Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ez a tartod a frontot megszólalás ugye nem csak nekem volt félreérthető?^^"
Jó éjt ghanima!
Jó éjt ghanima!
xD xD xD xD xD
es
koszonom :)
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
Szerk: ghanima 2010-03-05 00:21:56
beküldve: 2010-03-05 00:20:07
(#33565) Az ő eprespockyja megy a legjobb helyre
Ööö...biztos...XD
Fogadni mernék, hogy a legprofibb babáknak végbél nyílásuk is van.
Ez a tartod a frontot megszólalás ugye nem csak nekem volt félreérthető?^^"Jó éjt ghanima!
jóéjt! én még tartom a frontot
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-03-05 00:11:20
beküldve: 2010-03-05 00:08:28
(#33562) emberkek , en meek lassan bubukalni..
holnap koran kezdodik a reggel..
szep jou almokat mindenkinek
holnap koran kezdodik a reggel..
szep jou almokat mindenkinek
Akkor most a Pankok (Punk) 90%-a imó,mert tornacipőt hord? xD
Az acélbetétes bakancs nem rossz,csak drága.
Az acélbetétes bakancs nem rossz,csak drága.
ha nem Martenst veszel, hanem sima munkavédelmit, akkor nem 25, csak 5. viszont az nem szép sárga cérnával van varrva és nem fityeg a hátán a márkajelzés
-
beküldve: 2010-03-04 23:26:16
(#33560) Akkor megnyugodtam, hogy nemcsak én nem vagyok elájulva a combichrist-től ^___^" Azért még hiszek a tündérmesékben, hogy élőben azért (hátha) emberibb lesz...
Szerk: miyu 2010-03-04 23:27:10
Meglesz, fiam. Majd hozzájuk vágom a Rojálvodkás üveget, amit volt osztálytárs meg akar inni velem a koncert előtt.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Memphis a Pockyharcos!!!! Esélytelen! Az ő eprespockyja megy a legjobb helyre
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Dobáld meg őket a nevemben is, mondtam már korábban is. Ez bűncselekmény, nem zene.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Egy óra? Csoda lesz, ha fél órát túlélek ebből. Nagyon hasonlít a zene Flake játékára, de így, nyersen még ezt az egy számot se bírtam végighallgatni.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
nem volt vicces
de en mar mindet elfelejtetem..
Akkor szent a béke. (És sztem vicces volt...de tényleg fura a humorom; van akinek nem jön be, van akinek még kevésbé. )
Höhö, a mai nap legsz@rabb szóvicce:
A biztonság kedvéért 18+
Én nem szélsőjobbos, hanem faszista vagyok!
Ezt ma a villamoson "eszeltük ki" Fiszivel és Alice-szal.
Gilje: ÖRÖMMEL!
De akkor a testemért cserébe kérem Memphist.
Szerk: Yaven 2010-03-04 23:15:20
Juteszembe, lehet, h ez csak nekem újdonság, de előzenekar.
Furcsálltam is, bár azt csipogják, hogy azért látványban ott vannak ők is. Ezelőtt még nem is hallottam róluk. De remélem, hogy igaz a szóbeszéd és egy óránál tovább azért nem fogják nyomni, mert így jútubén nem annyira bejövős :/
Am. nekem is a Cap-Cap Ice Cream Cookies jött ki. Éljenek a Kiválasztott leányai!
EZ A VÉGZET!!! LÉGYENYÉM!!!
bocs, kezdek behülyülni, nincs itthon csokiXD
nem volt vicces
szornyu napom volt..aztan lehet azert voltam ilyen ingerult..
szornyu napom volt..aztan lehet azert voltam ilyen ingerult..