Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
A hátralévő napok számát, azt én is naponta hallom szerencsére, meg azt azért tényleg gáz lenne elfelejteni és itthon felejteni magam. De nagyjából ennyi a tudásom.
Juteszembe, lehet, h ez csak nekem újdonság, de előzenekar.
Juteszembe, lehet, h ez csak nekem újdonság, de előzenekar.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
aztan h ki hogyan ir azt mennyire lehet perverzionak tartani azegexen abxurdum.. vegulis mindenki magabol indul ki..igen ez celzas volt!!!
Tudom, hogy most már vége a dolognak, de ezt szeretném tisztázni: nem szóltam be neked, én csupán vicceskedve próbáltalam a stílusodról alkotott negatív véleményemet előadni. Nem akarunk elüldözni, nem akarjuk az egyéniségedet elvenni (fura is lenne, ha ezt pont mi tennénk ), csupán csak zavar, ha az érthetőség rovására megy a stílus. Engem nem idegesített az ékezetes betűk hiánya, csak a sok x, meg ou. (És igen, japán nyelvben az o hangot egy hozzátoldott u-val hosszítják. Nem mindig, de általában)
És eltaláltad: tényleg perverz vagyok, de csak amolyan 'closet pervert' XD
De most már fátylat rá, ha kicsit ügyelsz az érthetőségre, mindjárt senki sem fog beszólni neked. És örülök, hogy itt vagy.
Am. nekem is a Cap-Cap Ice Cream Cookies jött ki. Éljenek a Kiválasztott leányai!
beküldve: 2010-03-04 22:49:48
(#33549) IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEN!!! VÉGRE!!!!!!!!! HUJJHUJJHUJJ!!!! *DANCE!*
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Jaj te, hogy lehet ilyet elfelejteni? O_O Bár nekem van egy _nagyon_ ramm fan barátnőm, aki mindennap belevisítja a fülembe, hogy mennyi idő van még hátra addig ^.^"
necrokid: Idézzek- "Egyszer _még jórégen_ volt valami amin kiakadtál."
Ahá, szóval akkor elkönyveltél egy hisztis picsának? XDDDDD De bazd, erre még én se emlékszem :'D És ugyankérlek, dehogy haragszom én rád, ha egyszer találkoznánk meghívlak egy italra, na (:
necrokid: Idézzek- "Egyszer _még jórégen_ volt valami amin kiakadtál."
Ahá, szóval akkor elkönyveltél egy hisztis picsának? XDDDDD De bazd, erre még én se emlékszem :'D És ugyankérlek, dehogy haragszom én rád, ha egyszer találkoznánk meghívlak egy italra, na (:
Szerk: miyu 2010-03-04 22:52:03
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
Értem. Szívesen. Még jó, hogy szóbahoztad, vicces lett volna 16-án, indulás előtt keresgélni. ._.
Szóval én köszönöm, meg minden.
Szóval én köszönöm, meg minden.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2010-03-04 22:38:17
Ööö, én nyáron nem hordom ^^" Arra az időszakra ott van egy szekrénnyi más lábbelim (:
beküldve: 2010-03-04 22:35:31
(#33544) Senki se szereti itt a szandit, papucsot, vagy a mezitlábas surranást?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-03-04 22:36:23
Egyszer még jórégen volt valami amin kiakadtál.
De remélem nincs harag vagy sértődés, én ettől függetlenül bírlak.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
ja xD
Mondjuk azért a tornacipő se megoldás teljesen ilyen esetben, de pl. még a legmelegebb időben se sül meg a lábam benne..
Mondjuk azért a tornacipő se megoldás teljesen ilyen esetben, de pl. még a legmelegebb időben se sül meg a lábam benne..
MIANEVED?!
Mindenen? : DDD Mert min háborodtam még fel? : D (És ez nem felháborodás volt, hanem tényfejtés.)
Szenttehén: lefordítva, köszönöm szépen, hogy leírtad ezeket nekem. Minden irónia nélkül, komolyan ^^
Szenttehén: lefordítva, köszönöm szépen, hogy leírtad ezeket nekem. Minden irónia nélkül, komolyan ^^
Szerk: miyu 2010-03-04 22:32:16
Tündérborsó vagy, most már nyugodt lesz az álmom <3
Lehet, hogy a folyamatos alváshiány az oka, de ez most megint nem esett le."Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
(És most rohadt kedvesen voltam veled, mert gyűlölöm az ilyen csőlátásos megnyikkanásokat xS.)
Lol, csőlátású. Te tényleg mindenen úgy feltudsz háborodni, hogy jajj. Én csupán azt akartam kifejezni, hogy mennyire divatelemmé vált a tornacipő. Akinek jólesik, az viselje egészséggel, bánomisén.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Tündérborsó vagy, most már nyugodt lesz az álmom <3
Envy: Ugye, hogy ugye? Most milyen kiábrándító szituáció, hogy ott vagyon egy dögös jégherceg a nyár közepén, aztán leveti a bakancsát, te pedig majd megpusztulsz heveny fulladásos halálban...
Envy: Ugye, hogy ugye? Most milyen kiábrándító szituáció, hogy ott vagyon egy dögös jégherceg a nyár közepén, aztán leveti a bakancsát, te pedig majd megpusztulsz heveny fulladásos halálban...
Hogy mi van alatta?
Állóhely
Állóhely, kisebb betűmérettel
Egy olyan horribilis pénzösszeg, amit leírni sem merek
Normál ár
EUR soksoksok
167035
0010436609003847425200
HU 01928572
Állóhely
Állóhely, kisebb betűmérettel
Egy olyan horribilis pénzösszeg, amit leírni sem merek
Normál ár
EUR soksoksok
167035
0010436609003847425200
HU 01928572
Szóval állóhely.