Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
az regebbrol jon..akkor meg heleyesen irtam
s egy hujeseget csinaltunk egy fiuval, o nalamnal is keszebb volt ..s akkor megmaradt..
s ragaszkodom hozza
s egy hujeseget csinaltunk egy fiuval, o nalamnal is keszebb volt ..s akkor megmaradt..
s ragaszkodom hozza
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
ez lolXD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
1. nem azert irok ou-t mert tajxolas vagy mert japanos!!!!!!!!!!!! erre nagy pfffffffffffffffffffff
akkómié?
Most pedig mindenki elmegy HiNaBN-t olvasni.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Én láttam már mindenféle pankot: tornacipős pankot,acélbetkós-bakancsos pankot,roma pankot,gyökér pankot,kultúrált! pankot,részeg pankot,na meg pár igazán dúrva pankot. xD
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-03-04 21:32:24
(#33517) Sport- vagy alkalmi cipő.
Ha a Kényelemnek van istene, nálam van oltára.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2010-03-04 21:32:34
beküldve: 2010-03-04 21:26:44
(#33516) Lulz, felénk a punkok acélbetétesbe vagy deszkás cipőbe járnak. Nem azt akartam mondani, hogy aki tornacipőt visel az imó, hanem az imók tornacipőt viselnek.
Ez olyan nemminden bogár rovar...xD
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
a nyolc éves kedvenc zöld tornacsukám nevében szégyelljük magunkat
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Akkor most a Pankok (Punk) 90%-a imó,mert tornacipőt hord? xD
Az acélbetétes bakancs nem rossz,csak drága.
Sima bakancsra nem adunk. xD
Az acélbetétes bakancs nem rossz,csak drága.
Sima bakancsra nem adunk. xD
Szerk: Souichiro 2010-03-04 21:25:09
beküldve: 2010-03-04 21:16:58
(#33513) Dehát a tornacipő az ilyen imó cucc. A bakancs a metál.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-03-04 21:10:50
(#33512) Akartam írni valami nagyon okosat erre a helyesírásos vitára, de félúton kiment a fejemből. Mindegy. Inkább keresek egy másik topicot, oszt majd oda írok. Valamit. Majd eccer.
Miyu: Nem. Ha lenne tornacipőm, valószínűleg énis abba akarnék menni. Így marad rendes acélbetétes híján a sima bakancs, ha megvan még egyáltalán. Nem is tudom, mi lesz velem anélkül. Meg még a jegyet is elő kéne keresni az elkövetkező 12 napban, ugye.
Miyu: Nem. Ha lenne tornacipőm, valószínűleg énis abba akarnék menni. Így marad rendes acélbetétes híján a sima bakancs, ha megvan még egyáltalán. Nem is tudom, mi lesz velem anélkül. Meg még a jegyet is elő kéne keresni az elkövetkező 12 napban, ugye.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Most irigyelj nagyon , mert én tegnap kaptam meg a csodálatos matt fekete Shellys acélbetkósom !
Ami a koncertet illeti , van biztosítás lábra is ? ^^"
csoki-pocky lettem!
Ami a koncertet illeti , van biztosítás lábra is ? ^^"
csoki-pocky lettem!
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2010-03-04 21:11:47
ONIZUKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! LÁÁÁÁÁÁÁV8D
Ajánlom is
beküldve: 2010-03-04 20:15:43
(#33508) Usagi-chan: de gyors megenyhültél x)...
Hm, és vajon a hülyeséggel határos az a gondolat, hogy én tornacipőben akarok a rammstein koncertre menni? Acélbetkósom, harcibakancsom nincs, nőnemű ismerősök már rég eladták a sajátjukat. De hogyha veszek, akkor már (minimum) szépet veszek, de azok meg rohadt drágák. Úgyhogy bedurciztam a világra xC
Hm, és vajon a hülyeséggel határos az a gondolat, hogy én tornacipőben akarok a rammstein koncertre menni? Acélbetkósom, harcibakancsom nincs, nőnemű ismerősök már rég eladták a sajátjukat. De hogyha veszek, akkor már (minimum) szépet veszek, de azok meg rohadt drágák. Úgyhogy bedurciztam a világra xC
Ó igen mindigis érezem hogy közel állunk egymáshoz Souichiro!