Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-03-04 19:10:40
(#33476) elsem tudom kepzelni honnan vexed h x = tinedzser..
nincs benne logika..
jou h kjaptok egy egy embert akit szapuljatok es aztan eluldozzetek..
kedves vagy mark..es mindenki mas..
hivatalosan annyira roxul esik itt minden g rexketek bele..
pedig azt hittem miyutan ma egy orat ordibalt a natomia tanarom velem semmi nem eshet roxul..
NEM AZERT IROK IGY MERT KI AKAROK TUNNI!!!
de vegul is irhatok akarmit mert most ugyis kapom csak a csufakat toletek..
nincs benne logika..
jou h kjaptok egy egy embert akit szapuljatok es aztan eluldozzetek..
kedves vagy mark..es mindenki mas..
hivatalosan annyira roxul esik itt minden g rexketek bele..
pedig azt hittem miyutan ma egy orat ordibalt a natomia tanarom velem semmi nem eshet roxul..
NEM AZERT IROK IGY MERT KI AKAROK TUNNI!!!
de vegul is irhatok akarmit mert most ugyis kapom csak a csufakat toletek..
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
Szerk: ghanima 2010-03-04 19:08:24
Csak gondoltam szólok, Gilje is újnak számít itt.
Még is beilleszkedett. Vajon miért?
Szíved joga azt hinned amit akarsz, és hogy 22évesen úgy írsz mint egy tizenéves
És nem, nem bántásból mondom ezt.
Még is beilleszkedett. Vajon miért?
Szíved joga azt hinned amit akarsz, és hogy 22évesen úgy írsz mint egy tizenéves
És nem, nem bántásból mondom ezt.
MIANEVED?!
Úgy látszik, hogy a többieknek nem tetszik, ez van nincs mit tenni. Pár x itt, pár ou ott, nekem nem okoz gondot.
Az msn-en én is írok ékezet nélkül, mint te, ghanima:)
Az msn-en én is írok ékezet nélkül, mint te, ghanima:)
Szerk: Senorita 2010-03-04 18:58:35
ghanime.
Te vagy a tökéletes troll
De, hogy mondjak valami mást is, egyrészt igazad van mert a birka szellem 99%-ban ártalmas az egészségre ( lásd bármely animes/mangás ""közösség"&qu ot; vagy egyéb káros szenvedély )
Viszont nem úgy kell kitünni a tömegből, hogy gyépés vagy hanem, hogy kreatívabb és intelligensebb vagy mert aki egy animus közösségben is alul marad az rohadtul szar ügy
Te vagy a tökéletes troll
De, hogy mondjak valami mást is, egyrészt igazad van mert a birka szellem 99%-ban ártalmas az egészségre ( lásd bármely animes/mangás ""közösség"&qu ot; vagy egyéb káros szenvedély )
Viszont nem úgy kell kitünni a tömegből, hogy gyépés vagy hanem, hogy kreatívabb és intelligensebb vagy mert aki egy animus közösségben is alul marad az rohadtul szar ügy
Oh boy I can't wait to be ban'd from here!
Szerk: Soa Márk 2010-03-04 19:04:24
meg xep h xidnak..mar napok ota ezt kapom
amugy meg azert irok ekezett nelkul mert angolra van beallitva..azt tobbet haxnalom
amugy meg azert irok ekezett nelkul mert angolra van beallitva..azt tobbet haxnalom
Szerk: ghanima 2010-03-04 18:56:42
beküldve: 2010-03-04 18:51:45
(#33470) Hali emberek!
Elnézve az előbbi hozzászólásokat, nekem úgy hangzik, mintha szidnátok volna szegény Ghanimát.
Gilje: Honnan van az aláírásod?? Az a szöveg zene a fülemnek. Ráadásul nagyon ismerős nekem, na meg a ritmusa is.
Elnézve az előbbi hozzászólásokat, nekem úgy hangzik, mintha szidnátok volna szegény Ghanimát.
Gilje: Honnan van az aláírásod?? Az a szöveg zene a fülemnek. Ráadásul nagyon ismerős nekem, na meg a ritmusa is.
Hát akkor jobbulást.
És ne feledd: az erő veled van.
És ne feledd: az erő veled van.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-03-04 18:50:39
(#33468) 1. nem azert irok ou-t mert tajxolas vagy mert japanos!!!!!!!!!!!! erre nagy pfffffffffffffffffffff
2. ez tomeges kikozositesnek vexem
3. hat sajnalom..es sajnalom a jovendo embereket is akik erre dobjak magukat s nem tomegoruletel folylanak..hanem mennek mindenbe masok.. latom nem ertekelitek egymast
4.kerem 22 eves vagyok..es az h infon vagy mas orakon hogy irokj az nem ide tartozik !!
es vegul :
5.AZ A LEGSAJNALATOSABB HOGY NEM TUDAJATOK ELFOGASDNI EGYMAST UGY AMIENEK..EZ AZTAN A TOKELETES KOZOSSEG..
6.es hivatalosna tobbet nem fogok erre jarni..mert latom mien rendes itt mindenki!!!
ugyhogy legyen mindenki boldog magaval!!
most elertetek amit akartatok????
2. ez tomeges kikozositesnek vexem
3. hat sajnalom..es sajnalom a jovendo embereket is akik erre dobjak magukat s nem tomegoruletel folylanak..hanem mennek mindenbe masok.. latom nem ertekelitek egymast
4.kerem 22 eves vagyok..es az h infon vagy mas orakon hogy irokj az nem ide tartozik !!
es vegul :
5.AZ A LEGSAJNALATOSABB HOGY NEM TUDAJATOK ELFOGASDNI EGYMAST UGY AMIENEK..EZ AZTAN A TOKELETES KOZOSSEG..
6.es hivatalosna tobbet nem fogok erre jarni..mert latom mien rendes itt mindenki!!!
ugyhogy legyen mindenki boldog magaval!!
most elertetek amit akartatok????
Gyógyulj meg Exiled
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Ghanima: Most megpróbálok felvilágosultan, értelemesen és csöppet sem szarkasztikusan vagy perverzen beszélni ami új lesz tőlem. Jó jó, megértjük, hogy nem szeretsz ékezetet, megy ksz-t, meg sz-t rakni és helyette csak x-ezel, de ezt mi sem szeretjük. Ez nem chat, ahol csak az számít, hogy ki ír gyorsabban, rövidebben, trendibben. Nemtom, te hány éves vagy, de többek között pl info órán lesz ez nagy szívás, hogyha legépelsz vmit tanárodnak, és 1-est ad rá, mert magyartalanul írsz. És az előttem szólóval is egyet értek, te jöttél ide, és ha nem tetszik, hogy mi a szabály, akkor ez van, el lehet menni innen. Kisebb rövidítések, mint pl a pl vagy a vmi vagy vki még bőven megengedhető, meg a félregépelés is, de ez... Már bocs, de ha ezt nem érted meg akkor vagy lusta vagy vagy hülye.Nem kiutálni akarunk, hanem ráébreszteni arra, hogy ez 1: hülyén néz ki, 2: semmi értelme felháborodni azon, hogyha megszólunk érte.
Más: torokgyuszi, 2 nap pihenés, aztán szombat karateverseny. Hű, de ügyes vagyok én is
Más: torokgyuszi, 2 nap pihenés, aztán szombat karateverseny. Hű, de ügyes vagyok én is
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
és hogy ment?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Jahogyjaaaa! Leesett. Én azt hittem ez csak valami tájszólás. Értem már, ez is japcsis, fasza.
Oké akkor nem csak én hittem így. Megnyugodtam.
G___s szóbeli. Két helyre kellett mennem. Közte másfél óra volt. Az első helyen eltévedtem az épületben, a másodiknál meg...Komolyan tartottam attól hogy fogom és kimegyek.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2010-03-04 18:06:11
*megvakargatja Hanon füle tövét, aztán ledobja az összemarcangolt páncélkesztyűt*
nemis
az ó pótlása ou-val meg bár japánosan
Jahogyjaaaa! Leesett. Én azt hittem ez csak valami tájszólás. Értem már, ez is japcsis, fasza.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-03-04 17:35:09
(#33462) Tisztelt ghanima!
1dologra hadd hívjam fel a figyelmed.
Te jöttél közénk.
Jöttél egy már meglévő társaságba, ergo neked kell alkalmazkodnod, nem mi fogunk hozzád!
Többen szóltunk a helyesírásod miatt. Legyen elég.
Mi itt megtiszteljük egymást azzal, hogy amennyire tudunk olvashatóan és helyesen írunk.
Ha neked ez nem jön be, és továbbra is igénytelenül akarsz írni, akkor azt kell mondanom, hogy nem itt a helyed.
És a többség nem fog belenyugodni a dologba. Ha neked ez kell...
1dologra hadd hívjam fel a figyelmed.
Te jöttél közénk.
Jöttél egy már meglévő társaságba, ergo neked kell alkalmazkodnod, nem mi fogunk hozzád!
Többen szóltunk a helyesírásod miatt. Legyen elég.
Mi itt megtiszteljük egymást azzal, hogy amennyire tudunk olvashatóan és helyesen írunk.
Ha neked ez nem jön be, és továbbra is igénytelenül akarsz írni, akkor azt kell mondanom, hogy nem itt a helyed.
És a többség nem fog belenyugodni a dologba. Ha neked ez kell...
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-03-04 17:38:06