Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Már megint a szörnyű szóviccek a ginnel...
A többiek is igazolhatják, hogy korábban még rosszabb szóvicceim voltak.^^" (Ki ne emlékezne a Fanta-fantázia párhuzamra? )
Kastély?........... yaoista elmémnek nem is kell több információ
Szerk: Yaven 2010-03-07 23:23:37
Már megint a szörnyű szóviccek a ginnel... De legalább most már nem csak én szenvedek. Üdv a klubban, Gilje!
Én megyek is vissza Slane kastélyába. Ha belegondolok, hogy a Can't Stopot állítottam meg azért, hogy felnézzek többek között ide is, az nagyon elszomorító tud lenni...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
ajj de gonosz... bár továbbra is várok egy ismerősömtől egy üveg Gin-t, mert azt mondta jó poén és vesz nekemXD ha-ha. mondjuk lehet meg se innák, csak a polcom tetején pihengetneXD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
XD Köszönöm-köszönöm. Most ismét alsósnak érzem magam. Nem csak, hogy egy jelmez áruház kínálatát nézegetem már órák óta nyálcsorgatva, de pirospontot is kaptam.
(A Gin szobrot könnyen megcsinálhatod; mindössze egy habkarton lapot kell a szobád falára erősítened, amibe nagy sebességgel beledobsz egy Gin-es üveget. Ha szerencséd van, benne marad részint.)
Szerk: Yaven 2010-03-07 23:05:24
igen, csípőból kiszúrtamXD be is szerzek egy ilyet egyszer a szobám falára, miután megcsináltam a falból kilépó Gin szobrot Kalózok áv Kapsz egy pirospontot Yaven
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Az most nem lényeges. Ha már amúgyis a halott fiúkat szereti, akkor nem mind1, hogy van-e rajta bőr? De azért a kalózos kiegészítőket remélem észrevetted. Szekszi, mi?
XDXDXDXDXD
Dehát nem Memphis a hulla! Hanem Calec meg Harluin! M legfeljebb a csontot rágcsálnáXD
Nemigaz, drágám?
Hisz Calec kísértet, Harluin a vámpír, Memphis pedig a vérfarkas
Dehát nem Memphis a hulla! Hanem Calec meg Harluin! M legfeljebb a csontot rágcsálnáXD
Nemigaz, drágám?
Hisz Calec kísértet, Harluin a vámpír, Memphis pedig a vérfarkas
és nem, nem a sorozatból jöttek
Szerk: Gilje-sama 2010-03-07 22:38:34
Affranc....pedig ha csak 40 körül lenne, akkor megvenném neki párként őt: [Link]
Szerk: Yaven 2010-03-07 22:32:44
uhh, asszem 64 vagy 68
beküldve: 2010-03-07 22:10:34
(#33662) jaja, sőt egy ideig esélyes volt, hogy új hangkárty is kell... de huhh, most fenn van az új windows, hallok, az élet szép ismét kerekebb a világ
És kellett a Vindóz reinstall végül, hogy legyen hangod?
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-03-07 19:39:20
(#33659) Tamaki... Én Tamakim
Azaz igen, végre van hangom!!! *ISZONYAT BOLDOG!*
igen, megint nekiálltam Ourant nézni...XD
Azaz igen, végre van hangom!!! *ISZONYAT BOLDOG!*
Szerk: Gilje-sama 2010-03-07 20:01:55
Vagy lehet, hogy valaki más hitette el velem, hogy nincs már az az Eldorádó... Végül is lényegtelen.
Héj! A Fel! egy igenis jó disney mű. A mostani felhozatalból bőven kitűnik, igaz kell hozzá, egy pihent elme, igenis jó lett !
Én is láttam, bár azt kell, hogy mondjam inkább megható mint hogy egy nagyon jó mű legyen. De amúgy tényleg jó...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!