Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
hidd el ismerem szep magyar helyes irast..
filologiat vegeztem..megtanultam..
most nem magyar ora van , ahol a hibakert vonjak a pontokat..az hogy nem alkalmazzom, az nem azert van mert nemtok heleysen irni..
filologiat vegeztem..megtanultam..
most nem magyar ora van , ahol a hibakert vonjak a pontokat..az hogy nem alkalmazzom, az nem azert van mert nemtok heleysen irni..
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
Ez egy Pál Utcai Fiúk szám a Közel az éjfél. Mindjárt megkeresem neked, hátha fenn van jutyubon
bocsi, nincs hangom, remélem jó a link, a cím alapján az
[Link]
bocsi, nincs hangom, remélem jó a link, a cím alapján az
[Link]
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-03-04 19:28:47
végre itt vagy gilje! már meg akartam kérdezni, hogy honnnan van az aláírásod?? az a vers zene a füleimnek:)
Kösz,ez jól esett xD
És amikor egyik anime meet-en büfögve bevágtam egy Ban-káj csatakiáltást! LOL,mindenki szakadt a röhögéstől xD
Nem vagyok szívbajos.
szerk: de fura a DB japán szinkronnal.
És amikor egyik anime meet-en büfögve bevágtam egy Ban-káj csatakiáltást! LOL,mindenki szakadt a röhögéstől xD
Nem vagyok szívbajos.
szerk: de fura a DB japán szinkronnal.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-03-04 19:29:05
beküldve: 2010-03-04 19:24:40
(#33487) Lehet bántásnak venni, amit én írtam, mert végülis annak szántam. *bunkósság 100%*
Ha hiszed ha nem, nálam is volt egy ilyen korszak, hogy nem írtam úgy, ahogy azt elvárták volna tőlem. Én is írtam x-eket olyan helyekre, ahova nem kéne.
De jöttek a kavicsok, majd sziklák és végül lavinát zúdítottak rám, és tisztába voltam azzal, hogy egy jó régi, megszokott közösségbe nekem kell beilleszkednem, nekem kell a többiekhez viszonyulnom.
Még máig nem tudok helyesen írni, vétek hibákat, és ha megszólnak emiatt, nem besértődöm, hanem tanulok belőle.
Edit: nem etetem tovább a trollt, el fog hízni.
Ha hiszed ha nem, nálam is volt egy ilyen korszak, hogy nem írtam úgy, ahogy azt elvárták volna tőlem. Én is írtam x-eket olyan helyekre, ahova nem kéne.
De jöttek a kavicsok, majd sziklák és végül lavinát zúdítottak rám, és tisztába voltam azzal, hogy egy jó régi, megszokott közösségbe nekem kell beilleszkednem, nekem kell a többiekhez viszonyulnom.
Még máig nem tudok helyesen írni, vétek hibákat, és ha megszólnak emiatt, nem besértődöm, hanem tanulok belőle.
Edit: nem etetem tovább a trollt, el fog hízni.
Szerk: Usagi-chan 2010-03-04 19:27:05
omg Souichiro...XD marhaXDXDXD
csak még annyi az előző témához: ghanima, nem bántani akarunk. én spec kifejezetten kedvellek sztem aranyos vagy, csak az írásod zavar. Egyébként én most leszek 21, és a többiek sincsenek nagyon lemaradva Engem a fél világ cikizett és oltott, mikor megjött Memphis, de úgy gondoltam emiatt nem érdemes stresszelnem magam. Igyál valamit ;)
csak még annyi az előző témához: ghanima, nem bántani akarunk. én spec kifejezetten kedvellek sztem aranyos vagy, csak az írásod zavar. Egyébként én most leszek 21, és a többiek sincsenek nagyon lemaradva Engem a fél világ cikizett és oltott, mikor megjött Memphis, de úgy gondoltam emiatt nem érdemes stresszelnem magam. Igyál valamit ;)
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-03-04 19:24:47
Dragon Ball Kai-t láttad már am?
Az első részét igen.
Bár a többi is gépen van..
Mindenféleképpen meg fogom nézni. Csak most egy picit nosztalgiázom YT-n xD
MIANEVED?!
Dragon Ball,de szerettem.
Dragon Ban-káj amúgy mennyivel jobban hangzana.
Dragon Ban-káj amúgy mennyivel jobban hangzana.
beküldve: 2010-03-04 19:17:16
(#33483) figy, amit írtam, az nem bántás volt, hanem tény. Főgént angolul használod a billentyűzeted? Ha se nem angol, se nem magyar billed nincs, akkor érthető, de ha a fentiek közül az egyik, akkor alt + shift. és akkor máris működik. nekem spec angol billentyűzetem van, pascal miatt, de tudok á-kat, éket meg mindent írni, mivel a windows-om magyar, és magyarnak értelmezi a billt. alt+ shift és máris á helyett ' - t írok, é helyett ;-t. Szóval, ez nem mentség. És amúgy miért tartózkodsz annyira a rendes írástól?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Ennek örömére nézem tovább az Air Geart.
Én meg a magyar szinkronos Dragon Ball-t YúTyúkon
Érdekes ennyi év után újra nézni... Alig emlékszem már rá.
Grat Yoroi 8)
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-03-04 19:19:20
Végülis szerencsétlen barátom produkciójánál 100x jobban. Őt kiküldték XD
60-70% hogy sikerült.
Exiled: Gyógyulj meg, Mester!
Ú ez a mai bioszóra... Komolyan megfordult, a baloldali 2. padban ülőknek (Ábel, Norbi, Én) a fejében, hogy a tanárnőt korrepetálni kéne Ábelnek, a saját tantárgyából.
60-70% hogy sikerült.
Exiled: Gyógyulj meg, Mester!
Ú ez a mai bioszóra... Komolyan megfordult, a baloldali 2. padban ülőknek (Ábel, Norbi, Én) a fejében, hogy a tanárnőt korrepetálni kéne Ábelnek, a saját tantárgyából.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2010-03-04 19:15:04
(#33480) hat rosszyl esik mindenkepp..foleg h napok ota mindenki ezzel jon..nekem is van egy hatarom..
komoan mindhogy veszekednenek bvalami ertelmesebb dolog miatt..ijen hujeseg miat ramszalnak..nem ertem ha valakinek nem tetcik mert olvassa el ..
mondax valamit souichiro..
komoan mindhogy veszekednenek bvalami ertelmesebb dolog miatt..ijen hujeseg miat ramszalnak..nem ertem ha valakinek nem tetcik mert olvassa el ..
mondax valamit souichiro..
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
Szerk: ghanima 2010-03-04 19:17:15
Ne válaszolj nekik,mert így csak újabb lehetőséget adsz az oltásra.Ne válaszolj,inkább hagyd rá.Nem írsz,ők sem írnak vissza,ennyi.
Eltelik pár nap-hét,oszt majd lesz valami.Feledésbe merül az egész.
Márk: nebdner.
Eltelik pár nap-hét,oszt majd lesz valami.Feledésbe merül az egész.
Márk: nebdner.
Szerk: Souichiro 2010-03-04 19:15:48
Ennyire felbőszítette téged azok a beszédek??
Én a helyedben nem vennék tudomásul ezekről, persze valszínűleg rosszul esne.
Na meg mikor először megláttam az írásos szokásod, tényleg azt hittem, hogy csak egy tizenéves vagy. Amikor megtudtam h nem vagy tienéves hanem sokkal idősebb, na akkor nagyon meglepődtem. A te szokásod én nem szólok bele.
Márk: mért írtál visszafelé??
Én a helyedben nem vennék tudomásul ezekről, persze valszínűleg rosszul esne.
Na meg mikor először megláttam az írásos szokásod, tényleg azt hittem, hogy csak egy tizenéves vagy. Amikor megtudtam h nem vagy tienéves hanem sokkal idősebb, na akkor nagyon meglepődtem. A te szokásod én nem szólok bele.
Márk: mért írtál visszafelé??
Szerk: Senorita 2010-03-04 19:13:43