Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
mi az alapod?
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
Értem Én meg felvettem a törit emelt óraszámban az alap mellé.
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
nekem is az volt..meg eretsegiztem is belole
aztan egyetemen egyenesen szuper volt..foleg az egyiptologia fogott meg, de szornyen nehez az a nyelv
aztan egyetemen egyenesen szuper volt..foleg az egyiptologia fogott meg, de szornyen nehez az a nyelv
de lehet csak en vagyok tortenelembuzi
Dehogy, az én kedvenc tantárgyam is a töri.
tortenelem..
hisz vegulis Roma (habar ugyesen leutanzotak a gorogoket) volt a vilag egyik legnagyobb birodalma..
meg muveszetileg is jelentos alkotasokat hozott letre..
hisz vegulis Roma (habar ugyesen leutanzotak a gorogoket) volt a vilag egyik legnagyobb birodalma..
meg muveszetileg is jelentos alkotasokat hozott letre..
beküldve: 2010-03-05 15:48:16
(#33591) Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-03-05 15:49:30
beküldve: 2010-03-05 15:25:31
(#33590) a pizza majdnem mindenkinek eszébe jutott róla akit eddig megkérdeztem , de én nem akarok pizzát rajzolni !XD( amúgy is valaki azt mondta , hogy az olasz pizza tök rossz , úgyhogy ez után valhogy nincs ínyemre ezt csinálni )
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Olasz nők és pizza
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
nektek mi az első dolog ami beugrik Olasz országról ?
Nekem a pizza!! Meg persze az olasz foci.
Á, nem irigyellek, szimplán pukkadj meg : DDD *kinyújtja a nyelvét* és hányas a lábad? Mert ha valaki éjszaka besurran hozzád és ellopja, az nem én leszek.
38-as megfelel?xD
nektek mi az első dolog ami beugrik Olasz országról ?csak azért mert itt van ez a la mia Italia( az én Itáliám) pályázat , és nagyon szeretnék valamit alkotni , rá de egyszerűen képtelen , vagyok megtalálni , azt a bizonyos dolgot amire szükségem van ...
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Egen, majd 1 hónapig szórakoztam, mire windows kompatibilis pascal-t találtam, és akkor is csak 2-ik-ra jött össze az egész, mert még egy számológépet se tudtam összerakni az elsővel 95-öt telepíteni meg lusta vagyok :P
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
pascal után czni élvezet lesz. nincs sok különbség, csak apróságok
de amikor 5-ödjére sem akar lefutni az a szar és nem érted, h miért nem és észreveszed, h egyik helyen int-et írtál és nem inegert és 2 helyen összekeverted a ( { zárójelet, akkor mész és tökön szúrod magad kisbaltával
Azzi: gondolom teljesen józan voltál, amikor ezt írtad
de amikor 5-ödjére sem akar lefutni az a szar és nem érted, h miért nem és észreveszed, h egyik helyen int-et írtál és nem inegert és 2 helyen összekeverted a ( { zárójelet, akkor mész és tökön szúrod magad kisbaltával
Azzi: gondolom teljesen józan voltál, amikor ezt írtad
-
Szerk: ∂z 2010-03-05 10:33:24
beküldve: 2010-03-05 09:35:13
(#33584) Pocky:
dz: Nem, csak majd szeretnék programozónak tanulni, és infótanárom azt mondta, kezdetnek jó ötlet pascalt tanulni. c++-is tanulnék, csak lusta vagyok elmenni szegedre unokatesóm könyveiért
Yaven és Fiszi szóvicce: Nekünk még a töri tanárunk mondta idén, hogy mér régebben is gyakori " nyelvbotlás " volt a faszista szó, aminek alapja is volt, mert sok náci meleg volt.
Azzi: Távollétedben megállapodtunk, hogy ÉN a te bal agyfélteked és hasizmod mesterséges keveréke vagyok, amit egy amforában neveltél fel, majd alakba állásom után dragdának megtetszettem és öccsének fogadott. Elfogadható a történet?
dz: Nem, csak majd szeretnék programozónak tanulni, és infótanárom azt mondta, kezdetnek jó ötlet pascalt tanulni. c++-is tanulnék, csak lusta vagyok elmenni szegedre unokatesóm könyveiért
Yaven és Fiszi szóvicce: Nekünk még a töri tanárunk mondta idén, hogy mér régebben is gyakori " nyelvbotlás " volt a faszista szó, aminek alapja is volt, mert sok náci meleg volt.
Azzi: Távollétedben megállapodtunk, hogy ÉN a te bal agyfélteked és hasizmod mesterséges keveréke vagyok, amit egy amforában neveltél fel, majd alakba állásom után dragdának megtetszettem és öccsének fogadott. Elfogadható a történet?
Szerk: The Exiled 2010-03-05 09:37:50
beküldve: 2010-03-05 04:23:34
(#33583) Miyut például pont feleségül venném... ó, ezt hangosan is kimondtam?
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2010-03-05 04:23:45
Hízelegsz papa, hízelegsz? Pedig engem nem neveltél meg rendesen, mert hisztis vagyok és mindenért harapok xD Nem én mondtam x)
*Csak megéri az ördöggel paktálni az egyetemen, nem? A könyv miatt meg ne aggódj, fangörcsködöm majd én helyetted is.*
*Csak megéri az ördöggel paktálni az egyetemen, nem? A könyv miatt meg ne aggódj, fangörcsködöm majd én helyetted is.*
Szerk: miyu 2010-03-05 03:35:19