Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
SZÍV!!!!!!! ÉLJEN A KAPITÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁNY!!!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Postal 2
Én szó szerint sírtam rajta
Magyar szinkronos verzióval is szenvedtem egy időben,de olyan sablonos volt a szöveg.Vagy a főhősnek szegényes a szókincse...
Postal 3 van már?
Rám sincsennek volt rossz hatással az ilyen stílusú gémek,törvénytisztelő,becsü letös,jómunkásembör vagyok,szeretnek a szüleim,stb,stb,bla-bla-bla.
Gilje: egyesítsük erőinket: főd,tűz,víz,levegő,és így gyütt létre a bolygó kapitánya xD
Én szó szerint sírtam rajta
a röhögéstől.
Magyar szinkronos verzióval is szenvedtem egy időben,de olyan sablonos volt a szöveg.Vagy a főhősnek szegényes a szókincse...
Postal 3 van már?
Rám sincsennek volt rossz hatással az ilyen stílusú gémek,törvénytisztelő,becsü letös,jómunkásembör vagyok,szeretnek a szüleim,stb,stb,bla-bla-bla.
Gilje: egyesítsük erőinket: főd,tűz,víz,levegő,és így gyütt létre a bolygó kapitánya xD
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-03-07 12:02:33
Egyesítsük erőinket!!!! Fúzió Germany!!!! XDXDXD
látszik, hogy nem olvastam azt a bizonyos műfajt majd egy hete... oké, a hete helyett is herét írtam...
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-03-07 11:43:43
(#33623) egy igaz játék létezik csak. POSTAL2
a többi csak hasonlítani akar rá, de nem sikerül
melyik másik játékban
am nincs nekem semmilyen lelki problémám és szeretnek a szüleim
a többi csak hasonlítani akar rá, de nem sikerül
melyik másik játékban
csaphatod le egy arab fejét majd hugyozhatod le, miközben gyújtod fel és ásóval golfozol a fejével. aztán beszívsz és 120%os hpd lesz. a kiegben pedig már egész korrekt a csonkolás és kaszával szelheted ketté a zombikat
régi rekordom a hitler would be proud (~3500 felgyújtott ember)
aztán féléve végigtoltam megint:
"we didn't think it was even possible" majd megkeresem a statisztikákat, de én is meglepődtem
kár h nincsenek benne gyerekek és terhes nők, akkor lenne ám igazán jó game
régi rekordom a hitler would be proud (~3500 felgyújtott ember)
aztán féléve végigtoltam megint:
"we didn't think it was even possible" majd megkeresem a statisztikákat, de én is meglepődtem
kár h nincsenek benne gyerekek és terhes nők, akkor lenne ám igazán jó game
am nincs nekem semmilyen lelki problémám és szeretnek a szüleim
-
Szerk: ∂z 2010-03-07 12:00:39
Lesz C&C 4?
Gilje: Hetalia powaaaa xD
Gilje: Hetalia powaaaa xD
ChibitaliaXD (Axis Powers HetaliabólXD)
Én is így vagyok a Hearts of Iron II-vel. Mai szemmel pocsék grafikája van, de engem lassan már 4-5 éve szórakoztat.
Az a fránya Command and Conquer 4 jönne már ki...
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
beküldve: 2010-03-07 08:32:57
(#33619) Sikeresen elkönyvelheti magának minden idők legjobb (és legnehezebb) autós játéka címet a Gran Turismo Playstion-ös verziója.Tegnap este kicsit sem b*szta fel az agyam...de nem baj.
Régebben hogy a csudába tudtak rendes játszható játékokat készíteni? Igen,okádék a grafika mai szemmel nézve,de legalább elszenved vele az ember,nem un rá 5 perc után,nemúgy,mint a mostani agyonhájpolt gémekre..A mai gémek fele egyébként is játszhatattlan S.Z.A.R. vagy csak szimplán unalmas,olyat meg,hogy játékélmény,ne is keressünk bennük,me nincs.
Egy-két kivétel azé van.
Egy-két kivétel azé van.
Szerk: Souichiro 2010-03-07 08:34:51
Ööö, nem vagyok ugyan Zabpehely, de szerintem egy lemezborítóval vagy poszterrel lehet ezt érzékeltetni :)
Na ezen tudok kiakadni, hogy nem tudom eldönteni, melyik szutykot nézzem és inkább kinyomom a fenébe xD Vagy a másik verzió mikor semmi sem tetszik.
Óóó...valóban... nos ez túl ésszerű volt hogy gondoljak rá xD
Vegyél sok tévét és nézd mindet egyszerre Ha meg nem tetszik semmi? Ööö...nemtom. Erre még nem gondoltam.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
DDD: *féltékeny*
Na de anyuuu! D:
És azt hogy Pavarottit hallgat hogyan rajzolod le
Ööö, nem vagyok ugyan Zabpehely, de szerintem egy lemezborítóval vagy poszterrel lehet ezt érzékeltetni :)
Viszont az ilyen tévézésnek is megvannak az előnyei... Például hogy a csatornák száma a végtelennel egyenlő és mindegyik műsort élvezettel végig nézed...
Na ezen tudok kiakadni, hogy nem tudom eldönteni, melyik szutykot nézzem és inkább kinyomom a fenébe xD Vagy a másik verzió mikor semmi sem tetszik.
Utólag már nem is olyan szörnyű. Inkább vicces meg érdekes. Eléggé megdöbbenti az embert, ha bármerre fordulva be ugyanazt a képet látja, némileg kevesebb öreg bácsival és nénivel.
Ma elhatároztam hogy egészséges életmódra váltok. Ez megrémített úgyhogy vettem kólát, pizzát, és tévét néztem. Kétségtelenül kellemesebb lett volna ha a legközelebbi tévé nem a szomszédnál lett volna. Viszont az ilyen tévézésnek is megvannak az előnyei... Például hogy a csatornák száma a végtelennel egyenlő és mindegyik műsort élvezettel végig nézed...
Ma elhatároztam hogy egészséges életmódra váltok. Ez megrémített úgyhogy vettem kólát, pizzát, és tévét néztem. Kétségtelenül kellemesebb lett volna ha a legközelebbi tévé nem a szomszédnál lett volna. Viszont az ilyen tévézésnek is megvannak az előnyei... Például hogy a csatornák száma a végtelennel egyenlő és mindegyik műsort élvezettel végig nézed...
Lupin...régi nagy kedvencem.
Igaz,hogy eddig még csak a Dragon of Doom moviet láttam,plusz a sorozat első részét.
Igaz,hogy eddig még csak a Dragon of Doom moviet láttam,plusz a sorozat első részét.
beküldve: 2010-03-06 20:15:24
(#33614) Régi blogomat átalakítottam, és ezentúl mint az ország első nemhivatalos Lupin-blogja fog működni. (a most kikerült filmes írás ne tévesszen meg senkit. :) Lehetőségeimhez mérten fogom frissíteni, mindenfélével, ami a karakterhez és az animéhez/mangához kapcsolódik. Remélem tetszeni fog.
[Link]
[Link]
Szegénykém!
akkor rajzolok egy csizmát viselő , pizzát evő maffiozót akinek van egy colosseumos hógömbje, és Pavarottit hallgat !XD
akkor rajzolok egy csizmát viselő , pizzát evő maffiozót akinek van egy colosseumos hógömbje, és Pavarottit hallgat !XD
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
beküldve: 2010-03-06 12:31:38
(#33612) Remek...megtaláltam a megfelelő buszt. Leszálltam a megfelelő megállónál. Közben felidéztem magamban a gúgl mepszet. Jó, igen, egyenesen, aztán balra az utcán és ott vagyok. Körülnéztem. 1. sehol utcatábla 2. az egész egy rohadt nagy tér volt fákkal, nem volt rendesen elkülöníthető utca, csupán házak 3. az utcák nem egyenesen mentek, hanem görbén, kacskaringózva, cikk-cakkban, egyszer erre folytatódtak aztán arra. Semmi logika. Fél óra bolyongás után rájöttem hogy eltévedtem.
Kellemes szombat. Ezért nem érte meg felkelni.
Kellemes szombat. Ezért nem érte meg felkelni.