Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Jaj má :'D
Up: valaki elmagyarázná a macskámnak, hogy nem illik a függönytartó tetejéről aljasul az emberek fejére ugrani? *De igazából egész vicces*
Up: valaki elmagyarázná a macskámnak, hogy nem illik a függönytartó tetejéről aljasul az emberek fejére ugrani? *De igazából egész vicces*
Ash pikachuja fiú. A lánypikachuk farkavége szív alakú.
A tövénél pedig eggyel több lyuk van
no pussy, just the dicks
Hajaj, nálunk meg még anno volt, hogy párosodást imitált két fiú.
mindennapi .De főleg a tömeges ....
és mostmár tényleg meek mer elkések !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2010-03-08 15:24:14
beküldve: 2010-03-08 15:19:16
(#33698) Hajaj, nálunk meg még anno volt, hogy párosodást imitált két fiú.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Anyám a hátam mögött aludt közben
Az igen. Én mostanság eléggé elszoktam a yaoi nézéstől (megvan már annak 3 hónapja is, amikor utoljára ilyesmit láttam ).
Egy ideig poén mindenbe belelátni a yaoit, de aztán amikor az ember már az előtte ülő fiú csoporttársaira is avval a mosollyal néz, az ijesztő. Meg nem lehet más kategóriájú alkotásokat annyira élvezni, ha leragadok ott, hogy 2 srác egymáshoz ért. XD Attól még maradtam hangember, hogy a srácokat idegeljem (), de a gondolataim valamennyire megtisztultak. Már amennyire az esetemben ez lehetséges.
Elszoktál a yaoi nézéstől ?! Na , de Anya !
Oh a mi osztályunkban , sokkal kellemesebb látványok vannak mint , hogy csak egymáshoz érnek .Pl.:( ezt ugyan hallásból tudom , de még így is elég jó ):2 fiú verekedett-verekedett , aztán elestek! Zsupsz a padok közé egymásra , és alig pár centi ! *.*
amikor legutóbb Star trekkes yaoi doujinshit olvastam , apukám aludt a fotelben ...
bátyámtól kaptam saját kitalálású papír virágot nőnapra , csak most nem jut eszébe , hogy hogyan kell csinálni , és anyának is kéne egy xD
és mostmegyek szenvedni szolfézsra , aztán úszésra , aztán éjfélig tanulok , úgy hogy sziasztok !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2010-03-08 15:22:04
beküldve: 2010-03-08 14:23:13
(#33696) Ash pikachuja fiú. A lánypikachuk farkavége szív alakú.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Úristen! Ezmiez?
Olyan fejet vág,mint akinek szorulása van már egy hónapja...
Olyan fejet vág,mint akinek szorulása van már egy hónapja...
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-03-08 08:54:55
(#33694) Megadtátok a mai alaphangulatomat. Kössz srácok
És csak hogy eldöntsem a vitát: Pikachu hermafrodita
És csak hogy eldöntsem a vitát: Pikachu hermafrodita
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-03-08 08:59:58
Szerk: ∂z 2010-03-08 01:41:51
beküldve: 2010-03-08 00:43:58
(#33692) Csak gyorsan, mielőtt elaludnék a székben, Pikachu nemére vonatkozóan...
Bár remélem, sokaknak ismerős már ez a kép.
Bár remélem, sokaknak ismerős már ez a kép.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Rule 34? Pikachuval?
Megyek inkább aludni.
Megyek inkább aludni.
aludni. persze.
Y
anno amikor még átlagosan napi 100 oldal yaois fanficet olvastam
egy ideig betegnek tartottam magam, aztán megismertelek titeket és rájöttem, h csak a többi ember unalmas
-
Szerk: ∂z 2010-03-08 00:38:57
Anyám a hátam mögött aludt közben
Az igen. Én mostanság eléggé elszoktam a yaoi nézéstől (megvan már annak 3 hónapja is, amikor utoljára ilyesmit láttam ).
Egy ideig poén mindenbe belelátni a yaoit, de aztán amikor az ember már az előtte ülő fiú csoporttársaira is avval a mosollyal néz, az ijesztő. Meg nem lehet más kategóriájú alkotásokat annyira élvezni, ha leragadok ott, hogy 2 srác egymáshoz ért. XD Attól még maradtam hangember, hogy a srácokat idegeljem (), de a gondolataim valamennyire megtisztultak. Már amennyire az esetemben ez lehetséges.
De azért majd utánanézek ennek a Fistmennek. Rule 34? Pikachuval? OMG, ne. D=
Megyek inkább aludni. Bocsánat, hogy ellenkeztem...
Megyek inkább aludni. Bocsánat, hogy ellenkeztem...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute