Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Áhh, .gifek EDról. Imádjuk őket.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
i'm shocked
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Jajj, LazyTown.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Van mondanivalója biztos,de a grínpíszeseken kívül hidegen hagy mindenkit sajna.Éljen ezáltal pl.a környezetszennyezés!
Teletábik,hogy a rohadás állna beléjük! Főleg,hogy vmelyik tabi full gay.No sebaj,jó hatással van (lesz) a gyerekekre biztosan...
Teletábik,hogy a rohadás állna beléjük! Főleg,hogy vmelyik tabi full gay.No sebaj,jó hatással van (lesz) a gyerekekre biztosan...
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
De a Keptöjn Plenetnek legalább valami mondanivalója volt. Elcsépelt, meg minden, de legalább volt.
Korábban (amíg mást nem volt hajlandó megnézni az unokahúgom) sokszor volt szerencsém valami bébi mesecsatorna adásait figyelemmel követni. A kedvencem az volt, amikor a nagy, vörös orrú szakácsbaba és egy halom degenerált kisgyerek összedobáltak mindenféle szutykot egy tányérba és berakták egy minisütőbe. Mindig mást.
Meg volt egy műsor, beazonosíthatatlan lila még kék labdákkal, amik orrhangon beszéltek.
Aztán volt egy, amelyikben az állatkert állatai barátkoztak egymással. Az oroszlán a zebrával. Érdekbarátság.
Én nagyon gyorsan kiakadtam... De a legrosszabb akkor is a Teletubbies volt. Hogy az mire oktat azon kívül, hogy fogadjuk el a melegeket, fogalmam sincs.
De legalább annyit nézhettem, hogy megtanultam az nyitózenéjét gitáron. Magamtól, hallás után. Gyönyörűen szokott szólni.
Korábban (amíg mást nem volt hajlandó megnézni az unokahúgom) sokszor volt szerencsém valami bébi mesecsatorna adásait figyelemmel követni. A kedvencem az volt, amikor a nagy, vörös orrú szakácsbaba és egy halom degenerált kisgyerek összedobáltak mindenféle szutykot egy tányérba és berakták egy minisütőbe. Mindig mást.
Meg volt egy műsor, beazonosíthatatlan lila még kék labdákkal, amik orrhangon beszéltek.
Aztán volt egy, amelyikben az állatkert állatai barátkoztak egymással. Az oroszlán a zebrával. Érdekbarátság.
Én nagyon gyorsan kiakadtam... De a legrosszabb akkor is a Teletubbies volt. Hogy az mire oktat azon kívül, hogy fogadjuk el a melegeket, fogalmam sincs.
De legalább annyit nézhettem, hogy megtanultam az nyitózenéjét gitáron. Magamtól, hallás után. Gyönyörűen szokott szólni.
Az összes többi szereplő ronda és gonosz, és paraszt.
Na meg kilóg a kapa a szájukból.
Na ezen is jót röhögtem xD Meg úgy az egész Keptön Plenet-en.
És ilyen degenerált rajzfilmmel etetik a gyerekeket világszerte.
Szerk: Souichiro 2010-03-07 12:21:29
Ő úgy néz ki mint Jefferson Darcy az Egy Rém Rendes Családból, csak tejüvegből van és kívülre húzza az alsógatyáját.
Tökkkéletes megfogalmazásXD jóleset!!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Megvárjuk mindenféleképp.
Ami még érdekesnek ígérkezik,az a Tyúk-nukem forevör, készülget már (úgy 10 éve).
Kid: oké.
Dz: zsátu-zsátu-zsátu xD A rednekes részt magyar szinkronnal nem hallottam még,de így má érdekel.
Nincsegyhuszasod? Dzsavéjá lavoré.Tibi-csaba-tibi-csaba.
Ami még érdekesnek ígérkezik,az a Tyúk-nukem forevör, készülget már (úgy 10 éve).
Kid: oké.
Dz: zsátu-zsátu-zsátu xD A rednekes részt magyar szinkronnal nem hallottam még,de így má érdekel.
Nincsegyhuszasod? Dzsavéjá lavoré.Tibi-csaba-tibi-csaba.
Szerk: Souichiro 2010-03-07 12:15:19
Varázserejük
Az 5 kiváló természetvédő a varázsgyűrűjével a különböző természeti elemeket tudja irányítani.
* Tűz - A TŰZ NEM ELEM, HANEM EGY KÉMIAI REAKCIÓ, ÉS NEM ELEME A FÖLDET ALKOTÓ ÖKOSZISZTÉMÁNAK, MINT A VÍZ A FÖLD ÉS A LEVEGŐ. A narancssárga hajú gyereknek a gyűrűje irányítja a tüzet, ezért piros. Egyszer megégette a kezét.
* Víz - Gyerekként nem értettem, hogy akkor most ha a vizet tudod irányítani, akkor csak magát a folyékony halmazállapotú H2O molekulákat irányítod, vagy a földben, a levegőben és az élőlényekben megtalálható vizet is. Aztán rájöttem, hogy többet kellene emberek közé mennem a TV-zés helyett. A ferdeszemű sunájé az erő.
* Repülő - A levegőt a ruszki leányzó irányítja, úgy, hogy rámutat valamire és akkor az fúj.
* Föld - A tanult néger tud vele földrengést okozni, a gyémántbányában dolgozó rokonai nagy örömére.
* Szív - A SZÍV NEM EGY ELEM BAZDMEG. Ezzel tisztában van a másik 4 gyerek is, de puszta empátiából megengedik a kis retardált maláj haverjuknak, hogy velük lógjon. Hadd higgye szegény szerencsétlen, hogy "ő a szívet uralja" addig is csöndben van.
Az ő gyűrűjük erejével idézhetik meg a sorozat főszereplőjét, Captain Planet. Ő úgy néz ki mint Jefferson Darcy az Egy Rém Rendes Családból, csak tejüvegből van és kívülre húzza az alsógatyáját.
Az 5 kiváló természetvédő a varázsgyűrűjével a különböző természeti elemeket tudja irányítani.
* Tűz - A TŰZ NEM ELEM, HANEM EGY KÉMIAI REAKCIÓ, ÉS NEM ELEME A FÖLDET ALKOTÓ ÖKOSZISZTÉMÁNAK, MINT A VÍZ A FÖLD ÉS A LEVEGŐ. A narancssárga hajú gyereknek a gyűrűje irányítja a tüzet, ezért piros. Egyszer megégette a kezét.
* Víz - Gyerekként nem értettem, hogy akkor most ha a vizet tudod irányítani, akkor csak magát a folyékony halmazállapotú H2O molekulákat irányítod, vagy a földben, a levegőben és az élőlényekben megtalálható vizet is. Aztán rájöttem, hogy többet kellene emberek közé mennem a TV-zés helyett. A ferdeszemű sunájé az erő.
* Repülő - A levegőt a ruszki leányzó irányítja, úgy, hogy rámutat valamire és akkor az fúj.
* Föld - A tanult néger tud vele földrengést okozni, a gyémántbányában dolgozó rokonai nagy örömére.
* Szív - A SZÍV NEM EGY ELEM BAZDMEG. Ezzel tisztában van a másik 4 gyerek is, de puszta empátiából megengedik a kis retardált maláj haverjuknak, hogy velük lógjon. Hadd higgye szegény szerencsétlen, hogy "ő a szívet uralja" addig is csöndben van.
Az ő gyűrűjük erejével idézhetik meg a sorozat főszereplőjét, Captain Planet. Ő úgy néz ki mint Jefferson Darcy az Egy Rém Rendes Családból, csak tejüvegből van és kívülre húzza az alsógatyáját.
-
Postal 3 csak lesz. Vannak belőle videók... Azon kívül, hogy TPS lesz FPS helyett, minden maradt a régiben.
Lesz, március 16-tól elvileg.
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
magyar fordításban nekem az tetszett, h a redneck-eknek cigány akcentusa volt. kivered a kezéből a pumpactiont és elkezd nyüszíten h "ne báncsá, kissebségi vádzsok"
3 nincs csak kieg, az apocalipse weekend. azt is imádom
olyan jó volt ezután headshotot adni neki a saját pumpaction-jével
3 nincs csak kieg, az apocalipse weekend. azt is imádom
-
SZÍV!!!!!!!
Tényleg,tudtam,hogy vmit kifelejtettem ^^"