam augusztusban, mikor a sulira készültünk, nem anyáméknak. Ők ugyanis azt mondták, feleződik és 132 egy félév. De neeeeem... ki gondolta volna, hogy egyszer szar lesz mikor nekem van igazam?
*vajazókéssel simogatja az ereit a csuklóján*
Szerk: Gilje-sama 2010-03-09 20:40:20
*Megért téged és legyezget egy újsággal, de érdemlegeset nem tud mondani*
Az a baj, hogy verni kell a balhét, mert hajlamosak elnézni az ilyesmiket :/ És tudom, hogy soványan hangzik, de ne húzd fel magad, ha te mindent úgy csináltál ahogy kellett, akkor nem köthetnek beléd.
Az a baj, hogy verni kell a balhét, mert hajlamosak elnézni az ilyesmiket :/ És tudom, hogy soványan hangzik, de ne húzd fel magad, ha te mindent úgy csináltál ahogy kellett, akkor nem köthetnek beléd.
Szerk: miyu 2010-03-09 20:16:37
AZ LESZ!!!! DE HOGY RÁJUK DOBOK VALAMIT AZ IS BIZTOS!!!
A múltkor amikor benn jártam mondták, hogy igen, 14000 forinttal többet fizettem be, mint kellett volna, és visszautalják a számlámra
Ez volt december végén vagy január elején
A pénzem meg sehol!!!!!!!!!!GRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRRRR!!!
VALAKI EZÉRT DRÁGÁN MEG FOG FIZETNI!!!! HA VALAMIVEL FEL LEHET HÚZNI AKKOR AZOK A PÉNZES DOLGOK!!!
Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola!!!!! kdsgklsngíslknglnglqneglqnlg!!!
A múltkor amikor benn jártam mondták, hogy igen, 14000 forinttal többet fizettem be, mint kellett volna, és visszautalják a számlámra
Ez volt december végén vagy január elején
A pénzem meg sehol!!!!!!!!!!GRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRRRR!!!
VALAKI EZÉRT DRÁGÁN MEG FOG FIZETNI!!!! HA VALAMIVEL FEL LEHET HÚZNI AKKOR AZOK A PÉNZES DOLGOK!!!
Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola!!!!! kdsgklsngíslknglnglqneglqnlg!!!
Szerk: Gilje-sama 2010-03-09 20:11:53
Biztos van valami izé, ahol ilyesmire rá lehet kérdezni... Telefonon, e-mailben, vagy személyesen, vagy valami.
EDIT: Ohh... Tényleg van.
EDIT: Ohh... Tényleg van.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-03-09 20:10:26
Te jó ég! : OOO
Holnap hívd fel a T.o-t (tanulmányi osztályt) asszem ők foglalkoznak ezzel, és kérdezz rá mielőbb!
Holnap hívd fel a T.o-t (tanulmányi osztályt) asszem ők foglalkoznak ezzel, és kérdezz rá mielőbb!
Ööö hova jársz, ha lehetek indiszkrét? :)
Szerk: miyu 2010-03-09 20:09:17