Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Nállam szalonna ízű jött ki xD
Am tesók vagyunk Gilje,mert dettó ugyanaz lett az eredmény nállam is.
Am tesók vagyunk Gilje,mert dettó ugyanaz lett az eredmény nállam is.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
ez jó! ím én:
vagyokXD
vagyokXD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-03-04 20:11:11
beküldve: 2010-03-04 20:05:21
(#33504) “I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
OMGXDXDXDlol
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
az a legos naon zokni..
xD xD xD
xD xD xD
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
beküldve: 2010-03-04 19:47:19
(#33501) B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-03-04 19:49:17
oké :) jóéjt!
beküldve: 2010-03-04 19:40:54
(#33499) úgy látszik, itt elülnek a zajok. most már lépek is, jóéjt mindenkinek
gilje: nincs probléma, én is már megtaláltam a szöveget
gilje: nincs probléma, én is már megtaláltam a szöveget
Szerk: Senorita 2010-03-04 19:42:03
Szerk: Gilje-sama 2010-03-04 19:46:32
megigerem hogy megprobalom kerulni az x-ket..
de az ou-rol nem mondok le
amugy is az x az kid (SE) kedvenc betuje..
tokeletes szimmetria ..
de az ou-rol nem mondok le
amugy is az x az kid (SE) kedvenc betuje..
tokeletes szimmetria ..
Szerk: ghanima 2010-03-04 19:39:08
beküldve: 2010-03-04 19:36:30
(#33496) Kinyújtá nyelvét aztán jóság lett.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Bocs.. kezdjük elölről.
Usagi-chan vagyok...
tudom, hogy nem magyar óra van... de én jobb szeretem, ha rendesen el tudok olvasni valamit... vagy én vagyok túlontúl ostoba, és szőke, de nem értem meg elsőre, amit leírsz hosszasan. De így sokkal jobb, hogy az x-ek kikerültek. Szép betű az is, de számomra kicsit gondolkodtató volt, hogy mit is szerettél volna leírni.
De fejezzük be, zárjuk le. Öntsünk tiszta vizet a pohárba, mert ez tele ment arzénnal.
Nem akartam olyan nagyon bunkónak tűnni, de szúrta a szemem.
Usagi-chan vagyok...
tudom, hogy nem magyar óra van... de én jobb szeretem, ha rendesen el tudok olvasni valamit... vagy én vagyok túlontúl ostoba, és szőke, de nem értem meg elsőre, amit leírsz hosszasan. De így sokkal jobb, hogy az x-ek kikerültek. Szép betű az is, de számomra kicsit gondolkodtató volt, hogy mit is szerettél volna leírni.
De fejezzük be, zárjuk le. Öntsünk tiszta vizet a pohárba, mert ez tele ment arzénnal.
Nem akartam olyan nagyon bunkónak tűnni, de szúrta a szemem.
jó a link, csakhogy én nem hallok, ugyanis siket vagyok.
de azért egy ideje keresem a szöveget.
de azért egy ideje keresem a szöveget.
beküldve: 2010-03-04 19:34:29
(#33493) meg mar annyian szidtak nemtudom ki irta hogy nem jou mentseg az hogy angolra van teve a billentyuzetem..
erre annyit kell mondjak..
1.naon kaka a gepem..
2.filologiat vegeztem ..6 nyelvet beszelek..diplomam muveszettoribol..de ferfiasan bevallom: nagy nulla vaok infobol...
mindig elrontom..minden heten elszurok valamit..s aztan ravagyok utalva a haverjaimra h minden heten jojenek megcsinalni..
erre annyit kell mondjak..
1.naon kaka a gepem..
2.filologiat vegeztem ..6 nyelvet beszelek..diplomam muveszettoribol..de ferfiasan bevallom: nagy nulla vaok infobol...
mindig elrontom..minden heten elszurok valamit..s aztan ravagyok utalva a haverjaimra h minden heten jojenek megcsinalni..
ez sokkal jobban esik